Mythic Maiden

Светът на магията оживява и става близък до потребителя на новото творение на Net Entertainment. Играчите получават уникална възможност да посетят тавана на изоставената вещица. Тук играчите ще намерят много мистични атрибути и ще могат да проникнат в духа на истинския мистицизъм.

Дизайнът на машината

Както показа слот машина Panther Moon, мистичните теми са много търсени сред хазартните потребители, така че разработчиците работиха усилено, за да изненадат приятно почитателите на подобни истории.

Изоставено таванско помещение, което никой не е гледал дълго време, пази страшните си тайни. Сега тази стая се превърна в царство на огромни паяци. Всички тайни са скрити под прикритието на прах и паяжини.

Огромен брой както графични, така и музикални специални ефекти предават напрежението на атмосферата. Но на играча се предоставят много възможности да огледат старото таванско помещение с помощта на стари разтопени свещи и да намерят сред тотеми, амулети, остава начин да събуди духа на старата вещица и да получи желаната награда.

Или войът на вятъра, или гласът на изгубена душа се чува с всяко въртене на барабаните. Този звук е доста зловещ, но за комарджиите няма да се превърне в пречка. Печалбите ще станат по-ярки благодарение на перфектно подбрани звучни мелодии.

Декларирани от производителя вероятности

 • Общият процент на възвръщаемост автоматично – 96.6%. От тях слотът връща 74,2% в основната игра и 24,2% по време на безплатни безплатни игри.
 • Вероятността да получите каквато и да е победа в основната игра е 37,2%, а в бонусните игри – 40,8%.
 • Вероятността да получавате бонус игри (3+ разпръснати) е 0,67%.
 • Максимални изплащания. В основната игра, 30 000 монети на линия. Общо – 600 000 монети.

Скрити параметри и настройки на слота Mythic Maiden

 • Бонус честота – статистически на всеки 155 завъртания (0,65%). Това е средната стойност в линията Netent.
 • Вероятността за удар (всяка победа) е 37.49%. Печалбите ще изпадат често.
 • Разпределение на печалбите – 54% в основната игра и 46% в бонуса. Моля, обърнете внимание, че резултатите от нашите тестове са много различни от официалните стойности на Netent (два пъти).
 • Максималната печалба по време на тестовете е 175x. Това е голямо количество за машина с такава малка променливост (4.44)
 • Средната печалба за бонус е 67x. Mythic Maiden няма да ви покаже 10x или 1000x печалби в бонус безплатни завъртания.
 • Нестабилността е 4,44 от 20 (ниска). Това е недостатък, показващ, че потенциалът за големи печалби е нисък.
 • Дължината на цикъла в слота е кратък цикъл.
 • Оценката на игралната машина за залога е 6,49 от 10. Можете да опитате да изпълните изискванията на залога, тъй като рейтингът е много висок.
 • RTP от 96,6% ви позволява да получите положително математическо очакване за победа в казино.

Описание на игралната машина

Играй Покер Безплатно Mythic Maiden слот машина е безплатна Mythic Maiden слот машина, главният герой на която беше Mythical Virgin, беше посветена на празника на Хелоуин, така че не се паникьосвайте и не забравяйте, че това е просто зрелищен видео слот, който може да ви донесе интересни и печеливши приключения.

Съберете смелост и, биейки се с тъмни сили, отключете ключалките, зад които красивата девойка изчезва. Действието на игралната машина се развива на изоставеното таванско помещение на разрушена къща.

Тук вятърът вие и пълнолунието осветява мрачната атмосфера през пролуките на покрива и тъп прозорец. Да … Ще изследвате мрачното таванско помещение по време на пълнолуние, когато действията на тъмните сили достигнат най-голямата си сила.

Щом погледнете слот машината Mystic Virgo, веднага се оказвате в хватката на мистично влияние. Синият фон на екрана, върху който се гадаят очертанията на зловещи предмети, е засенчен от пурпурни отражения, напомнящи следи от кръв.

Заключените врати, направени под формата на очертанията на древна девойка, допълнително сгъстяват и без това напрегнатата атмосфера.

Разработчиците от NetEnt, преди да дадат възможност на играча да спечели на слот машината Mythic Maiden, си поставиха задача – да плашат! Зловещо мистериозна музика, скърцащи барабани и виещ вятър, избран за фон, идеално се вписват в дизайна, което прави устройството Mystic Virgo наистина мистериозно.

Технически характеристики на слота

 • Вземете свещ и отидете да разгледате мрачното таванско помещение, още повече, че има повече от достатъчно място за вашите търсения – 30 линии за заплащане и пет барабана.
 • Но преди да започнете друго въртене, решете границите на търсенето. Удобен контролен панел ще ви помогне в това със същите бутони като другите слот машини NetEnt. С няколко докосвания можете да промените номинала на монетите, както и броя монети на ред.
 • В зависимост от избраните параметри залогът на завъртане може да достигне $ 300.
 • Освен това на функционалния панел играчът ще намери още два бутона, които ще му помогнат в управлението на играта – това е „Autoplay“, който стартира автоматично завъртане и „Max Bet“, максималният залог.
 • Статистическата възвръщаемост на залозите, направени под формата на печалба, е 96,6%.
 • Максималната печалба, предвидена в устройството Mystic Virgo, е 600 000 монети.
 • В емулатора няма ниво на бонус, но той успешно се заменя от безплатни игри, по време на които се отварят вратите, зад които се крие Мистичната Дева.

Символи и плащания

В допълнение към ефектен страхотен дизайн, всички символи на тази слот машина са направени в строго съответствие с темата. Това е, което в допълнение към оригиналния сюжет най-често подчертава видео слотовете Net Entertainment.

Най-малката група елементи са символи за карти, направени под формата на разтопени свещи, които между другото светват, когато успешните комбинации изпаднат и донесат от седем до 125 монети в сметката.

Следващата група зловещи символи са кована сандък, пухкав паяк, движещ лапите си, книга с магически заклинания и череп на неизвестно животно. Всички символи, подредени три пъти на наградната линия, ще ви донесат от 25 до 1000 монети. Но ужасната Глава, по-рано собственост на човек от неизвестно племе, веднага достига 2000 монети.

Скатер – преливащи се линии на червено и синьо, ще стартира за вас от десет до 30 безплатни завъртания игри с уникална функция на случаен (от 2 до 10) умножител. Е, ако Scatters се появят отново на екрана по време на безплатни завъртания, тогава продължаването на безплатните игри ви е гарантирано.

Луната, появила се в прозореца, се е превърнала в символ Wild и е в състояние да замести всички елементи, освен Scatter. Освен това, комбинациите с този елемент се плащат с коефициент x3.

Обобщение на описанието на слот машината

Mythic Maiden видео слот на Net Entertainment е чудесен тест за всеки комарджия. Без да се страхувате от ужасната атмосфера, можете да се забавлявате и да получите зашеметяващи печалби.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment