Night of Sevens

През август 2017 г. Genesis Gaming представи онлайн слот машина Night of Sevens за онлайн казина. Той е посветен на важен китайски празник – Свети Валентин, или Ци Си, който се чества на седмия ден на седмия лунен месец. Този празник се основава на легендата за двама влюбени – овчар и богиня, които случайно се срещнали, влюбили се, но били насилствено разделени от Небесна Богиня.

Овчарят Ну Лан намери начин да стигне до жена си Джи Ну, но по пътя Небесната Богиня нарисува линия, която не може да премине. Само веднъж годишно, на седмия ден на седмия лунен месец, стадо на четиридесет помага на влюбените да се срещнат, което образува мост, пресичащ забранената линия.

Порталът ни ще ви помогне да се докоснете до тази история. Тук можете да играете в слота Night of Sevens безплатно. Оценете идеята на разработчиците от Genesis Gaming – напишете отзив, вашето мнение за тази игра е важно за нас.

 Дизайнерски характеристики на слота Night of Sevens

Игралното поле е поставено срещу нощното небе. Той няма ясно определени граници, поради което знаците сякаш летят в небето. Всеки символ е специално направен голям, така че да се виждат всички малки елементи.

Те са внимателно нарисувани, и много красиви. На барабаните ще видите овчар и неговата любима и Богинята майка, които се намесиха в отношенията им. Бикът също участва в играта – именно той подтикна Джи Ню да се измъкне от ситуацията и се пожертва. Овчарска лула, китайски фенер и други елементи допълват обкръжението на романтична приказка.

След всяко продуктивно завъртане стадо от четиридесет ще прелети през нощното небе, което отново ще свърже и двамата герои. Тихата музика също помага да почувствате важността на такъв момент. Опитайте Night of Sevens да играете безплатно, без да се регистрирате в нашия портал. Гарантирано – ще се забавлявате добре.

Игра на нощта на играта Night of Sevens

Основната игра се провежда на пет линии на печалба. Трябва да съберете от три еднакви знака върху тях, за да получите заплащане. Най-скъпата комбинация се състои от пет четиридесет. Тази птица също е див символ. Тя участва в създаването на ефективни комбинации от други герои. За Scatter художниците избраха дървена таблетка с йероглиф. Три плочи активират безплатни завъртания.

В началото избирате пътя, по който прелитат магите. Това задава броя на безплатните завъртания. Тук можете да спечелите от 5 до 25 безплатни завъртания. След това трябва да изберете произволно едно цвете от букет.

На този етап се определя колко допълнителни Wilds ще участват в ротациите. С късмет ще получите пет допълнителни Wild символа. След това започват безплатните завъртания с избраните от вас параметри.

Играта на слота предполага дисперсия под средното. Това дава надежда за доста чести плащания в основния кръг. Тук обаче безплатните завъртания ще бъдат най-печелившите. Ако се досетите с избора на параметри, ще получите 25 завъртания с пет Wilds, не бихте пожелали нищо по-добро, ако играете за пари в нощта на седемте.

Общо впечатление

Тази игра ще се хареса на любителите на романтичните истории, китайския фолклор, както и на любителите на красивата графика. Самият геймплей предлага само основни и безплатни завъртания, с възможност за избор на параметри.

Ниската дисперсия ще ви помогне да се насладите на процеса спокойно, без да гледате прекалено много върху размера на депозита. Не можете обаче да забравите напълно за това – да правите залози в такъв размер, за да получите колкото се може повече завъртания.

Посетете нашия портал, за да играете безплатно Night of Sevens. Нашият ресурс е добра платформа за тестване на видео слотове и комуникация.

Докато човешката история се записваше, хората гледаха звездите и се чудеха за произхода им. Въпреки че днес сме предприели много стъпки, за да изследваме слънчевата система около нас, дори преди това да стане възможно, имаше фолклор.

Всяка страна и всяка култура гледаха звездите и развиват свои собствени истории през годините, като някои истории са по-широко известни от други. Една история за произхода на Млечния път идва от Китай и романтична история за Джин и Нюланг, забранена любовна история между дъщерята на богиня и пастир.

Историята е разказана за първи път преди хиляди години и благодарение на Genesis Gaming тя получи нов модерен живот под формата на скорошното им попълнение към онлайн казино игрите, Night of Sevens.

В Китай любовна история се празнува ежегодно, а през 7-ия месец на годината, 7-ия ден, единствената нощ, когато влюбените могат да бъдат заедно в тази трагична история, се провеждат тържества. За истински онлайн слот, който ще вдъхнови цяло състояние, не потърсете нищо освен Night of Sevens.

Нещастни любовници

Безплатната игра на играта Night of Sevens отдава почит на историята на Gene и Niulang по начин, който само Genesis Gaming може да направи, което, както всеки играч, запознат с техните онлайн слот машини, означава най-високата графика.

Въпреки че тази хазартна онлайн игра има само намек за триизмерна графика, символите са били връхната точка и всичко, от високо платените оферти до най-малко ценните символи, е проектирано с невероятна грижа. От звезди на заден план до красиви облаци и реалистично изглеждащи символи, нито една част от този слот не беше последна мисъл.

Има много от най-важните аспекти на историята, включени в таблицата на изплащанията, като всички играчи, с които се сблъскват, завъртат 5 барабана и печелят 5 линии на печалба в този слот за средна дисперсия.

Джуни и Ниуланг са включени в таблицата за изплащане като двата най-ценни символа, всеки от които има красив дизайн. 7 допълнителни героя от основната игра включват фенери, щипка за коса, бик, богиня на небето, конци за шиене, инструменти и цветя – всичко това е в оригиналната история.

Весели празници

В традиционна любовна история беше казано, че на 7-ми от 7-ми магите на земята се смилиха върху отделените любовници и отлетяха до мястото на вечния си покой, образувайки магически мост, който ще позволи на Джуни и Ниулнаг да прекарат една нощ заедно, преди да се разделят отново от ръката на Богинята на небето. Genesis Gaming отдаде почит на този красив елемент от историята и съставя концепцията за бонусна игра, с която играчите ще се сблъскат, когато играят Night of Sevens.

Засадили 3 символа на разсейване на барабаните, играчите активират основната бонусна игра, в която можете да намерите безплатни завъртания и допълнителни диви символи. Броят на безплатните завъртания и допълнителни символи се определя от две бонус игри, където играчът трябва да избира от магии и цветове, за да спечели своите награди.

Дивите символи носят високоплатен бонус със себе си, както и присъстват в основната игра, придобивайки образа на четиридесет, за да доставят големи изплащания.

Разгледайте нова история

Приключенията никога не са далеч в онлайн казината и благодарение на най-новите онлайн слотове, това приключение може да приеме много форми. Принцесата на блатото от Белатра може да не притежава пълната елегантност на Нощта на седемте, но наградите са не по-малко вълнуващи.

Слот с ниска и средна променливост, 9 печеливши линии имат широка гама от тематични символи, както и асортимент от класически символи за слотове, наистина интересна история за уникална принцеса.

Fruit Fest на Novomatic е проектиран с класически плодови машини, а носталгичната слот машина отвежда играчите назад във време, когато онлайн слотовете са имали масивна 3D графика. RTP е малко по-ниска от 97,26% от Night of Sevens, но с джакпота от монети, които могат да се спечелят, има повече от един начин да излезете с голяма печалба в тази игра на късмета.

Пътят към източното богатство

Безплатната игра на Night of Sevens е наистина специално скорошно попълнение към онлайн слот машини, а с възможността за игра на настолен компютър, както и на iPhone и Android устройства, традиционната приказка наистина е въведена в съвременния свят.

Въпреки че историята на Джийн и Ниуланг може да не е единствената културна история за произхода на звезди и галактики, тя със сигурност е много подходяща за безплатни онлайн слотове, особено когато е представена с помощта на софтуера Genesis Gaming.

С максимален залог от 50 монети, този слот може да е привлекателен за ролетите с високи роли, но с по-голяма вероятност ще бъде най-привлекателен за защитените играчи с нисък лимит залог от 0,25 монети.

Самият слот има отлични бонус функции и в същото време те са експертно проектирани, подобно на други онлайн слот машини. За един от най-атрактивните слотове в последните издания, този слот си струва да опитате.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment