New York Gangs

Валутата в безплатната демо версия на игровата машина на New York Gangs са монетите за игри (чипове). При влизане в слота комарджията получава 500 монети. Тяхното количество се проследява на везната в горния десен ъгъл, в секцията Баланс.

Монетите се изтеглят от сметката на играча само в началото на всяко завъртане на барабаните. Колко ще бъде извадено, е показано в секцията Общ залог. Общата сума на залога е показана тук. Определя се от два компонента. Първият е броят на активните линии. Това са линиите, по които е възможно появата на печеливша последователност в резултат на завъртане.

Максималният брой наградни линии е 30, минималният е 1. Текущият брой активни линии е показан под третата барабан, в реда линии. Под него е клавиша Bet One. Той е предназначен да определя броя на линиите.

Кликвайки върху него, потребителят увеличава стойността в реда Lines. Алтернативен начин за определяне на броя на активните линии е да щракнете върху касетите вдясно и вляво от игралното поле.

Вторият компонент на общия залог е залог с единична линия. Тя се появява под втория барабан. Линейната ставка се регулира с помощта на превключвателя Line Price. Той има два бутона: „+“ и „-“. Кликването върху един от тях съответно ще увеличи или намали залога на ред.

Максимум 0,65 чипа на линия. Минималният залог е 0.01 игрални единици. Този показател се умножава по броя на наградни линии, резултатът ще бъде общият залог.

Той може допълнително да се увеличи с 0,5 монети. Това се прави, ако бутона на монетата Jackpot на долния панел е оцветен в златно. Този допълнителен залог дава шанс на потребителите на пълната версия на слота за Ню Йорк Ганг да спечелят прогресивен джакпот. В демо версията на машините такива джакпоти често не се предлагат.

Упражняване завъртания

Има няколко начина да въртите барабаните в нюйоркската машина за банди. Първото и най-често е да натиснете клавиша Spin, който се намира в долния десен ъгъл. Кликването върху него стартира завъртане с настройките на залога, посочени от потребителя.

Бутонът Bet Max работи малко по-различно. Също така започва да превърта макарите, но преди да започне, задава максималния брой активни линии – 30.

По време на всяко едно завъртане, ключът Spin променя името си на Stop. Кликването върху него в този момент води до преждевременно завършване на въртенето. Това позволява на комарджия да участва повече в играта. В допълнение, някои опитни играчи използват тази функция, за да „хванат“ герои.

Не можете да завършите преждевременно само автоматични завъртания. Те се активират с помощта на отделен ключ – Auto Spin. Намира се в долния ляв ъгъл. Щракването върху него отваря прозорец, в който има само един превключвател и два бутона.

Броячът задава нужния брой стартирания. Тя може да бъде 5, 10, 20, 50 или 100. След като определите броя на завъртанията, щракнете върху бутона OK, за да започнете серия ротации. Щракването върху клавиша NO ще излезе от автоматичен режим.

Спрете автоматичните завъртания, преди всички планирани изстрелвания да приключат, като щракнете върху която и да е точка на екрана на машината. Предвидени са и отделни бутони за стартиране на пет или десет автоматични завъртания. Те са разположени вдясно от клавиша Auto Spin.

Символи и коефициенти в слота на Ню Йоркските банди

В игралната машина New York Gangs 12 знака. Три изображения не носят печалби с техните комбинации. Един от тях е представен от сейф и е “див” символ. Функциите му включват подмяна на всяко основно изображение.

Диви капки на всяка макара. Ако обаче той се появи на втората или четвъртата макара, тогава цялата съответна вертикала е запълнена с разгънат символ “див”.

Няколко специални снимки са представени от два символа на разсейване. Първият изобразява случай. Три от тези снимки на игралното поле водят до началото на бонус, наречен Odd man.

Вторият разсейвател е револвер. В количество от три парчета пистолетът стартира бонусна игра, наречена руска рулетка.

Всички бонус рундове са описани в отделен параграф. Заслужава да се отбележи, че бонус символите, за да започнат допълнителни игри, трябва да попаднат на една активна линия. Редът на поставяне на барабаните няма значение.

Главните герои, които се подреждат в комбинация, са условно разделени на две подгрупи.

Първият включва тези, които създават печеливша последователност в количество от три парчета.

Те включват:

  • златни касети, които носят 10, 20 и 80 залози на ред;
  • динамит с коефициенти 12, 25 и 100;
  • автомат с фактори 15, 30 и 120;
  • пакети пари, които ви позволяват да получите 20, 40 или 150 залози на ред.

Останалите снимки се събират в наградни комбинации, дори в размер на две копия. Техните коефициенти, както е описано по-горе, увеличават процента на една линия. Четири знака от тази подгрупа изобразяват хора. Тези снимки имат специален фон, по който могат да бъдат разграничени:

  • символ с лилав фон има коефициенти 3, 20, 50 и 200;
  • мъж на син фон носи 4, 25, 60 и 400 залози на ред;
  • картина със зелен цвят има фактори 5, 30, 80 и 500;
  • символите с червен фон носят 8, 30, 100 и 1500 залози на ред.

Символът на джакпота принадлежи на същата подгрупа. На него са изобразени златни пръчки.

Комбинациите от такива снимки се оценяват над всички останали. Коефициентите за коефициенти ви позволяват да получите 20, 80, 200 и 3000 залози на ред.

Всяка стандартна комбинация носи печалба само ако стартира на първата лява макара. В допълнение, низът от символи на барабаните не трябва да се прекъсва. Потребителят получава награда само за максималната последователност в активната линия.

Как да играя Ню Йорк Гангс? (Интерфейс)

На заден план ще видите бандити с оръжие. Когато започнете да играете, по подразбиране само един ред е активен в играта. Но можете да промените настройките с помощта на функционалните бутони. Възможно е да се допълни под един ред чрез натискане на бутона “Един ред” или можете да зададете параметрите на всички редове наведнъж с помощта на бутона “Всички редове”.

Autogame е много удобно и изобщо не можете да докосвате слот машината за 100 завъртания, просто гледате играта.

Заключение

Нюйоркските банди използваха популярната тема на играта. Графиката е невероятна, бонусният кръг ви предлага забавление, а наличието на прогресивен джакпот е изненада, която е направена на играчите от разработчика на CTXM. Особено ако получите печалба.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment