Mysterious Gems

Всеки месец специалисти в игровото студио Genesis се опитват да зарадват своите играчи с нови, още по-необичайни и интересни разработки. В последните дни на септември 2017 г. потребителите на всички онлайн казина получиха достъп до новия продукт – слот машина Mysterious Gems, който ще ви позволи да усетите магията на мистериозните скъпоценни камъни.

В специална стая, в която са разположени книгата за заклинания и магическата сфера, всеки участник в процеса на играта ще може да активира въртенето на огромно поле от символи с размер 6х6 клетки. Нивото на залога може да варира в зависимост от играча в рамките на всякакви граници от определения диапазон – от 0.10 до 10 купюри.

Липсата на активни линии повлия на процеса на генериране на наградни плащания. В онлайн слот машината „Мистериозни скъпоценни камъни“ всяка група герои от 5+ артикула от същия тип, които се допират един до друг вертикално или хоризонтално, се заплаща. Такава комбинация от снимки може да умножи първоначалната сума на залог с коефициент от x1 до x1000.

След изчисляване на изплащането символите от платения клъстер експлодират, като по този начин се освобождава място за по-високи имена, които могат да съставят нови наградни линии.

ВЪНШЕН ПОГЛЕД НА МИСТЕРИОЗНИТЕ ГЕМИ ИГРАЩА МАШИНА

Методът, използван за визуализиране на избраната тема, чрез прилагане на тематични изображения, огромен брой от всякакви 3-D ефекти и подходяща музикална вложка, отлично отрази сюжета във външния вид на новия елемент.

След като чака изтеглянето на слота „Мистериозни скъпоценни камъни“ да приключи, потребителят влиза в мистериозна стая, където в центъра на стара маса е разположено полупрозрачно поле с различни магически предмети.

Наборът от елементи на игралното поле на машината се състои от 8 обикновени символа със снимки на многоцветни скъпоценни камъни и пет разновидности на специални изображения. Функциите на последните са следните:

  • Stretching Wild – златен модел се върти на всички макари, с изключение на първия. Служи като обикновен символ за замяна, което допринася за създаването на увеличен брой наградни линии. След появата си в позициите на полето се разширява във вертикалната равнина, заемайки всички позиции на барабана.
  • Мистериозни скъпоценни камъни – камък от лилави, зелени и сини цветя в златна рамка се появява на 4-та, 5-та и 6-та барабани, зареждащи моментални парични награди с произволни размери.
  • Безплатни завъртания – синята звезда активира прехода към режим на безплатни завъртания след появата на 3+ разсейвачи, които могат да бъдат разположени във всяка позиция на полето.

Мистериозен външен вид на скъпоценни камъни

МИСТЕРИОЗНИ ДРУГИ ФРИЗПИНИ

Режимът на безплатните завъртания се състои от 5, 10, 20 или 50 безплатни завъртания, стартирането на бонус режим с броя на завъртанията, изброени по-горе, изисква появата на 3, 4, 5 или 6 активатора в обикновена игра. В наградния етап на слота има вероятност да се появят други специални елементи, включително изображения на Безплатни завъртания.

Като се има предвид този факт, играчът може да очаква да рестартира бонусната игра след появата на поне три активатора.

Първо, направете залог от 0,10 минимум до 20,00 максимум и кликнете върху Spin. Играчът трябва да събере пет (а не три, както при други игрални автомати) или повече от същите символи на желаната позиция, за да спечели награда или да получи изплащане. Играта съдържа 6 х 6 барабана. Ако говорим за символи, тогава има осем вида скъпоценни камъни, които се различават по форма и цвят.

Фасетираните камъни са по-ценни от необрязаните. Можем да намерим и специални символи: символът Wild, три мистериозни скъпоценни камъни и иконата за безплатни завъртания.

Символът на безплатните завъртания е икона със синя звезда, три мистериозни скъпоценни камъни приличат на бухал, елен и октопод със скъпоценни камъни от различни цветове, Wild изглежда като знак с многоцветни камъни в него.

Разработчиците ценят своите играчи, така че няма регистрация или изтегляне, геймърът може да играе на слот машината веднага. Мистериозни скъпоценни камъни – изберете своя печеливш камък Характеристики и бонуси Създателите не престават да зарадват играчите с нови функции.

Нека започнем с иконата Wild, това е необичайно в тази игра на машина, тъй като може да се простира до цялата макара. Следователно, когато играчът види такъв символ, той променя всички символи с изключение на специалните на Wild.

Първият мистериозен камък се появява само на четвъртата макара и активира допълнителната награда от 2 до 5 пъти залози. Вторият мистериозен камък се появява на петата макара и активира максималните печалби: всички печалби се изплащат с цената на най-скъпия символ.

Третият мистериозен скъпоценен камък може да се види само на шестата барабана и активира произволен множител рунд: всички печалби се увеличават от x2 на x5. Функцията за безплатни завъртания се активира, когато играч събере три или повече символа от този вид и получи от 5 до 50 безплатни завъртания. Всяко завъртане умножава печалбата от x3 до x15.

Безплатните завъртания също могат да бъдат стартирани и рестартирани. съдебно решение Онлайн игра “Тайнствени камъни” – мистерия в света на игралните автомати. Той има очарователен дизайн и много бонуси и награди, които ще направят играта забавна и вълнуваща.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment