Power Plant

За да посетите електроцентралата и дори да се върнете от екскурзия с печалба до 32 800 монети – само разработчиците на Yggdrasil могат да предложат това на своите фенове. Новината привлича не само с интересни теми. Грандиозният дизайн в комбинация с необичайната структура на игралното поле правят процеса на хазарт просто незабравим. Всяко завъртане на барабаните дава на потребителя още една изненада.

За да тествате новостта и да играете безплатно слот машина Power Plant без регистрация се предлага от нашия сайт. И познаването на основите на безопасността в този случай не е задължително.

Много ценители на виртуалните развлечения мечтаят да бъдат в космоса – това желание е възможно, заедно с оригиналния и атмосферен видео слот за електроцентрали, донякъде сюрреалистичен вид, предлагащ да се отправи на междугалактическо пътешествие на виртуален космически кораб.

Футуристичните мотиви на онлайн играта Power Plant неволно привличат потребителя, обещавайки цветна и незабравима ваканция. Игралната машина има отлична стилизация, оригинална конструкция на игралното поле, което веднага ще бъде отбелязано от опитен експерт по хазарта.

БЕЗПЛАТНА АВТОМАТИЧНА ИГРА СИЛА

Играчът ще изглежда така, сякаш е начело на кораб, пресичащ безкрайността на Вселената. Интерфейсът е направен под формата на интериор на самолета, той използва техника на детайлизиране, която позволява максимално приближаване на събитията до реалността.

Създателите използват градацията на тъмносините и неоновосините нюанси, засилвайки цялостното впечатление от играта, а съответната звукова песен потапя играча в интерактивно действие.

Слот машина с пет барабана ви позволява да активирате 34-85 линии за заплащане, което само по себе си е революционна иновация. За да коригирате активните линии, използвайте клавиша Golden Bet.

Оригиналните ефектни изображения, илюстриращи изхвърлянето на мълния, са представени като тематични символи; символ на радиационна опасност; противоположните елементи са вода и огън, зелена зеленина. Като диво лого се използва златната буква “W”, изпълняваща основната функция на заместване на обикновените изображения.

Същият символ активира допълнителен кръг от пистолет-автомат Power Plant, който подготвя много оригинални изненади. За да активирате кръга, трябва напълно да запълните вертикалата на барабана с диви символи. Основният режим на игра се маркира от наличието на светещ барабан, чиито позиции са изцяло заети от Wild.

АВТОМАТИЧНА БОНУСНА ИГРА СИЛА ЗА СИЛА

Този барабан ще запази позицията си по време на следващото завъртане. По време на бонус играта, геймърът очаква появата на оригиналните символи, сред които е иконата за произволна печалба, която гарантира, че бонус комбинацията ще отпадне по време на следващото завъртане.

Опцията за „натискане“ на барабаните е налична, за да се формира по-изгодна комбинация от награди. Един от героите обещава появата на активната линия от изображения от един тип в пълния комплект, което обещава добри печалби.

Играчът може да закупи и Extra Wild – символ, който допълва комбинацията. Опцията за пускане на допълнителни изображения в играта ви позволява да получите 4 произволни изображения по време на следващото завъртане.

Пистолетът-автомат Power Plant завладява с оригинален стил, потапяйки аурата на мистично извънземно пътуване, достоен капитан на космически кораб. Нетривиалният формат на игралното поле обещава вълнуваща сесия, а изобилието от опции за бонус предвещава огромен брой награди, които очакват потребителя.

Играта Power Plant е завладяваща, иновативните моменти са ясно проследени, благодарение на стилен необичаен дизайн и висококачествена визуализация на популярни теми.

Скрити настройки и параметри на слота за електроцентрала

 • Respin Bonus Rate – статистически на всеки 42 завъртания (2,4%).
 • Вероятността за попадение (всяка победа) е 29.68%.
 • Разпределението на печалбите – 52% в основната игра и 48% в бонуса.
 • Максималната печалба по време на тестове е 194x.
 • Средната печалба за бонус е 15x.
 • Нестабилност – 6,36 от 20 (средно).
 • Дължината на цикъла е средна.
 • Класацията на слот-машина на залог е 5,02 от 10.
 • Процентът на печалба (RTP) от 96,1% ви позволява да получите положително очакване за победа.
 • Научете как да спечелите на слот машина.

Описание на игралната машина Power Plant

Слот машина Power PlantFuturistic електроцентрала, разположена на 5 барабана. Тъй като във всяка колона участват 8 снимки наведнъж, комбинациите от награди могат да бъдат разположени веднага на 82 фиксирани линии за заплащане.

Броят им не се променя. На залог е залог от 0,25 до 250 кредита. За да получите печалба, са необходими поне три еднакви снимки в активната линия. Високоволтовите разряди от време на време генерират цели купчини диви символи и няколко вариации на бонус функции. Играта на коефициентите не е предоставена.

Слот интерфейс

Тъмно сини тонове на дизайна, разряди и неонови отражения, сложни устройства, огромни монитори и сноп кабели … Не всеки се осмелява да седне на контролния панел и да натисне Спин.

Но за тези, които са запознати с бутоните на панела за игри, нищо не е страшно. Определете размера на залога, като кликнете върху Кеш Бат и се насладете на печалбите в графата Спечелете. Когато Stacked Wild отпада – цяла колона от диви символи, получавате респин. Но преди да превъртите барабаните, няколко опции за бонус ще бъдат автоматично избрани.

В този случай колоната с Wild остава на мястото си. Тази мощност със сигурност завижда на всяка електроцентрала.

Особености:

 • Производител на машини WinningGaming – компания Yggdrasil
 • Броят на барабаните – 5
 • Брой игрови линии – 82 (постоянно активни)
 • Диапазонът на размера на залозите – от 0,25 до 250 долара
 • Максималната печалба за комбинация от знаци – x200 (оранжев символ)
 • Див символ – да (буква W, излиза с ивици)
 • Бонус завъртания – да (респина от див символ)
 • Очакваният процент на изплащане (RTP) в електроцентралата за игрални машини е 96,1%

Символи и плащания:

 • Символите Сини, сини, зелени и розови елементи, върху които са нарисувани различни знаци, попълват сметката на играча с 2-100 монети.
 • Оранжевите и червените табели, макар и да предупреждават за опасност, но дават печалби в размер на 4 – 200 монети.
 • Ярко жълтата буква W е див символ. Той излиза на райета и замества всички останали снимки.
 • Символ за разсейване в машината не.

Опции за бонус

 • Както вече споменахме, барабанът, изцяло зает с диви символи, активира респина. Но преди да започне, се стартират няколко функции Respin:
 • произволно избран герой идва в дълги стекове;
 • 3 – 5 символа от бонус комбинацията се появяват на игралното поле;
 • барабаните са изместени нагоре или надолу с няколко позиции, разположени така, че да образуват наградна комбинация;
 • герои от същия тип се трансформират в Wild;
 • добавя селекция от друга бонус функция.

Демо игра

Най-вероятно никога не сте ходили в електроцентрала. Затова е време да наваксаме, още повече, че печалбите тук се формират не по-лошо от електрическите разряди. Разберете всички бонуси и играйте безплатно в слот машина Power Plant без регистрация, можете да напуснете страницата. Просто изчакайте модула да се зареди.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment