Pinata Bandidos

Пролетната актуализация на колекцията слотове Genesis Gaming донесе няколко интересни нови продукта наведнъж, един от които беше слот машина Piñata Bandidos. Според идеята на авторите, участниците ще отидат в мексиканското градче като шериф, който ще проведе неуловима банда разбойници, които дразнят гражданите и опустошават хазната.

Въоръжен с пушка и отличен набор от наградни функции, залавянето на престъпници остава въпрос на време, както и големи печалби за десетки хиляди златни монети.

Потребителите могат да поемат задълженията на шерифа на игровия автомат Piñata Bandidos точно на страницата за обзор, след като изтеглят демо версията.

Този формат се предоставя безплатно, без да е необходимо да регистрирате акаунт, но в същото време ограничава играта до реални пари. За да получите възможност да спечелите реални печалби, всеки може да използва услугите на онлайн казино Triobet, като кликне на линка.

SLOT DATA

Основните действия на игралната машина Piñata Bandidos ще се извършват на платформа от 5 барабана и 10 фиксирани линии. В началото на всяка ротация участниците могат да изберат удобен размер на залог от 0,10 до 20 парични единици, който, ако 3, 4 или 5 идентични изображения изпаднат отляво надясно, ще донесе печалба.

Размерите на наградите зависят от дължината на самата верига и номиналната стойност на участващите символи на слота и постигат максимално умножение на x100.

Последната важна характеристика на игралната машина може да се нарече RTP ниво, според което играчите се таксуват до 97,187% от инвестициите на голямо разстояние.

ХАРАКТЕРИСТИКИ НА SLOT PIÑATA BANDIDOS

Външно слотът Piñata Bandidos се оказа доста ярък, защото тук разработчиците използваха фоново изображение с пустинен пейзаж, а също така придружиха играта с мексикански мелодии.

Друг елемент от пространството за игра беше контролния панел с традиционен набор от бутони, които отговарят за избора на залози, автоматичната игра, заглушаването на звуците и достъпа до помощ. Последният раздел е особено важен за начинаещите поради прилагането в него на описание на всички правила на рисунките и функциите.

Като алтернатива на основната версия на слота играчите могат да използват мобилен, но в този случай ще трябва да свикнат с сензорния контролен панел.

Бонусни игри Pinata Bandidos

По-нататък обсъждаме наградните функции на видео слота за Pinata Bandidos:

 • Символни бомби – Когато шериф се озове във всяка клетка на третата колона, всички пирати избухват. За всеки такъв символ се заплаща изплащане. Колкото повече снимки участват в бонуса, толкова по-големи са печалбите. Ако няма елементи от този тип на екрана, клиентът получава плащане на четири общи залози.
 • Разберете подробностите за правилата в специален раздел на прегледа.

Как се играе Pinata Bandidos? (Интерфейс)

Можете да контролирате играта, като използвате тези бутони и прозорци на панела:

 • Залог – избор на залог
 • Линии – определяне на броя на лентите
 • Печалба – изплащане на въртене
 • Баланс – заеми по сметката
 • Общ залог – сумата на залог
 • Вдясно са разположени два кръгли бутона. По-големият започва и преждевременно завършва завъртането ръчно. По-малък стартира автоматичната игра с различни настройки.
 • Коефициентите за изчисляване на печалбата, общите правила, функциите на наградни функции и линейните диаграми са достъпни в таблицата.
 • Основните настройки ви позволяват да регулирате скоростта на въртене, параметрите на звука, размера на екрана и други опции. Машината стартира директно в браузъра. Има версия на интерфейса за смартфони.
 • Наличието на лицензи на Alderney и UK позволява на програмиста да предложи играта на жители на много страни.

ЗАКЛЮЧЕНИЕ

Игралния софтуер Piñata Bandidos не може да се нарече специален, но в същото време разработчиците на Genesis Gaming успяха да комбинират невероятно простотата и рентабилността по отношение на печалбите. Благодарение на тази комбинация много потребители ще дадат предпочитание на героя от нашето ревю.

И предвид високия RTP, той също ще изглежда много интересен за феновете на игри на дълги разстояния.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment