Rabbits

Слот машина Wonky Wabbits е съвсем ново творение на добре познатата компания NetEnt. Тя е създадена с единствената цел да донесе радост на хората и да даде куп незабравими положителни емоции. Темата на този слот изглежда малко карикатурен, тук можете да гледате различни зеленчуци, плодове и необичайни зайци с неразбираеми очи.

Общо описание на машината

Този слот за игра е напълно уникален, той има необичайна за много система от диви герои с необичайни черти, които ще бъдат обсъдени малко по-късно. Трябва да се потопите в този виртуален свят и да се опитате да приберете реколтата, както и да нахраните малко луди зайци.

Игралният слот ще ви върне за малко в детството и ще можете отново да се почувствате като безгрижен мъж. Но това е просто виртуалност и ние живеем в реалност, така че ще е необходимо да се върнем тук.

Игровият емулатор не трябва да ви разочарова, а напротив: всеки играч е гарантиран да го ползва. Разработчиците дойде с предложената тема, защото те решиха, че темата за детството, градината, животните – това е, което възрастните трябва да се чувстват като дете отново.

Трябва да се отбележи, че всички очаквания са напълно оправдани и за доста кратък период от време игралната машина вече е събрала голяма аудитория от своите фенове и е станала изключително популярна и търсена сред феновете на хазартните забавления. Wonky Wabbits заслужава вашето ценно време и внимание.

Описание на конструкцията на машината

Стилът на устройството напълно съответства на игралната тема и позволява на всички играчи да се потопят във въображаем виртуален свят с още по-голяма лекота. Подобно на слот машина Crazy Monkey, която се превърна в любимец на много потребители на хазарт, този слот има забавен сюжет, който се отразява и в яркия графичен дизайн.

Дизайнерите отново пресъздадоха иновативния вид на слота, така че ще бъдете много доволни. В основата на тази игра са изображения на различни хълмове и дървета, а някъде в далечината можете да видите покритите със сняг върхове на планините.

Действието се извършва на малка поляна, засята със зеленчуци, където пеперудите постоянно летят и главните герои – зайците – се появяват редовно. Те винаги са много гладни и просто искат да се насладят на нещо от вашата градина. В горната част на екрана е името на играта Wonky Wabbits в ярък стил карикатура.

На петте класически барабани има забавни символи, които сякаш се шият от нишки. По краищата на барабаните има цифрови стойности, които съответстват на номерата на линиите, които играчът вече е активирал. Това е улика.

В долния ляв ъгъл има английска буква “i”, като кликнете върху която можете да отворите информационен прозорец с печеливши комбинации и съответните коефициенти. Под барабаните има няколко информационни табла, както и контролния панел на геймплея, който ще ви позволи да зададете началните параметри и да започнете въртенето на барабаните.

Като цяло можем спокойно да кажем, че дизайнът на игралната машина е на най-високо ниво, а дизайнерите са се справили добре със задачата.

Описание на играта

Тази машина от компанията Net Entertainment има доста интересен и интензивен геймплей, който няма да направи всеки играч отегчен, който ще реши да опита късмета си в този емулатор. Преди да отидете на незабравимо приключение, трябва да се запознаете с таблицата за по-голяма увереност и да зададете първоначалните параметри.

Изберете стойността на игралната монета от 0,01 до 0,50, броя на активните линии, но не повече от петнадесет, и също така определете размера на залозите, които предпочитате. Излагайки тези параметри, не забравяйте да разчитате на бюджета си и да не правите прибързани решения, за да не съжалявате.

Не забравяйте, че колкото повече линии използвате, толкова повече шансове трябва да съберете за печеливши печеливши комбинации. За да започне въртенето на барабаните, просто трябва да натиснете зеления кръгъл бутон. След това очаквате добавянето на комбинации и ще видите: може би някои от тях ще спечелят за вас и ще донесат огромни награди.

Геймплеят също е по-интересен и вълнуващ поради функциите на символа Wild, който може да запълни почти цялото игрово поле. Това ще ви даде невероятно големи печалби. Екипът на разработчиците извърши работата си с много високо качество и осигури на играчите отличен продукт.

Производителят декларира вероятност

 • В дивата игра в слот машина с ужасяващ начин, общата възвръщаемост (RTP) е 96.5%.
 • Вероятността за получаване на печалба е 23%.
 • Вероятността за получаване на див символ е 9.9%.
 • Максималната печалба е 390 000 монети.
 • Скрити параметри и настройки на слота Wonky Wabbits
 • Вероятността от хит (всяка победа) е 23.03%.
 • Разпределението на печалбите – 100% в основната игра.
 • Максималната печалба по време на тестовете е 55x.
 • Волатилност – 6.59 от 20 (средно).
 • Дължината на цикъла е средна.
 • Рейтингът на слот машината е 4.09 от 10.
 • RTP при 96,5% ви позволява

Описание на игралната машина

Изплащане По своята структура слотът Wonky Wabbits не се различава много от повечето други слот машини. Той има стандартни 5 барабана, три реда символи и 15 постоянно активни печеливши линии, които не подлежат на корекция.

Поради факта, че при разработването на игрален автомат са използвани съвременни технологии, можете да го играете не само у дома, седнал на компютър, но и на всяко мобилно устройство.

Играта ни предлага широка гама от залози. Така минималният му размер ще бъде 0,30 евро, а максималният размер ще бъде замразен на около 150 евро на завъртане. Така този слот е достъпен за голяма категория играчи с различни финансови възможности. Преди да включите барабаните, трябва да зададете броя на монетите (от 1 до 10) и да зададете тяхната стойност (от 0,01 до 0,50 евро).

Първото нещо, което ни изненада беше, че не сме виждали никакви зайци като символи тук, въпреки името на играта. Вместо това, пред очите ви ще се отвори приятна гледка към фермата, в която се отглеждат всякакви видове зеленчуци и картинни изображения. Появата на главния герой става възможна с образуването на печеливша комбинация със знака Диви.

В основната игра няма излишни украшения и от гледна точка на геймплея, само вградената функция Wild Duplication заслужава специално внимание, което ни позволява да превръщаме съседните изображения в диви символи.

Това е основната опция на игралната машина, която ви позволява наистина да получите сериозни плащания. Шансовете за успех също се увеличават поради факта, че слотът плаща в две посоки. Прогресивният джакпот не се играе, няма игра за равни шансове.

Луд гладен заек може да ви хареса за отглежданата за него култура с максимална печалба от 390 000 монети. В същото време посоченият теоретичен процент на възвръщаемост на направените залози (RTP) е 95.5%, което не ни позволява да получим положително очакване за победа.

Не забравяйте да играете демо версията на този слот безплатно и без регистрация, преди да започнете да залагате с реални пари.

Технически спецификации

 • Броят на барабаните – 5
 • Броят на линиите за игра – 15 (винаги активни)
 • Цената на една монета – от 0,01 до 0,5 евро
 • Броят на монетите на ред – от 1 до 10
 • Диапазонът на размера на залозите – от € 0.30 до € 150
 • Максимална печалба – 390 000 монети
 • Див символ – да
 • Очакваният процент на изплащане на RTP слотове е 96.5%

Символи и плащания

Таблицата за заплащане на игралната машина Wonky Wabbits е представена с 11 знака. Най-долните плащания предлагат стандартни марки на карти (A, K, Q, J, 10). Но високоплатените изображения са различни зеленчуци, които се отглеждат във вашата градина (моркови, домати, царевица, броколи и патладжан).

Най-ценните от тези символи ще бъдат морков (1500 монети) и домат (750 монети). Също така не можете да пренебрегнете факта, че в тази игра няма разпръснатост, но има и див символ.

 • Моркови – от 60 до 1500 монети
 • Домат – от 50 до 750 монети
 • Царевица – от 40 до 600 монети
 • Броколи – от 30 до 500 монети
 • Патладжан – от 20 до 400 монети
 • 10, J, Q – от 5 до 75 монети
 • К, А – от 5 до 100 монети

Много се радвам, че могат да се получат големи плащания за комбинация от дори 4 знака. Според правилата на играта се плаща само най-големият залог на линия. Комбинациите от награди трябва да се състоят от 3, 4 или 5 еднакви снимки, непрекъснато в двете посоки.

В случай, че сте събрали две, три и повече платими комбинации, печалбите ще бъдат добавени към тях и незабавно изпратени на Вашата сметка.

Wild символ. Това е жълт Wild надпис на лилав фон. Той заменя абсолютно всеки символ. Ако този знак попадне на която и да е ролка, той ще бъде дублиран до позицията, в която ще се създаде максималната възможна печалба.

Независими плащания той не носи. Сгънатите диви животни могат да се появяват изключително на намотки 2 и 4. Това означава, че след дублиране на игралното поле може да има не повече от 14 диви символа.

Присъда

Слотът ни остави двусмислено впечатление, въпреки че го препоръчваме за залози на реални пари. Не може да има оплаквания за дизайна и качеството на графиките, както и за редица други компоненти.

Единственото нещо, което според нас е, че Wonky Wabbits игралната машина не разполага с по-голям брой опции. Е, това е твърде лошо за нас без нито една бонусна игра. И все пак, наличието на дублиране на диви символи ще ви позволи да получите наистина големи печалби. Това развитие от NetEnt не може да бъде приписано на интерактивната категория, така че е чудесно да я пуснете, като изпълните автоматични завъртания.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment