Power Force Villains

Разглежданата игрална машина има пет барабана, три реда снимки на екрана и двадесет и пет постоянно използвани активни ленти. На линията можете да правите равни залози в диапазона от един цент до четири долара (0.25 – 100 долара за завъртане).

В допълнение към стандартните символи, няколко специални снимки се използват в Power Force Villains. Има и кумулативни джакпоти, безплатни завъртания и допълнителни бонус функции.

Редовни изображения стават платими, когато няколко идентични елемента образуват непрекъсната верига на която и да е линия. Той със сигурност трябва да започне с първия барабан вляво. Плащането се дължи само за най-дългата последователност на една лента.

Печалбите се изчисляват чрез залог на ред и коефициент на съществуващата комбинация. В Power Force Villains е от x1 до x250. При многократни плащания кредитите се сумират. Всички изключения от правилата са разгледани по-долу.

Няма двойна игра.

Push Gaming предлага на своите фенове безплатна слот машина Power Force Villains с цяла група злодеи в гамата. В допълнение към оригиналността на темите на играчите, ви очакват много приятни изненади, което прави играта много интересна и вълнуваща.

Героите на безплатната Power Force Villains слот машина са няколко колоритни злодеи: силен злодей, пожарникар, технически злодей, шпионски злодей и клоун-злодей. Всички те излизат на игралното поле като герои. Освен това има стойности за номинална карта. Полето е разположено на фона на загадъчна лаборатория, пълна с различни мистериозни устройства.

СВОБОДНА АВТОМАТИЧНА СИЛА НА СИЛА СИЛАТА НА СИЛА

Машината Power Force Villains има 5 барабана и 25 платени линии, които не могат да избират – те са активни през цялото време.

Общата ставка не може да бъде по-малка от 0,25 и повече от 100,00 кредита. Обикновените знаци се оформят в ценни комбинации при определени условия: ако подобни картини в количеството, предвидено в таблицата за заплащане, станат на позицията на игралната линия в ред, започвайки от най-лявата вертикала.

Всички елементи попадат върху макарите в непрекъснати дълги ивици. Но понякога може да се появи блок с еднакви 3×3 изображения. При изчисляване на възнаграждението всяка клетка се счита за отделен елемент.

Има 2 тайнствени символа на всички барабани: всеки елемент може да се появи с него, с изключение на бонуса и джакпота. Ако на екрана все още има загадъчни знаци, те ще станат подобни. Появата на дивата природа на барабаните значително увеличава шансовете за формиране на наградни комбинации. В допълнение, самият див символ може да създаде платени комбинации.

БОНУСНА ИГРА АВТОМАТИЧНИ СЕЛИЩА

Появата на бонус на полето изглежда страхотно. Той е само на три централни барабани и заема 9 позиции едновременно, стартирайки бонус кръг. Във всяка видима бонусна клетка надписът светва: +1, +2 или +3 синьо или зелено – това означава, че потребителят получава 1, 2 или 3 безплатни завъртания или супер-завъртания.

С всяко свободно завъртане, един вид кралски символи изчезва от клетките – от жак до асо. Когато останат само портрети на злодеи, започват супер-завъртания. В тях участват само елементи с размер 3×3 с изображения на герои. Wilds не участват в тази игра.

Апотеозът на играта Power Force Villains е 2 прогресивни джакпота – сила и сила. Сребърният спусък може да падне на барабаните 1, 3 или 5 по време на основната игра. Три такива знака дават джакпот за власт. Златен спусък може да падне и на барабани 1, 3 или 5, но само по време на безплатните завъртания и супер завъртания. 3 златни тригера ще дадат мощен джакпот.

Символи

След като пусна игралната машина, на екрана ще видите пет коварни герои: силен мъж, огън, техник, шпионин и клоун. Повече върху барабаните се появяват стойности на картите от джак до асо. Всички изображения могат да се появяват в колони в дълги вертикални стекове.

  • Големи символи – Понякога на екрана се появяват блокове с еднакви изображения, които заемат девет клетки едновременно (3×3). Всеки от тези елементи се третира като отделен символ, когато се формират комбинации.
  • Мистични символи – Има два “тайнствени” образа на всеки барабан. Всеки елемент може да се появи в тях, с изключение на бонуса и джакпота. Останалите символи „Мистерии”, присъстващи в колоните, ще бъдат едни и същи.
  • Wild – Това е шегаджия, която сама замества простите снимки и комбинации от форми.
  • Бонус – Този символ се появява в трите средни колони и стартира бонусния рунд за прехвърляне на злодеи. Той се появява под формата на блок от девет изображения, подредени по схемата 3х3.
  • Бонусът започва, дори ако е видим само един ред.
  • Сребърният джакпот и тригерът на златния джакпот се използват за определяне на собственика на един от двата прогресивни джакпота.

Коефициентите на печалба и друга символна информация са в таблицата.

Бонус игри за силови сили

Характеристиките на наградните функции на игралната машина са следните:

  • Злодеи поемат безплатни завъртания – във видимите клетки на блока на бонусните изображения се появяват надписи +1, +2 или +3. Всеки от тях означава количеството безплатни завъртания, от което се нуждаете. След това започнете безплатни завъртания, които се случват в парите на институцията. При всяко стартиране на барабаните стойността на една карта се премахва от играта. Това продължава, докато изобщо не останат на екрана.
  • Супер завъртания – Когато само барабаните останат на барабаните, започват супер завъртанията, в които трите средни колони са заети от блокове от символи (3×3). Тук шегите не се появяват. В този режим играта завършва с безплатни завъртания.

Можете да укажете подробности за правилата в референтния раздел.

Джакпотите

Има два джакпота Push Gaming в Power Force Villains. Те се наричат ​​Сила и Сила. Кумулативните суми се изготвят, като се използват горните символи. Три сребърни елемента навсякъде на екрана дават сила джакпот, а три златни емблеми носят джакпота Power.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment