Multifruit81

Преглед на новата машина за плодове MultiFruit 81 от Play’n Go.

Запознайте се с новата игрална машина-ротативка multifruit 81 на темата за плодовете от добре познатата компания playngo. Слотът има само четири барабана, но в същото време до 81 игрални линии, което позволява на играчите да събират по-често най-печелившите комбинации.

Дизайнът на новия слот е направен в стила на класическа машина за плодове, барабаните включват плодови символи: череши, лимон, боровинки, ябълка, слива, ягода, портокал и диня, всички те могат да донесат до 200 монети за четири еднакви символа в една игрална линия. Най-скъпият и необходим символ е шут, той е шегаджия, който може да увеличи печалбите си няколко пъти и да замени всеки символ на нов видео слот.

Когато играете MultiFruit 81 слота за истински пари или биткоини, ще получите няколко възможности едновременно, за да получите солидна победа. С всяко завъртане на първия барабан за хазарт, символът на джокера може да падне, което ще запълни целия игрален барабан, а дивите символи, пуснати на следващите барабани, също ще запълнят целия барабан.

Както писахме по-горе, в новите играчи ще могат да получат допълнителен множител на печеливша комбинация, например, ако в сглобената комбинация се използват два символа на джокер, ще получите множител x2, ако в комбинацията има три символа, тогава мултипликаторът ще се увеличи до x5, четири символите ще ви донесат огромна печалба от 10 евро на линия, и като се има предвид, че цялото игрово поле може да бъде попълнено наведнъж, играчът може да получи някакъв джакпот в размер на 810 евро (при минимален залог).

Въпреки че няма функция за свободно завъртане, можете сами да видите, че новата игра може да донесе огромна победа дори и при минималната ставка и се надяваме, че слот машина Multifruit 81 със сигурност ще зарадва много играчи в казиното.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment