Myth

За играта

Митовете на различните страни често стават главните герои на модерните безплатни слот машини. Производителите редовно произвеждат модели на гръцки богове, ирландски леприкони, рицари на кръглата маса и други герои на легенди и традиции. На свой ред, клиентите на онлайн казината с нетърпение играят на такива видео слотове.

В този преглед, ще ви запознаем с мита за слот машина. Тя е посветена на най-ярките същества, споменати в легендите на древните гърци. Това е много забавен видео слот, разработен от Play’N GO.

Играйте Мит онлайн

Мит е многофункционален модел с пет барабана и двадесет линии, чийто брой се активира по желание на потребителя. Можете да играете една или пет монети на линия на слот машина Мит. Деноминацията на монетите може да бъде 0,01, 0,02, 0,05, 0,10, 0,20 и 0,25 цента. Така че до двадесет и пет евро се приема за завъртане.

Безплатни завъртания, допълнителни фактори, специални символи, рискована игра на шансове – тези и други опции съставляват набора от митове за видео слот.

Печелившите комбинации са идентични картини (от две или три), разположени една до друга на активната линия, започвайки от първата ролка. Коефициентът на всяка от получените комбинации се умножава по залога, направен на линията, за да се изчисли сумата за изплащане. Максималният коефициент е x5000. От един ред се заплаща само най-високата комбинация.

В мита за видео слота има възможност да се опитате да увеличите изплащането за завъртане, поставяйки го на карта в рискова игра на шансове. Тук трябва да познаете цвета или костюма на картата. Вие решавате кой залог да направите. Ако правилно наименувате цвета, сумата ще се удвои. Ако предположите, че костюмът – ще се увеличи четирикратно. Грешката води до загуба. Успешните опити в един кръг могат да бъдат не повече от пет.

Теоретичната възвръщаемост на игралната машина Myth е 96.88%.

Символи

Циклопи, гаргойл, Cerberus, Medusa Gorgon и други митове герои очакват да ви посрещнат на барабаните на видео слота Мит. Тук са показани и символи на купюри от десет до асо.
Митът има два специални символа: Wild (гръцки воин) и Scatter (Golden Vase).

Wild, освен факта, че самият той образува комбинации, замества други картини (с изключение на Scatter), когато това е необходимо. В такива случаи тя удвоява изплащането им.
Скатерът се различава от другите символи, тъй като не зависи от местоположението на екрана и броя на активните линии. Две или повече от тези снимки дават победа в размер от две до двеста общо.

От три Scatter започват петнадесет безплатни завъртания при текущата скорост, но с трикратни коефициента. Ако по време на тези ротации се образува комбинация с Wild, печалбата върху нея се изчислява, като се вземе предвид допълнителният множител x6. Спиновете могат да бъдат удължавани, но не повече от шестдесет поред.

Myth бонус игри

Тематичната бонус игра на отделен екран не е предвидена от правилата на слот машина Мит.

Джакпотите

В мита за видео слота няма прогресивен джакпот.

Как да играеш Мит? (Интерфейс)

Има смисъл да се опишат функциите на основните елементи на интерфейса.

 • Спин – ново завъртане
 • Стоп – преждевременно спиране на барабаните
 • Gamble – игра на шансове
 • Съберете – прехвърлете печалби към сметката
 • Bet Max – играта с максимална скорост
 • Автоматично възпроизвеждане – автоматично пускане
 • Таблица за плащане – таблица за заплащане
 • Редове – изберете броя на редовете, които да играете.
 • Монети – изберете залог за линия
 • Coin Value – изберете стойността на монетите
 • Баланс – броят кредити в сметката
 • Залог – размер на залога
 • Размер на печалбата
 • Играта има настройки, референтна секция и информационна линия с подкани.

Описание на играта

Потопете се във виртуалния митичен свят и клиентът може да започне борбата за ценни награди, след като направи залог. Първо трябва да използвате бутона Lines и да използвате указателите + и – за да зададете желания брой активни линии. Следващата стъпка ще бъде изборът на подходяща стойност на монетата (стойност на монетата). Button Coins въвеждат в играта необходимия брой монети. Също така, един гост може да прибегне до използването на клавиша за залагане на макс.

След като всички организационни въпроси бъдат решени, играчът трябва да продължи с пускането на барабаните. Той може да направи това както в прост режим (Spin), така и в автоматичен (опция Auto Play). Много е лесно да получите победа на машината “Мит”, просто трябва да съберете необходимия брой идентични икони на линията. Има и рисковано турне по телефона, с което клиентът може значително да подобри показателя за спечелената сума.

За да стигнеш до неговите граници, гостът трябва, след като добави комбинацията, да натисне бутона Gamble. След това клиентът ще види затворена карта на монитора. Предполагайки, че е оцветен (червен или черен), той ще удвои наградния си фонд и, след като правилно посочи костюма си, 4 пъти.

Контролният панел на машината Myth също има клавиша Pay Table. С негова помощ посетителят може да научи основните правила на слота, да разбере как се формират печелившите линии и каква сума от възнаграждението да очаква за една или друга комбинация от символи.

Заключение

Прилична игрална машина с чудесна графика и много печеливши безплатни завъртания. Липсата на тематичен бонус рунд разочарова малко, но наличието на други опции компенсира този недостатък.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment