Opera of the Masks

В игралната машина Opera of the Masks участниците в залаганията ще се опитат да научат тайните на китайската художествена култура чрез рисунки на маски със сложни форми. Източната тема на слота е подкрепена от интересен набор от функции, които се оглавяват от бонус залози с повторения и пакети безплатни завъртания.

Артистичният стил на слота на Opera на Masks се изразява най-много от колекция от герои, която носи изплащания за съвпадение на едни и същи линии. От целия списък с елементи се откроява червен вентилатор, който има възможността да заменя други, както и бонус активатор, който показва горяща факла.

Сравнявайки игралния автомат Opera of Masks с други по отношение на теоретичния доход, заслужава да се отбележи средното ниво на променливост, което ще осигури чести печалби с малки суми парични награди. Имайки предвид този индикатор, най-добре е играчите да използват играта на къси разстояния и не забравяйте да изчакате стартирането на безплатни завъртания.

ЛУКОВИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Игралния автомат Opera of the Masks е един от малкото продукти на Genesis Gaming, където участниците сами определят вероятността за положителни резултати, като правят допълнителни залози. За да направите това, наборът от функции на слота предоставя възможност за извършване на многократни завъртания на отделни макари за фиксирана такса.

ОДОБРЕН ОТГОВОР

Втората характеристика на игралната машина Opera of the Masks е продължение на първата, тъй като не може да се направи без допълнителни такси. Активирането на единични барабани при ново завъртане ще даде шанс на играчите на слота да завършат комбинацията с потенциални печалби или да получат липсващата свобода, за да стартират режим Безплатни завъртания.

СТЪКЛЕНО ДИЛЕ

Друга изненада на функционалния план очаква потребителите по време на тегленията на безплатни завъртания, когато обичайният заместител Wild се превръща в свързваща колона. Ако посоченият символ не спира напълно на полето, а само частично, слотът завърта барабана и отваря цялото изображение.

БОНУСНИ РЕЖИМИ

Бонусният режим на слот-машината Opera на Masks е награда за издръжливост и се стартира чрез комбинация от свободни на всякакви клетки. За да получите пакет за 10 FS, трябва да съберете 3, 4 или 5 активатора, за които също се присъждат гарантирани награди срещу пари:

  • Скатер – x2 общ залог;
  • Скатер – x10 общ залог;
  • Скатер – x100 общ залог.

Търсите нови слотове за себе си, с които можете да започнете да играете игра без плащане и без регистрация? Днес има такъв огромен брой онлайн игри, че понякога дори опитни геймъри са объркани и трудно избират слотовете за първи път, започвайки игра, в която те ще се интересуват, лесно и печелившо. Подобно тестване отнема много време и води до загуба на пари.

Затова нашата организация предлага да опитате един от 6000-те слота – Opera of the Masks from Genesis Gaming.

Специално за играчите, които могат да играят на слот машини безплатно онлайн, слотът Opera of Masks е представен на нашия уебсайт в демо режим. Няма разлика между него и платената версия. Той е създаден само за информационни цели.

В такива слотове можете да започнете да играете онлайн в уебсайт на казино в бившия ОНД, като правите платени залози. Ние съветваме нашите клиенти за надеждно, необвързващо, но вълнуващо и приятно запознаване с игралната машина.

За разлика от платените версии на Opera of the Masks, когато клиентът трябва да е готов да губи и губи пари, в този случай има възможност напълно да се отпуснете и да се насладите, без да мислите за провал. След като взе решение да започне играта безплатно на слот машини без регистрация, играчът има възможност да използва виртуален заем, който се използва при получаване на залози.

Тъй като този заем е ограничен, когато достигнете определен лимит, за да получите нов заем, ще трябва да презаредите страницата в браузъра си, за да стартирате онлайн играта в демо машини безплатно и без регистрация.

Тогава предоставеният паричен баланс също ще бъде актуализиран, а основните компоненти на играта ще останат непроменени. Тъй като залозите са виртуални, не е възможно да се изтеглят печалбите, изразени в пари.

Какви характеристики характеризират Opera на слот машина Masks?

Визуално този слот не се различава от платената версия, с изключение на наличието на бутона “Играй безплатно”. Демо играта разкрива напълно темата, образите на героите, параферните и излъчва съответните звукови ефекти. На заден план е сюжет, подобен на истинския.

 Като резервни опции се използват допълнителни символи:

  • Wild изпълнява същата функция като жокера в стационарни слотове, покер и други игри с карти. Той замества вертикално всички символи и изображения, като по този начин допълва серията и създава печеливша комбинация, удвоявайки нейния коефициент. Wilds са редовни, подвижни, разширяващи се, неподвижни и съседни
  • Скатер може да направи безплатни завъртания активни. Когато се появи повече от 3 пъти, геймърът получава допълнителен бонус рунд
    Ако 3 разпръснати се редят на полето за игра в един ред, тогава общият залог ще бъде умножен по коефициента им.

Никой не отменя опасността да загубите пари в истински игри, следователно, играейки демо слотове безплатно и без регистрация, ще научите не само нови стратегии и знания, но и ще ускорите реакцията си, ще овладеете способността да се доверите на интуицията си.

Лесно е да се уверите в това лично – започнете играта в Opera of the Masks. Натрупайки необходимия опит, както и задълбочено познавайки всички нюанси на играта и движенията, можете да се надявате да спечелите в истинска игра.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment