Olympus

Митове и традиции на Древна Гърция – обширна тренировъчна площадка за художници, създали въз основа на легенди множество картини, статуи и писания. Създателите на ТОП 10 онлайн казина на 2019 г., а наскоро и на слот машини, не стоят настрана от тази завладяваща тема.

И така, компанията Genesis gaming през 2017 г. пусна увлекателни слот машини за 5000 кредита, за да играе безплатно под името Olympus, където всеки играч има късмета да се срещне с такива известни богове като Посейдон, Зевс и много други, играе с тях в бонус режим или се среща по време на класическите изстрелвания ,

И ето още един представител на подобна митологична тема, този път – с елементи на фантазия – слот машина Orc’s Battle може да се играе онлайн без регистрация в нашата игрална зала на Sloto.TOP.

Описание на предмета на машината

Игралния автомат Olympus предлага на играчите възможност да разширят своя хоризонт, като си припомнят най-важните древногръцки богове. Всеки от тях контролираше определен елемент, което означава, че потребителите ще получат страхотен шанс да изпробват силата си в бизнеса, получавайки освен богати награди и незабравимо преживяване.

Описание на слота

Графиката и дизайнът на машината отговарят на най-модерните изисквания. Слотът със сигурност ще се превърне в достоен конкурент на популярната игрална машина Age of the Gods Fast Sisters. Като основата е избран планината Олимп, която е недостъпна за обикновените смъртни, която според легендата е убежище за божествените създания.

На преден план е раздел за игрови герои. Тук игралното поле е разделено на 15 каменни плочки, които се поберат на 5 барабана. Символите се заместват взаимно при всяко завъртане и практически няма вероятност пробата някога да срещне играча, поради огромното им разнообразие.

В самия връх има надпис, свидетелстващ за името на машината, докато на противоположната страна има удобен панел, предназначен да помогне на играчите да определят оптималните настройки. Въпреки че в интерфейса няма руски език, всеки може да се справи с разработването на видео слот за минимално количество време.

Описание на интерфейса на играта

По време на активната игра участниците в ротацията трябва да се справят само с няколко бутона, което се обяснява с интуитивния интерфейс, който е известен с всички приложения от игралната компания Genesis. Играта се играе на 5 слота с 15 позиции за символи.

Този набор позволява едновременно използване на много активни линии. Ако в класическите слотове този индикатор е 9, по-рядко 25 или 50, тогава във видео слота на Olympus броят на активните линии е 243, но на плейъра няма право да избира произволно число, следователно, всеки път се използва по подразбиране всички пътища.

Трябва само да коригирате ръчно размера на вноската за използваните редове. За тази цел секциите залог и Общ залог се справят с това. Използвайки стрелките, потребителят задава приемлива стойност от диапазона, след което можете незабавно да преминете към етапа на въртене. Завъртанията могат да бъдат стартирани по два начина.

Първият е ръчен. Това означава, че избирайки този метод, играчът ще трябва да кликне върху синия бутон Spin след всяко завъртане, за да активира следващия.

Този недостатък се решава чрез използване на автоматичния метод, при който играчът задава желания брой завъртания предварително, определя лимита на залога и също така посочва възможни печалби / загуби, след което режимът на автоматичните завъртания ще бъде спрян рано от системата.

В автоматичните кръгове всички завъртания започват и спират сами, без да изискват никакви действия от играча. Допълнителните функции на слота включват включване / изключване на звука, както и използване на ускорена скорост на въртене.

Описание на играта

В процеса на завъртания, изплащането на машината достига 97,25%, докато лъвският дял от печалбите пада върху класическите комбинации, а по-малката част – при стартиране на наградни функции. Комбинациите на слота се формират с участието на няколко еднакви символа, които трябва да са в съседни позиции в рамките на общите активни линии.

Размерът на печалбата в този случай директно зависи от размера на залога, тъй като в края на тегленето залогът се умножава по коефициент. Всяка комбинация има свой множител; можете да потвърдите това в раздела Таблица на изплащанията.

По правило най-значимите са комбинации, съставени от богове. В този случай са важни не само самите символи в комбинацията, но и техният брой. В допълнение към стандарта има няколко уникални елемента, които стартират режими за награди и помагат за създаването на допълнителни възможности за награди.

Това се отнася предимно за дивите сини и лилави. Синята дива замества 1 стандартен символ, ако такъв кастинг в крайна сметка поздрави играча, който получава победа.

Освен това сумата на възнаграждението се удвоява в сравнение със стойността, посочена в таблицата за изплащане. Виолетовият див също замества други символи, но в същото време не позволява удвояване на наградата. Окото е символ на разсейване.

Позволява да спечелите във всички ситуации, когато на екрана се поставят 2 до 5 парчета наведнъж. Стойността на наградата в този случай варира от 1 вноска до 250, в зависимост от броя на събраните артефакти.

Бонуси за виртуална машина

Набор от функции за награди отваря Светкавица. По всяко време може да се активира на екрана, като дава на играча до 5 диви на всички барабани. С x3 или повече разсейвания, освен гарантиран награден фонд, в класическия режим се добавят до 5 безплатни завъртания, но в същото време остава вероятността за активиране на 1 от 5 спомагателни игри.

Всяка опция става достъпна след първия рестарт на безплатните рундове. Богинята на любовта ще даде на играча 15 допълнителни завъртания, в които всички награди ще бъдат умножени по 3 пъти. Богът на подземието ще даде 2 дузини завъртания, в които към средния барабан ще бъде добавена лилава дива. 2-5 щита, които се появиха по време на внедряването на безплатни завъртания, водят до добавяне на до 4 равенства.

Кралицата на небето ще даде на играча 25 безплатни старта, докато коефициентът x2, x3, x4 или x6 ще работи. Всеки рестарт води до добавяне на още 5 завъртания. Poseidon предлага да играе 25 пъти, като увеличава шансовете за победа от x2 до x5, а безплатните завъртания са възможни до появата на първата печеливша комбинация.

Зевс също ще донесе 25 старта, но е възможно да добавите още 3 завъртания по време на рестарт.

След първото разширение петият барабан става напълно изпълнен с диви. Правилата са забранени да рестартират бековете повече от x3 пъти.

Преди да започнете прегледа на бонусните характеристики на игралната машина Olympus, си струва да подчертаете специалната добавка Thunderbolt Feature, според която макари, пълни с диви с двойни изплащания, могат да се появяват във всеки от основните тегления на полето на слота.

Утрои

Тази опция за подобряване на възможностите на слот машината Olympus е реализирана в първия пакет за безплатни завъртания и предполага, че сумата на спечелените печалби ще бъде умножена по постоянен коефициент x3.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ДЕЦА

Подземното царство на безплатни завъртания онлайн слотове отваря допълнителни джокери, които заемат клетки с други имена, за да увеличат общия брой печеливши комбинации на линиите.

Мултипликатор

Вариант на наградната функция, в която се комбинират джокери и аниматори, се намира в третото разнообразие от Безплатни завъртания. Тук са разрешени плащания на възнаграждения след умножение по множители, ако Wild попадне в графика.

МОРФИРАНЕ ПЕЧЕЛИ

Величественият Посейдон преобразува символите на игралната машина Olympus по такъв начин, че в крайна сметка печеливша комбинация се оформя на полето и се умножава по x2-x5.

MEGA RETRIGGER

Функцията Zeus допълва набора от функции на онлайн слота, който лесно рестартира безплатните завъртания и добавя цели колони със светещи заместители на екрана.

БОНУСНИ РЕЖИМИ

БЕЗПЛАТНИ СПИНОВЕ

Вземете

Безплатни завъртания

Повечето от изброените по-горе функции се отварят в игралната машина на Olympus, когато участник е активирал бонуса чрез комплекта Scatter.

Текущата версия на режим Безплатни завъртания и броят на кръга зависи от избрания сорт:

  • Богиня на любовта – 15 FS + утроена;
  • Подземен свят – 20 FS + Extra Wild;
  • Queen of the Heaven – 25 FS + множител;
  • Poseidon – 25 FS + Morphing Wins;
  • Мощност на Зевс – 25 FS + мега ретригер.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment