Oink: Country Love

Той е разработен в лабораториите на Microgaming, известен и опитен разработчик на софтуер за хазарт. Програмният код е написан на Flash, HTML5 и JawaScript, така че всичко да работи на компютри и мобилни устройства.

Действието се развива около връзката на забавни и любящи животни, които обитават богата ферма. Техните портрети в златни рамки и снопове златни долари на барабаните говорят за богатство.

Животните живеят добре – усмихват се и свирят на музикални инструменти. Сега, през януари 2018 г., този слот машина често се появява в горната част на повечето онлайн казина със софтуер Microgaming. Разберете как други комарджии са харесали играта толкова много. Можете да играете онлайн безплатно, без да регистрирате Oink: Country Love в нашия портал.

Тема за цветния апарат Oinky Village Love

Темата на слота за игра е посветена на живота на животните в селска ферма. Главните герои живеят богато и весело, провеждат различни партита и постигат любовта на първите красавици. Визуалният дизайн на машината перфектно предава общата атмосфера на позитив и ентусиазъм.

Фонът е картина на самата ферма, царевично поле и овощна градина. Барабаните са направени под формата на дървена дъска, украсена с красива резба. Забавни животни се усмихват на играчите и ги насърчават да се насладят на почивка на село.

Описание на символите на тематичния симулатор Oink Country Love

Всички символи на емулатора Oinky Village Love са разделени на основни, тематични и специални. Основните символи са направени в общия стил на слота, те изобразяват знаци на карти от десетки до асо.

Тематичните символи са представени с портрети на главните герои на апарата – селскостопански животни. Комарджиите ще видят пиле, овца, крава, кон, прасе, които се обличат красиво и се подготвят за партито.

Специални фигури включват Wild – прасенца, свирещи на музикални инструменти, и Scatter – златни билети. Wild замества липсващите снимки в печелившите вериги и също се заплаща от само себе си. Разсейването се изплаща след загуба на всякакви клетки от игралното поле. Също така загубата на три или повече Скатери на съседни барабани задейства безплатни завъртания.

Таблица за плащане на машината Oinky Country Love

Интерфейсът на емулатора е преведен на руски език, така че разбирането на играта не е трудно. Основната информация за играта е в таблицата за изплащане, която може да се отвори от менюто, намиращо се на конзолата вляво.

Състои се от няколко страници, на които комарджиите ще намерят изображение на всички герои и възможни комбинации. Тук са и коефициентите на изплащане за наградни вериги. Печалбите се показват в реално време, в зависимост от текущия залог. Освен това таблицата показва функциите на специални символи и кратки правила за безплатни завъртания.

Oink: Свойства за дизайн на слот Country Love

Дизайнът на слота издържа на стила на страната. Това напомня на шрифта на изображението на игрални карти, костюми за животни и дизайна на игралното поле под формата на дървена маса. Засилва впечатлението за бързата кънтри музика, която ни съпътства през цялата игра.

Художниците подхождаха към дизайна на игровите герои с въображение. Основните символи са портрети и медальони. Всеки портрет е украсен с богата позлатена рамка. Символите са по-евтино украсени като медальони.

Нещата вървят нагоре в тази ферма – пакети долари светкавици на барабани. В долната част на екрана е контролния панел, малко по-долу ще видите статистика. Хареса ми, че слотът е напълно русифициран – това помага да разберем таблицата на изплащанията.

Oink: Игра на слот машина игра Country Love

Scatter има необичайни свойства тук, като цяло слотът изисква предварително проучване на играта. Съветвам ви да започнете от слота Oink: Country Love, за да играете онлайн безплатно – тествайте играта, за да изчислите възможностите си.

Скатерът е проектиран под формата на пакет златни долари и може да състави комбинация от игри самостоятелно. Линия, съставена от разпръснати символи, се отчита от най-лявата макара.

Друга функция на разсейване е стартирането на безплатни завъртания. Ако три или повече скатери отпаднат подред, като се започне от лявата макара, ще получите 5-20 безплатни завъртания.

За да ги удвоите, трябва да хванете два Scatter на втората или третата барабана. Ако получите две разпръснати на тези барабани, ще получите четири пъти повече безплатни завъртания. Втората характеристика на играта са два Wild символа.

Прасето в синия костюм е Wild, което замества всички знаци с изключение на зодия Scatter и Wild под формата на Прасе в розова рокля. Това прасе от своя страна може да замени всички герои без изключение.

Всички диви символи също се добавят към линии за заплащане Две или повече Wilds се броят подред. Най-голямото изплащане е за цяла линия от идентични диви знаци – 2500 долара. Ако на линията има както Прасчо, така и Прасе, тогава сумата ще бъде по-малка. Пълна линия от смесени Wild герои ще донесе 1500 долара.

Ако играете за пари в Oink: Country of Love, моля, имайте предвид, че залозите се приемат веднага по всички линии. Можете да коригирате само стойността на монетата. За целта има превключвател на контролния панел.

Общо впечатление

Играта се оказа успешна: интересен геймплей и много опции за плащане с Scatters и Wild знаци. Процесът на игра изобщо не се уморява, той се играе лесно.

Според много играчи видео слотът е продължение на известната флаш игра „Фермата“. Хората също харесаха необичайните свойства на символа на разсейване. За да овладеете машината, съветвам отначало в Oink: Love Country да играете безплатно, което е възможно директно в нашия портал.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment