Pretty Kitty

Със сигурност всеки любител на хазарта съхранява поне един видео слот за животни в списъка на най-добрите му забавления, като например безплатната слот машина на Prime Property. И кой няма това, той може спокойно да открие игралната машина Pretty Kitty от известния производител Microgaming, който освен това влиза в ТОП на най-добрите онлайн казина за истински пари.

Вече с името на тази слот машина да играете онлайн безплатно за SMS можете да разберете, че ще бъде за весели и приятелски котки, които временно се заселват в душата на потребителя и му помагат да спечели най-ценните награди.

Описание на обекта на машината

Много потребители в реалния живот не могат да си позволят да имат домашен любимец, но в забавен видео слот Funny Kittens улесняват падането. Домашният любимец на играча ще бъде един от чистокръвните котки или дори няколко представители на котката.

Освен факта, че участникът е отвлечен от неотложните проблеми и се наслаждава на компанията на увити и опашки, той може да разчита на много печеливш и качествен геймплей с много полезни функции. Също така заедно с котките в слота са включени темата за бижутата, които са основните игрални герои.

Описание на дизайна на слота

На първо място е необходимо да се отбележи високото качество на видео слот графиката, която привлича потребителя със своята яркост и анимация. Стилът на геймплея се изразява със съответната символика, музикален съпровод. Така че на барабаните се показват само тематични символи, а музиката дава на играта определен ентусиазъм и забавление.

Самата игра се извършва в хола на огромна къща, която потребителят ще притежава по време на играта. Цветните нюанси в играта ще бъдат запомнени от потребителя и той ще иска да се върне отново и отново.

Описание на интерфейса на играта

Преди да започнете играта, потребителят трябва да е запознат с характеристиките на контрола. Преди всичко, играчът трябва да отвори раздела PAYS, за да види таблицата за изплащане в него, да научи принципите на активиране на бонусите, както и да научи как се формират комбинациите.

След това участникът трябва да фиксира залога на играта, според който в бъдеще ще получава награди. Регулирането на размера на залога е функция на BET. Ако играч желае да зададе максимален възможен залог, той просто трябва да натисне бутона MAX BET.

Що се отнася до броя на активните линии, те просто не съществуват тук, а вместо обичайните серии от игри, от потребителя се иска да формира комбинации въз основа на 243 метода. По този начин се счита, че комбинациите са най-малко 3 идентични символа, разположени на съседни барабани.

След като се подготви за играта от теоретичната страна, потребителят може да започне превъртане. Те се изпълняват чрез функцията за ръчно стартиране и автоматично. Първият тип завъртане се извършва с бутона SPIN или AUTOPLAY.

Броят на автоматичните непрекъснати завъртания може да се регулира независимо (могат да бъдат избрани максимум 100 свитъка). Ако е необходимо, на играча се разрешава да регулира общите настройки на играта, за да създаде най-удобните условия за игра.

Описание на играта

Основната задача на всеки потребител е да създава комбинации. Това се прави с помощта на различни игрални символи, всеки елемент от които има свои специфични функции. Първият знак, който има множество способности в същото време, е див. Тя е изобразена с яркото лого на играта, което може да замени всички други снимки на барабаните.

Плащането диви символ води до малки, а също и не може да замени разпръснато, но това е много важно за играта. Що се отнася до разпръснатото, ролята му отиде до диамантена яка, която може да активира безплатните завъртания. Когато най-малко 3 разпръснати символа са показани на барабаните, потребителят може да разчита на 15 безплатни завъртания.

Освен това, разпръснатият символ има най-високото съотношение на изплащане. Специална характеристика на безплатните завъртания е, че по време на тях един котешки символ се фиксира на първата ролка през неговата височина, позволявайки на играча бързо да създаде печеливша комбинация.

Тематичните символи на видео слота са изображения на котки, вариращи от обикновена червена котка, завършваща великолепните и величествени перси. Също като символи, машината използва камъни, които често се появяват на игралното поле, което означава, че те участват в повечето комбинации.

Обобщение на описанието на машината

Слот машина Pretty Kitty има една от най-популярните сред потребителите тема – животно. Ето само преглед на емулатора на висококачествена графика и наличието на разнообразни анимации. В допълнение, тази игра има своите главни герои – котки от различни породи, облечени в шикозни яки с скъпоценни камъни.

Устройството без съмнение ще се хареса на феновете на подобно развитие на компанията – слот за игри Kitty Cabana, също посветен на по-малките ни братя. Трябва да се отбележи използването на различни функции в игралната машина, включително диви, разпръснати и обикновени образи на игри.

Бонусът в машината е безплатните завъртания, чийто брой достига до 15. Така този видео слот ще се хареса на всички любители на домашни любимци, особено на котки, както и на тези, които нямат възможност да получат домашен любимец.

И, разбира се, машината има доста висок процент на възвращаемост, която ще угоди на играча с чести плащания.

Характеристики на слот машина на Pretty Kitty

Слот машината е представена с пет барабана, които показват едновременно 15 символа. Слотът има 243 печеливши линии. В менюто има бутони за избор на залог, бутон за стартиране на барабаните и таблица за заплащане.

Играчите могат да предпочитат автоматичните завъртания – просто натиснете бутона AutoPlay за това. Минималният залог в играта е 30 цента. Ако желаете, тази сума може да бъде повишена до $ 75. Играта предлага променливи коефициенти – от 2 до 120.

Слот машина Pretty Kitty в Red Box Casino

Символи машина Pretty Kitty

Като икони на играта, разработчиците са избрали различни породи котки и изображения на скъпоценни камъни. Те се отнасят до прости знаци. Размерът на печалбите зависи от броя на идентичните изображения, които падат върху владетеля:

 • 3 камъка със син / зелен цвят, които паднаха подред, попълват сметката с 5 кредита, 4 – с 25, и 5 – със 75.
 • Жълти / оранжеви кристали. Донесете на играча 10.30 или 100 кредита за 3, 4 и 5 картини подред.
 • Червен кристал. 12.50, 37.50 или 125 кредита чакат комарджия, когато на полето се появят 3, 4 или 5 бижута.
 • Бялото котенце ще попълни портфейла на играча с 300, 400 или 1000 кредита за 3-5 символа подред.
 • Изплащането на тръстикова котка е равно на 200, 300 или 800 монети.
 • 100 300 или 700 кредита, комарджият ще помогне за печеливша комбинация с портрети на сиамска котка.
 • 100, 200 или 600 кредита ще доведат сивото размито до собственика.
 • За червения звяр ще плати 50 200 или 500 монети.
 • Wild. Дивият символ изглежда като доста лого на коте. Той може да замени всички изображения (с изключение на скатер), за да формира комбо. Отпадането на 3-5 дивора в един ред носи на играча 40-120 кредита.
 • Точкова. Скатерният знак има форма на яка с кристали. Линия от три еднакви скетери открива бонусната игра, като кредитира 15 безплатни завъртания на сметката. По време на играта, всички символи могат да станат натрупани. Когато 5 скатера падне в един ред, играчът получава парична награда.

Характеристики на игралната машина Pretty Kitty

 • Барабани: 5
 • Редове: 243
 • Минимална оферта: 30 цента
 • Максимална оферта: $ 75
 • Максимално съотношение: 120
 • Wild: има
 • Скатер: да
 • Бонусна игра: има
 • Рискова игра: не
 • Безплатни завъртания: да
 • Автоматично възпроизвеждане: да

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment