Power Force Heroes

Push Gaming хареса феновете на ръчно изработените истории за супергерои, които спасяват света от злодеи с пускането на колоритната слот машина Power Force Heroes. В центъра на сюжета е екип от 5 души, които са си поставили за цел да запазят родния си град от унищожение и да насочат всичките си сили към неговото осъществяване.

Участникът ще бъде в тайния център, където се събират актьорските герои. Цветната визуализация и музикалното съдържание на устройството създава положителна атмосфера.

СВОБОДНА ИГРА НА АВТОМАТИЧНАТА СИЛНА СИЛА HEROES

В безплатната онлайн Power Force Heroes, 5 барабана, въртящи се по 25 линии, станаха център на събитията. заедно образуват детска площадка. Под него са клавишите за управление. С тяхна помощ започва играта, определя се броят на кредитите и се активира автоматичният режим. С отварянето на специален раздел можете да прочетете правилата на слот машината.

Тематичните символи в онлайн машината Power Force Heroes са Commando, Strong, Fire, Speed, Gadget. Името на всеки герой показва неговите уникални способности. Допълнете набор от знаци за карти. Изображенията попадат върху барабаните, както поотделно, така и на няколко части, във вериги. Символите могат да направят голям блок на игралното поле, което едновременно заема 9 клетки.

МЕДНА АВТОМАТИЧНА БОНУСНА ИГРА

Когато се формират комбинации, всеки елемент се брои отделно. В комбинацията награда може да бъде от 3 до 5 еднакви картинки. От специалните символи в геймплея в слот машина Power Force Heroes участваха диви. Това прави изгодни комбинации. Тя също е негова роля да замени липсващите символи.

Не и без бонус символ тук. Бонусът на силовата сила се появява на 3-те централни барабана и представлява голям блок, състоящ се от 9 квадратчета. Всяка от тях съдържа цифрите +1, +2, +3, показващи броя на безплатните завъртания. Броят на безплатните завъртания определя видимата част на символа. Heroes Take Over Round осигурява реализирането на получените бонус игри и има допълнителна опция.

Краят на всяко завъртане се отбелязва с факта, че един игрален знак е изваден от игралното поле. Когато има само портрети на супер герои, играта се превключва в режим Super Spin Feature.

Неговата особеност е наличието на символи с голям размер, които заемат 9 позиции и се въртят по централните барабани. Благодарение на опциите за наградите, ефективността на геймплея се увеличава значително.

В онлайн слота Power Force Heroes ще има равенство от 2 прогресивни джакпота наведнъж. Те могат да се качват само с реални залози. Сребърният джакпот се задейства в основната игра. Специалният знак се появява на 1, 3 и 5 барабани.

За да спечелите, трябва да имате всички изображения. Подобни условия за получаване на Златен джакпот Тригер, но се играе в кръг от безплатни завъртания. Колоритните герои и оригиналните награди на Power Force Heroes ще осигурят на участника едно вълнуващо свободно време.

Push Gaming продължава да радва феновете си и предлага още един слот от серията Heroes vs. Villains. Слот машина Power Force Heroes е посветена на героите, за разлика от силите на силите. Многобройни бонуси ви очакват – мистични символи, огромни символи, свободни и супер завъртания. А основният акцент на слота е наличието на два джакпота.

Процентът на връщане в играта е 96.71%. Във всеки случай ще успеете да спечелите.

Скрити параметри и настройки на слота

  • Честотата на загубата на безплатни игри е статистически на всеки 179 завъртания (0.56%).
  • Разпределението на печалбите – 60% в основната игра и 40% в бонуса.
  • Максималната печалба при тестовете е 350x.
  • Средната бонус победа е 39x.
  • Волатилност – 6.21 от 20 (средно).
  • Дължината на цикъла е средна.
  • Рейтингът на слот машината е 4.89 от 10.
  • Процентът на спечелване (RTP) от 96,71% ви позволява да получите положително очакване за победа.
  • Герой символи и печалби

Печалба

На всяко завъртане играчът може да заложи от 0,25 до 100 монети. Плащанията варират в таблицата с промяната на текущия курс. Затова решихме да говорим за печалбите, които са на разположение, когато играем на най-високата цена.

  • Символът Wild ще замени всички снимки, с изключение на бонуса. Също така ще върне 80, 280 и 800 монети.
  • Силен герой ще попълни сметката ви с 80, 280 и 800 монети.
  • Пожарният герой връща 60, 200 и 400 монети.
  • Героят на техниката издава 60, 100 и 320 монети.
  • Командирът на героя ще донесе 40, 80 и 200 монети.
  • Високоскоростният герой ще даде 40, 60 и 100 монети.
  • Символите на картите (A, K, Q и J) изплащат 8, 20 и 40 монети.

Специални символи и бонуси от тях

Опцията Mystical Symbols (Мистични символи) може да бъде активирана на която и да е гърба. Тя се състои във факта, че всеки барабан има две клетки. Символи, които се появяват на тези места, с изключение на специални символи, ще получат бонус. Всички места за мистичния символ ще бъдат запълнени с избраната снимка. В резултат на това ще получите още повече награди.

Всички герои, изобразяващи герои, са способни да заемат блокове от 3×3 клетки.

Символът Atom е символ на бонус. Ако част от този символ се появи на екрана, ще се стартира бонусът “Heroes save!”. Вие ще получите 1-3 безплатни завъртания или супер завъртания.

Научете повече за функциите на безплатните завъртания. След всяко стартиране един от символите на картата ще изчезне. Безплатните завъртания могат да продължат, докато всички символи на карти изчезнат. Бонус барабаните участват в играта.

В Super Rotations, само героите ще се появят на екрана. Те могат да изпадат в блокове, но само на три централни барабана. В този случай големите символи могат да бъдат фиксирани.

Два джакпота

В слот машината има два кумулативни джакпота. За тях и ще бъдат обсъдени допълнително.
Принуди джакпота. Това е сребърен джакпот, който е наличен, когато три сребърни икони са начертани върху всякакви символи, които се намират на барабаните 1, 3 и 5. От всеки залог на джакпота се приспадат 2.08%.

Шансът да удари джакпота достига 2.47%. Между другото, този започва с 1000 монети.

Джакпот на захранването. Това е златният джакпот, започва с 20 000 монети. За да го вземете, трябва да получите три символа на нечетни барабани със златни марки. 2,30% от всеки залог се кредитират във фонда на тази кумулативна награда. А вероятността за получаване на джакпота е 2,61%.

Характеристики на

  • Процентът на изплащане (RTP) е 96.71%.
  • Платежни линии – 25 (винаги активни).
  • Обхватът на цените за спин е от 0.25 до 100 монети.
  • Вероятността за спечелване на сребърен и златен джакпот е 2,08% и 2,47%.
  • Максималната печалба е 100 000 монети.
  • Безплатни завъртания – да.
  • Бонус опции – да.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment