Ragnarok

Ragnarok Fall of Odin е видео слот с 5 барабана и 25 платени линии, разработен от доставчика на софтуер Genesis Gaming. Този слот е вдъхновен от скандинавската митология и техните богове: Локи, Один, Тор и други.

Атмосферата е мрачна, но музиката, която свири на заден план, може да ви накара да се почувствате по-добре. Намотки, монтирани на фона на гъста мъгла. Изпробвайте този слот безплатно или посетете някое от казината Genesis Gaming, за да играете за истински пари.

Преди да се потопите в този митологичен свят, трябва да направите залози. „Lines +/-“ ще коригира броя на реда и като натиснете „Bet +/-“, можете да зададете размера на монетите в диапазона от 0,01 до 2. „Спин“ се използва за завъртане на барабаните с текущия общ залог и „Автоматична игра“ ще върти барабаните без прекъсване за избрания брой пъти.

Бутонът Помощ се използва за достъп до правилата и таблицата за заплащане.

Златен богато украсен символ на син фон е див символ в играта. Символ може да замени всички символи, с изключение на разсейване. Ако в печалбата участва повече от един жокер, се плаща най-високото. Wild може да създава свои собствени печеливши комбинации.

Символът на Scatter е играта Yggdrasil, инсталирана на зелен фон. Символ може да формира печалби от разсейване, които се умножават по общия залог.

Функцията за събиране на руни означава, че плейърът ще събира руни, за да отключи различни нива на функции. Руни ще бъдат събирани на случаен принцип след всяко завъртане по време на основната игра. Освен това всеки път, когато стартира функцията, ще бъде спечелена допълнителна.

Наградите за функции се увеличават след 15, след което ще трябва да съберете 30 руни. Всички функции се активират при докосване на 3 или повече символа Yggdrasil.

Функцията Thor е най-основният бонус и се активира при събиране на по-малко от 15 руни. Това е функция от първо ниво, при която получавате 10 безплатни завъртания, а всички печалби се умножават по 2.

Функция от второ ниво, която може да се стартира от 15 до 30 руни. След като съберете руните, ще получите избор между функцията Thor и функцията Freyr. Thor ще ви възнагради с 15 завъртания и x3 множител за всички победи. Фройр ще ви даде 3 от 5 избрани гола и всеки избор ще отвори награда или x5 умножител.

Функцията от трето ниво започва с 30 или повече руни. Ще бъдете отведени на различен екран и ще ви бъдат предложени 3 варианта: Thor, Freyr и One. Thor ще ви възнагради с 8 завъртания, x3 множител и до 15 допълнителни wilds, които ще се добавят към барабаните с всяко завъртане.

Freyr ви предлага 3 от 5 върха, които показват награда или умножител от 5 до 10. Един ще ви възнагради с 8 завъртания с рунически символи, добавени към барабаните. Когато руната кацне, вие ще започнете да играете игра по избор, в която ще бъде показана или награда, или стандартен символ.

Играта

  • Залог +/-: задайте размера на монетите.
  • Линии +/-: Задайте броя на линиите.
  • Помощ: Достъп до правилата и таблицата за заплащане.
  • Завъртане: въртете макарите.
  • Autoplay: завъртайте барабаните без прекъсване за избрания брой пъти.

Потопете се в света на скандинавските митове с тази игра. Тази дума означава серия от предстоящи грандиозни събития, като битки, а резултатите ще бъдат катастрофални: или Бог ще умре, или ще се случи природно бедствие. Може да сте играли заклинанието на Один, така че това ще бъде поредното влизане в норвежката митология в безплатна игра.

Бъдете сигурни, че след голяма битка или бедствие дивата природа ще се възобнови и двамата оцелели хора ще започнат нова човешка популация. Това ще ви напомня за историята на Ной, така че в тази слот машина има подобна история от скандинавските митове. Ще има скандинавски богове, както и Один – Тор, Йор, Фройр, Суртр, Фенрир.

Имената може да не са ви познати, но ще се потопите в серия от вълнуващи събития, докато играете онлайн на 5 барабана и 25 печеливши линии. Тук ще трябва да направите много: да събирате произволни магически руни, да отваряте битки с тях и тези битки няма да доведат до кръвопролития. Напротив, те ще ви бъдат много изгодни, с приятни бонуси.

Играйте онлайн игрални автомати Ragnarok

Wild ще бъде представен от Wild Rune. Той ще формира свои собствени печеливши комбинации, състоящи се от няколко символа. Разсеяността ще бъде представена от митичното дърво Yggdrasil, чиито клони се простират до небето. Той е представен в Yggdrasil Дървото на живота от Microgaming.

Това, от една страна, ще завърши комбинацията Scatter с поне 2 дървета. По-интересното е, че поне 3 символа на дървото активират бонусния кръг на Ragnarok.

Сега нека опишем подробно бонуса Ragnarok. Това ще бъде задачата за избор. Вие ще изберете, а печалбите, които получавате, ще включват умножители, безплатни завъртания и произволни суми. Мултипликаторите винаги са вълнуващи, образувайки Вегас слотове, без да увеличават печалбите. Когато играете обикновена игра, ще трябва да събирате вълшебни руни и те ще служат като ключове за нивата на играта.

На всяко ниво ще има различни битки поради ярост. Всяка битка ще ви донесе специална награда. Това ще бъдат великолепни битки:

  • между Тор и Йор
  • между Фройр и Сурт
  • между Один и Фенрир.

Изпълнете 3 нива в този бонус рунд и пожънете печалбите. На 1-во ниво ще има игра на Тор. На ниво 2, което ще ви изисква 15 руни, за да го отключите, ще има 2 бонус игри: Thor и Freyr. На ниво 3, където руните, необходими за отключването му, трябва да са равни на 30, бонус игрите ще включват: Thor, Freyr и One.

Колкото по-високо ниво сте, толкова по-щедри оферти за бонус ще бъдат, така че ще бъде важно да събирате руни по време на играта.

Ще получите индивидуално игрово изживяване с бутоните „Автоматична игра“, „Опции“ и „Статистика“. Направете развитието на битките в Рагнарок не отвратително, а славна поредица от събития, в безплатния слот не плащайте за изтегляне. От самото начало ще се вдъхновите от страшните символи на скандинавските богове и символи на карти в особен стил на барабаните.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment