Nord’s War

Игрището Nords War от известния разработчик Boongo ще се хареса преди всичко на феновете на популярния телевизионен сериал “Викинги”, както и на всеки, който се интересува от средновековната история като цяло и скандинавските.

Сред основните предимства на този симулатор са разнообразни функции, прост и достъпен интерфейс, висока степен на възвръщаемост на депозитите, уникална система от безплатни завъртания и няколко интересни бонуса.

СВОБОДНА ИГРА НА АВТОМАТИЧНАТА ВОЙНА NORD

Слот машина War of the Nords има пет барабани и двадесет линии, които са постоянно активни. Изображенията се поставят на екрана на играта в три реда. Минималният залог на линия е само 0.2 кредита, а максималният – 100 кредита.

В допълнение към класическата игра, разработчиците предлагат няколко специални символа, платени юзди за отделни макари и няколко специални бонуса. Печелившите вериги се оформят по така наречената схема „Win Both Ways“, според която платени комбинации от най-малко три еднакви символа могат да се добавят както отляво надясно, така и от дясно на ляво.

Ако няколко комбинации се образуват едновременно в рамките на една активна линия, се взема предвид само най-ценното. Общата сума на печалбите се определя традиционно: сумата на залога се умножава по коефициента на играната комбинация. Разработчиците не са предвидили рисковите игри, затова веднага след края на ротацията спечелените средства се кредитират на игралния акаунт.

СИМВОЛИ И ПЛАЩАНИЯ НА ИГРАЧНАТА УСТРОЙСТВО ВЪВ ВРАТАТА НА NORDS

Най-малко ценни, но често срещани по линиите са картите и цифровите знаци, които могат да увеличат сумата на залога не повече от 100 пъти. Символът с изображението на щита има множител на x300, кръстосани мечове обещават да увеличат печалбата с 500 пъти. И накрая, символът на каската ви позволява да се надявате на победа в размер на 1000 първоначални залози.

Дивият символ е герб. Този вид джокер, който е в състояние да замени други символи в името на вземане на печеливши комбинации. Wild във формата на викинг се появява в две колони и може да ги напълни отгоре надолу. Найт произволно запълва клетките.

В ИГРАТА УСТРОЙСТВО NORDS VAR СА ДВЕ ДОПЪЛНИТЕЛНИ:

  • Безплатни завъртания – безплатни завъртания. Десет безплатни завъртания преминават за пари в казиното и не изискват от играча да участва в ротацията на барабаните. Джокерите “се придържат” на екрана и след всяко стартиране барабаните се преместват надолу по една клетка.
  • Респин – повторно пускане на барабани, достъпни след края на всяко завъртане. Опцията за стартиране на една макара се изплаща и зависи от залога и възможността за спечелване. Броят на отговорите не е ограничен.

Слот машината Nords War е интересен и оригинален симулатор с необичайна механика и солидни бонуси. Възможността за повторно завъртане на барабаните дава допълнителни шансове за получаване на печалби и позволява не само да се разчита на услугата на Fortune, но и да се прилагат различни стратегии и системи за управление на парите в играта.

Nord’s War е модерен слот с пет барабана и двадесет платени линии, чийто брой не може да се променя. В допълнение към 9-те основни символа, играта има специален див символ и специални екстра-рисунки. Размерът на залозите може да варира от 5 до 1250 единици на ред. Поредицата от награди може да се чете и от двете страни.

Основната характеристика на този емулатор е, че има уникален режим наречен Respin. Благодарение на него можете да превръщате грамофоните един по един и значително да увеличавате шансовете си за Super Win. Можете да погледнете цената на респин под барабаните. За да спечели, е необходимо символите на въртящата се маса, които играчът е усукал, да участват в бонусната комбинация.

Друг иновационен слот е възможността да се избере главния герой. Можете да играете като смел викинг или опитни рицари. Всеки герой има свой собствен екстра-символ, който ви позволява да атакувате врага. След пет атаки мини-играта започва с десет безплатни завъртания.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment