Mugshot Madness

Тук играчите ще се срещнат с криминални престъпници, които опитният детектив Джак Мърфи иска да въведе пред закона. За да го улесните да хваща животни – престъпници, трябва да опитате много.

Разбира се, за такава помощ ще ви бъдат приписани огромни награди. Всичко тук много напомня на безплатната игрална машина Munchkins, която е включена в ТОП онлайн казино за рубли! Отидете сега във виртуалния животински свят и освободете беззащитния град от зли и коварни животни. Залог е много, така че няма причина да се страхувате.

Описание на игралната машина

Улиците на метрополиса заливат с престъпници, а детектив Джак Мърфи от 13-ия раздел трябва да се справи с тях. Ще успее ли да направи това? Ще разберете дали рискувате да седнете на устройството – то има 5 барабана и 20 постоянно активни линии.

На един от тях можете да заложите от 0,05 до 0,5 долара. Това означава, че можете да играете Mugshot Madness на обща ставка до 10 долара.

Любителите на хазартните усещания очакват много скрити възможности: специални герои и безплатни завъртания. Единственото, което липсва, е прогресивният джакпот. В допълнение към вече споменатите безплатни стартове, няма да намерите други бонус игри в слота.

Всички символи (с изключение на разсейването) образуват комбинация от 3 или повече идентични изображения, разположени на една активна линия, като се започне от първата макара отляво. Сумата на изплащане ще зависи от залога, който правите, както и от коефициента на тази комбинация (максимум x2000).

В игрална машина Mugshot Madness може да има само една платена комбинация на линия. Тя ще бъде най-голямата от тях. Всички печалби, получени за завъртането, се сумират и кредитират в акаунта.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

  • • Софтуер: Microgaming
  • • Барабани: 5
  • • Линии: 20
  • • Минимална оферта: 1 за ред
  • • Максимална оферта: 10 на ред
  • • Процент на изплащане: 98,81%

ИГРАЙТЕ ПАРИ СЕГА!

Символизъм

Дузина престъпници ще се появят на екрана последователно: те са животни (октопод, носорог, крокодил и други). Специални герои – Wild (куче детектив Мърфи) и Scatter (звездата на шерифа) – играят специални роли. За тези, които искат да играят безплатно, Mugshot Madness се предлага в тестов режим. След като можете да рискувате, като правите реални залози.

Wild има две характеристики: формира комбинации (плащанията по тях се таксуват с двойна ставка) и замества останалите знаци (с изключение на разсейването). Относно последното: плаща се независимо от местоположението. 3, 4 и 5 Скатери обещават да спечелят съответно в размер 5, 20, 100. Освен това като бонус все още получавате 15, 20 и 25 безплатни завъртания.

В същия кръг има допълнителна функция: арестувайте нарушителя и вземете бонуса. Ще разберете какво ще бъде, като решите да играете безплатно, без да се регистрирате в Mugshot Madness.

Описание на игралната машина

Auto игра Mugshot Madness е триизмерен слот с оригинална тема, луксозен дизайн и незабравим геймплей. Играчите няма да скучаят, защото печелившите комбинации изпадат доста често.

Не се съмнявайте, че работата на детектива е трудна, но в същото време е и високо платена, така че вашите усилия ще бъдат прилично възнаградени. Сюжетът на видео слота ще се хареса на феновете на слот машината Residet, която е известна на много посетители на онлайн места за своите пъзели.

Опитайте се да играете и да разберете независимо колко е просто и достъпно всичко. Играйте с удоволствие и доброто настроение е гарантирано.
Желаем ви успех!

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment