Pillaging Pirates

Корабли на корабле и корабли приехали на даче в седемте морета. Genesis Gaming – это приключение, в котором ты можешь найти что-нибудь интересное. Разграбление пиратов в игре приключений. Акция «Пираты Карибского моря», тогава ще оцените темата. Главният герой в игрута е Черная Борода, прословутият английски пират. Тебе известно о товаре, о чем-то другом, но я не видел, как ты помогал по дороге. Карта и се пригответе да плавате. Прочетете за пълен преглед. Прочетете пълното ни ревю по-долу.

Всички ръце!

Фон на грабежи пиратов. Считаем оба, че би било по добре да имаме тема за кораби. Производители могут создавать уникальные и сложные дизайны. В этой игре есть все, что нужно. Всевышний печальби плащат отъяво надосно и всички се умножават по линиита на залагане.

9 символов в формате «в формате». Те, что плавают между двумя монети и 250. Те могут раскритиковать, но они должны быть честными, и вы можете натолкнуться на голые монеты, сыграть в игру на сигурно. Символы с изображением кораблей, корабли, корабли, пиратские и пиратские корабли.

Плащайки от 20 до 1000 монет, которые вы можете увидеть. Дивите заместват всички останутся символом с разключением на разсейването. Той плащи до 1000 человек, представленных на рассмотрение Конгресса. Скатерът е златна монета с черепом на нея. Те, кто умудряется позаботиться о зале и позаботиться о всей позиции.

Поклащам дървени дървета

Призрачный ход, но из-за необходимости съездить в игру, можно решить. Това обаче и всичко друго, но не и скучно. Принцип действия, обязательный к применению по принципу, может означать, что комбинация не имеет значения. В этой игре есть все, что нужно, и все будет добавлено в игру.

Безплатни завъртания се задействат, когато символите се превърнат в Черна брада, скандалният пират. Максималният брой безплатни завъртания, които можете да получите е осем, но получавате 1000 монети на символ Blackbeard. Тук наистина ще спечелите малко пари. С безплатните завъртания и много монети на разположение, това повече от компенсира трите бонус игри, с които сме свикнали.

Разходка по Планката

След като е взел проби от предишни игри от Genesis, този е жив до своите предшественици. Игрите с тематични пирати са често срещани поради трайната популярност на темата. Трудно е да се конкурираш с многото слотове навън, но това го прави.

Предлага се на настолни, мобилни и таблетни устройства. Можете да играете безплатни слотове, където и да сте. Има много монети, които трябва да бъдат спечелени, а вие имате шанс в случайния бонус рунд. С увереност можем да кажем, че тази игра ще има дълго време и създателите определено няма да вървят по дъската.

Бонусни кръгове и изплащания

Pillaging Pirates дава на играчите широка гама от опции за залагания. За едва 0,01 можете да направите завъртане, но имайте предвид, че има 100 линии за заплащане. За да се възползвате от предимствата на всички печеливши комбинации, които има в играта, минималният залог е 1,00 на въртене.

Играчите могат да залагат и до 200,00 на въртене. Бъдете нащрек за златната монета с черепа в средата. Този символ представлява символа на разсейване за играта. Други символи, за които да запазите Aneye, са символът Wild (отворена кутия за съкровища) и основните символи за пиратски игри – Blackbeard, Lady Morgan (lady pirate), Pirate Ship и Canon.

Пиратски безплатни завъртания

Тази функция се задейства произволно по време на всяко нормално завъртане. Играчите автоматично получават 8 безплатни завъртания. На всеки бонус завъртания, всеки път, когато символът Lady Morgan, символът Pirate Ship или символът Canon се появи на всяка макара, той ще бъде заменен със символа Blackbeard за увеличаване на печалбите.

Комбинациите от печелившата черна брада се основават на поставянето на символи върху барабаните, но това ви дава по-голям шанс да получите пиратското съкровище. Функцията за безплатни завъртания в пират може да бъде задействана на случаен принцип по време на бонуса и ще получите 8 допълнителни безплатни завъртания.

Допълнителни функции на играта

Wild: Откритата пиратска скриня със съкровища е символът Wild за играта. Този символ може да замени всички други символи, с изключение на символа на разсейване. Симболи: Wild, Scatter (златна монета с черепа в средата), Blackbeard, Lady Morgan, Pirate Ship, Canon, A, K, Q, J, 10, 9Auto Игра: Тази функция ви позволява да изберете определен брой завъртания с определена сума на залог, без да се налага да натискате въртящия се бутон всеки път. Pillaging Pirates ви дава безкрайно количество автоматични завъртания. Тази функция може да бъде включена или изключена по всяко време, за да се върнете към нормалния начин на въртене на барабаните. Мобилна игра: Pillaging Pirates е достъпна за игра в движение от вашия таблет или мобилно устройство.

Резюме

Игра Genesis Gaming. Я просто не разочарован. Разграбването на пирати не е изключение.

Тази игра буквально ви дя ржи на твою с

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment