Ninjafruits

ОПИСАНИЕ НА ИГРАТА Ninjafruits

Известната компания за създаване на най-добрите видео слотове за игра Play’n Go е създала уникален и ярък слот, наречен Ninja Fruits, който разказва за великите древни източни воини – нинджи, които са обучавали бойните си умения още от ранна възраст. Според легендите такива хора в средновековна Япония трябва да имат много знания.

Нинджите трябваше да са в състояние да притежават всякакъв вид оръжие, да се появяват тихо и да изчезват, да се изкачват по планините и скалите, да обучават слуха и зрението си, както и да познават традиционната медицина по това време и, разбира се, трябва да са познавали традиционната медицина, използваща билки игли, които като посока на ориенталската медицина са все още популярни днес. Да, нинджите бяха много опасни и неуловими хора. Те прекарваха цялото си време в обучение, научавайки се да усвояват оръжия.

Но какви видове оръжия бяха най-популярни и които днес се считат за оръжия на древните воини под небето – разбира се – кинжали, мечове, нунчаци и много други от същия вид. Затова компанията Play’n Go, която създава такъв видео слот, предоставя на геймърите възможността да участват в едно от тези обучения. И за да не е много страшно и опасно, обучението ще се провежда с помощта на различни плодове.

Описание на конструкцията на машината

Този видео слот е декориран в много ярки и цветни цветове. В началото, след като изберете този слот, се стартира малко видео с въведение, където се появяват различни членове на този слот. Самият интерфейс се състои от пет игрални барабана и 15 линии за комбинации от печеливши символи. Устройството ще се хареса на феновете на колоритния гейминг слот Thunderfist, който също беше посветен на майсторите на ориенталските бойни изкуства.

На фона на интерфейса можете да видите цялата красота на уникалната природа на Япония. Цветята на Сакура придават на слота необичайна нежност и красота. Самите игрални барабани са украсени под формата на древна японска къща със зелен покрив, на която се намира името на видео слота. Символите на същото са самите нинджи с разнообразни оръжия, както и плодове, които ще бъдат усъвършенствани от бойното изкуство на древна Япония.

Когато се появи комбинация от награди, символичните знаци, които я накараха да започнат да анимират и показват своите трикове и различни умения в бойното изкуство. Музиката, съпътстваща цялата игра, е много подходяща за тази тема в древна Източна Япония и помага за по-ефективно представяне на играта в този стил.

Как да играя

В долния десен ъгъл има зелен бутон с името Paytable. С този бутон можете да се запознаете с правилата, със специални символи и техните възможности, с бонус игри, както и с коефициенти на изплащане. Всички правила се намират в четири информационни прозорци, които можете да използвате, за да се движите наляво и надясно с помощта на бутоните.

Можете да поставяте залози с помощта на бутоните плюс или минус близо до опциите Монети и линии. Пълният залог, базиран на зададените стойности в опциите Монети и линии, се показва в прозореца Залог. Също така е възможно да се изберат максималните стойности на залога веднага, като се използва опцията за максимален залог.

За да започне въртенето на макарите на играта, трябва да използвате бутона Spin. Както и при повечето модерни игрални машини, този слот има възможност да започне автоматично въртене на центрофугирането. В този геймърите могат да помогнат опция Auto play. Чрез активиране на този бутон в интерфейса на видео слота, играчът ще види прозорец с предложение за избор на определен брой автоматични завъртания.

Този слот, както и всички слот машини на Play’n Go, предлага избор от 10-50 автоматични завъртания на игрални барабани. Също така в този прозорец са условията, които могат да бъдат настроени да спрат това завъртане по-рано. След като направите избора, можете да активирате автоматичните завъртания, като кликнете върху бутона Старт.

Бонуси онлайн машина

В слот машина Ninja Fruits има толкова много интересни допълнения и символи. Най-важният символ на този слот е сивокосният мъдрец – Сенсей, който играе ролята на див знак и е в състояние да замени всеки символ, освен скатер, гейша, и шурикен, за да състави бонусната комбинация, този символ е и най-ценният, защото може да донесе на играча до 5000 кредита. Когато се появят три шурикени, които се появяват само на 3-5 барабана, започва бонусната игра. По време на тази игра, на комарджия се дава възможност да хвърля шурикени, които, ако точно ударят целта, ще печелят бонус кредити на комарджия. Символът с образа на красива гейша, който предизвиква безплатни завъртания, когато се появи тройно, се счита за не по-малко ценен.

По време на тези безплатни завъртания, гейша с помощта на своя чадър избира определен знак, различен от шурикен и сенсей, и му дава възможност да се разпръсне. Печалбите, използващи скатер символа, избран от гейшите, се умножават по общата сума на залога и се добавят към печалбите по линиите. Също така, за всяка комбинация от награди, игралната машина предлага да играе рискова игра, която се активира с опцията Gamble и се състои в правилно избрания цвят на предлаганата карта. В случай на истински избор, наградата се удвоява, а в противен случай печалбите се нулират.

Манталитетът на съвременния японец е познат на целия свят за дружелюбност, учтивост и невероятна способност за работа. Това е още по-изненадващо, тъй като склонността им да решават спорни въпроси с помощта на меч, камък около вратовете и панти, ужасяваха всички страни, съседни на техните острови, с тяхната много ограниченост. Създавайки нова игрална машина Ninja Fruits, PlayN Go интерпретира военната история на земята на изгряващото слънце под формата на оригинална сюжетна линия, където японските нинджи ще смажат различни плодове вместо врагове. Играйте безплатно в демо версията на тази слот машина без регистрация и намалете себе си плодов микс, а дори и монетата може да бъде без да напускате страницата.

Скрити параметри и настройки на слотове Ninja Fruits

 • Играйте безплатно слот за Ninja Fruit, като степента на бонус спад е статистически всеки 121 завъртане (0.83%).
 • Вероятността за хит (всяка победа) е 39.35%.
 • Разпределението на печалбите – 61% в основната игра и 39% в бонуса.
 • Максималната печалба при тестовете е 196x.
 • Средната бонус победа е 63x.
 • Волатилност – 10.28 от 20 (висока).
 • Дължината на цикъла е дълъг.
 • Рейтингът на слот машината за залог е 3,2 от 10.
 • Процентът на спечелване (RTP) от 96,65% ви позволява да получите положително очакване за победа.

По време на играта, играчът ще бъде в градината, приятен окото с цъфтежа на сакура и разнообразие от овощни дървета, сред които е поставен екранът на игралното поле. Експресивността на разнообразните цветове, в които е направен цветният дизайн на слота, създава за процеса на играта атмосфера на топъл слънчев ден в някоя японска градина преди няколкостотин години. Тематичните символи на апарата са живописен ансамбъл от четирима воини, една гейша и сивобрадия Сенсей.

Започвайки да играете безплатно в демо режима на тази слот машина без да се регистрирате, ще видите как нинджите ловят четири плода, за които използват дори и борба с нунчук. В момента, когато оръжието на воина достигне целта, се появяват най-добрите анимационни ефекти на играта – джингълът на меча и спреят от осъдени дини или сливи звучат и изглеждат изключително реалистично. Традиционната японска музика в някои моменти от играта завладява с пластмасови звуци на флейтата, а в някои от тях нарушава битката на барабаните, предвещавайки битката.

Технически спецификации

Безплатни завъртания

 1. Производител на тази игрална машина – компанията PlayN GO
 2. Броят на барабаните – 5
 3. Брой игрални линии – 150
 4. Цената на една монета – от $ 0.01 до $ 0.25
 5. Броят на монетите на ред – 1-5
 6. Диапазонът на размера на залозите – от $ 0.01 до $ 50
 7. Максималната печалба за пет символа – h5000 (Old Master)
 8. Див символ – да (стар майстор)
 9. Скатер – да (гейша, дава безплатни завъртания)
 10. Бонус завъртания – да (серия от безплатни завъртания с допълнителен символ)
 11. Рискова игра – да
 12. Бонусна игра – да (бонус кръг от символа на Shuriken)
 13. Очакваният процент на изплащане (RTP) в слота е 96.65%

Символи и плащания

Платени плодове, нарязани с остри ножове, ще донесат на играча от 5 до 150 монети.
Четири нинджи, сред които има дами, се заплащат от 2 знака на линията и попълват сметката за 2 – 1000 монети.

Старият господар – див. Водейки бойни техники, той заменя всички герои. Само тук Scatter остава непроменена. В собствените си комбинации, символ Wild е готов да ви плати 10, 100, 1000 и 5000 монети.

Безплатни завъртания

Три гейши, които се появяват едновременно на барабани №1, №3 и №5, са готови да ви дадат страхотно удоволствие, като платите 5 общи залога и стартирате безплатни завъртания. Гейша ще разгърне чадъра и ще определи кой символ ще бъде избран за екстра-скатер и ще ви покаже фен с броя на безплатните завъртания. Безплатните завъртания не се удължават.

Бонус игра

Удвояването на winSurfs, символите, на които е изтеглено оръжието, се появяват само на барабани № 3, № 4 и № 5. Едновременното появяване на три знака започва бонусния рунд. Тук, за аплодисментите на гейша, ще хвърляте шурикени над плода и ще получавате плащания. Максималната стойност може да бъде до h150 ставки.

Обобщение на описанието на машината

Компанията Play’n Go може да направи своите комарджии доволни от красивите и интересни разработки. В крайна сметка, създаването на този видео слот е много добро решение в онлайн света на слот машини, а значителен брой уникални бонус игри не могат да се радват и привличат все повече и повече внимание от страна на геймърите.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment