Mystic Monkeys

Вие знакомо популярно в буддиме изображение трех обезянок, една от която затваря глаза, втора – уши, а третья – рот? Етим те словно говорят: «Нищо не вижу, ничего не слюшу, ничего не скажу». На японския език това се изразява звучит особено приятно: «Мидзару, кикадзару, ивадзару». Обезьяны символизират идею неприятия любовно злато, отрешения от всичко ненастоящо и неправедного.

Мистичните маймуни, които наскоро са пуснали на известна компания Genesis Gaming, са се появили в много ефективни и стилни видео слотове. Статья, подготвяща обозревателями Casinoz, познайте вас с всички достойнства за заместващи модели, които ви задължително трябва да изпробвате лично.

Описание оформления автомата

Многое в игре и её възприятия играе именно стилистика, ведь не просто така говоря, какво срещат по одежде. В случай, че с игрови автомати са всички аналогично, первичните впечатления образуват именно за начало на оформлението.

Слот Mystic Monkeys изпълнява достатъчно качествено, игрокам предлага предложена изследователска графика, приятно музикално съпровождане и множество занимаващи се анимации. Погребайте се в играта с голово стол и вовсе не е проблем, а съвременните технологии създават за игроков всички необходими условия.

Увеличеното на екрана напоминае легендарния игрово автомат Crazy Monkey, с едно качество качество графики на порядок повече. Игровият процес ще се появи на фона на лесните загрози, игровото поле наполовину прозрачно, тъй като атмосферата игра сохраняется още по-добре.

Интерфейс слота е доста непростой, тук компанията приятно използва уивила игроков, винаги като така панели управление на игрови окна нет, тук са предложени общо две бутони. Една активира враждебните барабани, а втората открива меню с остатъчни възможности.

На информационната панела се показват размери (BET), балансира игрока (BALANCE) и сума за последно изиграе (WIN). Структура слота класическа, игрокам предлага пятни игрови барабани с 50 активни линии. Лаконичният дизайн на слота е напълно изпълнен със своите задачи, които могат да се формират в положителни перви впечатления.

Описание интерфейса слота

Игровият автомат Mystic Monkeys се надява на отменната сюжетна линие, която може да поддържа игроков в напрежение от начала и до конца игри. Тематиката изпълнява захващащите допълнителни функции и мини-режими, които правят играчки по-интересни и привличащи.

Начинайте играйте в Mystic Monkeys представени от обозначения с разделени правила, символи и коэффициентов. След теоретичната подготовка може да се пристъпи непосредствено и до само практиката.

Задавайте началните параметри на потребителя, които се представят в специално меню, което се открива в меню MENU. При отваряне на менюто потребител ще разреши да направите поставяне на линията бутони BET в прегледа от 0,25 до 125 игрови кредити, също така активирайте определено количество активни линии, но не по-малко от 50, бутон LINES.

В менюто на автомобила се активира автоматичен режим, изключване или включване на звука, а също и раздел HELP, предлагащ игрока в цялата необходима информация за игрите.

Описание игрово процес

След излагането на първоначалните версии, потребителите трябва да пуснат барабанните бутони SPIN или да осигурят автоматичен режим на работа. Игровият автомат Mystic Monkeys предразполага в наличност няколко допълнителни възможности, способни да използват и разнообразяват игровите процеси.

В перфектно очередь в качествата на допълненията представят специални символи, като диви и разпръснати. Каждый символ се надява на собствени възможности, които правят по своему изгодните. Вайлд възможност чаще образува виигрышные комбинации за начало на замени.

Симулирайте разброяването в играта, за да активирате свободния режим, който в състояние предложете потребител 5, 8 или 12 фриспинов. Играта се появява по ставка, която беше показана игроком в предидущем раунде. Напред, като започнете да играете в този режим, потребителят предстои да избере една от обещаните, която по ходу фриспинов ще покаже в качествата си полноценно дикого символа.

Играйте онлайн в Mystic Monkeys

«Таинствените обезяны» представят като безплатен игровой автомат с пятью барабанами, пятьюдесятят линии и четирьмя рядами изображения на екрана. Относно след останки барабанов можете да видите двадцать картинок.

Потребителят може да запази всяко количество активни полози от всички налични, да постави на казус позицията от двадцати пети цента до двадцати пети долари. По този начин, в режим на спин се разрешава да вложите $ 6 250.

Във всички модели, реализирани обикновено картинки, самостоятелни символи, безплатни вращения с особени условия игри и някои други опции, разгледайте по-ниско.

За исключением скатертери, остатъчните картинки образуват аплодиращи комбинации на активни линии. Те трябва да вистроиться непрекъснато, начиная с перва барабанна слева. Лишь най-длинная цепочка на полосе дает выигрыш. По разни позиции в едноименния раунд може да се сформират сразу няколко оплачиваемых последователности (не по-големи задействувани линии).

За разчет виигрыша ставка на тази полосе умножава на коэффициент комбинация, която в Mystic Monkeys може да бъде от х5 до х750. Всяка сумма, виигранная за спин, по негово окончание сразу оказвается на счетоводния клиент. Игра по шанс не предлага.

Във видео слот е поставен теоретичен възход 97,063% (данни от производителя).

Символы

Конечно же, на барабанах игрово автомата нарисува те най-три три обезьянки. Кстати, комбинации от тях оплаковат се по одинаковым коэффициентам.

Новите, в роли обикновено картинки, представят тропически плодове и разноцветные букви и цифри, обозначаващи номинали игрални карти.

Особех символов два: Wild (статуэтка буддистко божка) и Scatter (знак, съпоставен от четири бука до W, до M). Разгледайте техните възможности:

 • Wild не само участва в образованието на собствени комбинации, но също така помага да създаде своите съставки от други картинки, кроме скаттеров. Това е стабилно възможно, ако той е показан в позиции, на който той може да подмени каквото и да е от основните елементи. При това той способства формирането на най-добрите цепочки на линии.
 • Scatter изплаща в любом месте екрана, няма име отношение към активен полосам вообще. Более того, вие изплащате по такъв начин комбинация, разширявайки се, които се намират от обществени ставки на раунд (две, десети или петтидесят за три, четири или пяти Scatter съответно).

От трета скатертери, оказали се едновременно във всяка позиция, дават право на участие в пети, осем или двенадцати безплатни вращения барабанов.

Ставка и количество линий в тях остават такими же. Пред начало фри-спинов, трябва да изберете една от обезьянок. В далнейшем, появявайки се на екрана, тя ще остане на този местеж до конца раунда, играя удар допълнително Wild. Обичайният символ “дикий” също залива до завършване вращений.

Бонусные игри Мистични маймуни

Другите призови раундове, кроме описани по-високи функции, в Mystic Monkeys няма.

Джек-поты

Във видео слот «Таинственные обезьяны» отсутствует прогрессивный джекпот.

Как играть в Mystic Monkeys? (Интерфейс)

Модел обладает необичайно, но всичко е максимално удобно и понятно дори без перевода интерфейс. Обърнете внимание, че бутоните за управление на игровите процеси се появяват, когато те могат да бъдат използвани, в полукруглите панели се намират и следват от барабани, а в по-ниските части се намират лиши информационни окошки.

Включете голямо значение на англоязычных надписи на различни елементи от дизайна на игри:

 • Завъртане – начать нов раунд
 • Стоп – оставяне барабани
 • Меню – отворить меню
 • Линии – изберете количество задействованных линий
 • Заложете – посочете размер ставки по линии
 • Автоматично – активирайте режим автоигри
 • Звук изключен / включен – изключите / включите звук
 • Помощ – открийте таблицу выплат
 • Заложете – ставка на раунд
 • Баланс – состояние счета
 • Win – выигрыш за спин

Заключение

Нашите обозревателя слот визуализират заместваща графика, интересен раунд безплатни вращания, налични специални символи, достатъчно висока степен на въздействие и, разбира се, отличен интерфейс. Ние сме уверени, че вас също не остават равнодушными.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment