Motörhead

Музиката е толкова многостранна, колкото и литературата. Той има невероятно огромен брой жанрове и тенденции, всеки от които има свои собствени характеристики и отличителни черти. Няма хора, които не обичат музиката.

Всеки човек има свои музикални предпочитания, които могат да се опитат на световната класика, поп жанра или рока. Става дума за последния стил, който ще бъде обсъден, защото NetEnt Corporation реши да създаде маркова игрална машина в стила на хард рока, посветена на световно известната група Motorhead.

Пчелната пита има подобно име и е популярна не само сред онези, които предпочитат да слушат тежък бас и мощни барабани със слушалки, но и сред тези, които обичат шофиране и адреналин.

Тази игра отдава почит на създателя на легендарната банда Иън Килмистър, който също беше известен като Леми. Именно благодарение на този човек се появи музикална група, която разбуни фенска вълна, събра стадиони на слушатели и пусна чудесни хитове.

Слот машина Motorhead е в състояние да запали при всеки потребител тази искра, което със сигурност ще помогне за постигане на успех в хазарта.

Описание на дизайна на машината

Визуалното представяне на игралната машина Motorhead е наистина впечатляващо. Отваряйки видео слота, потребителят незабавно ще се озове на сцената, където подготовката за дългоочакваното изпълнение на звездната група е в пряк ход.

Цветът на геймплея също е изключително добре подбран, защото се състои изключително от сиви нюанси. Тази цветова схема най-точно подчертава не само музикалната посока на бандата на Motorhead, но и значението на техните песни.

Невероятно шофиране песен ще зарадва феновете на този музикален жанр през целия процес на игра, зареждайки го с боен дух и вяра в победата. Връщайки се към дизайна на местоположението, заслужава да се отбележи, че той е представен по много подробен и реалистичен начин.

На фона можете да наблюдавате високоговорители и усилватели, комплект за барабани и прожектори. Всички тези атрибути създават вълна от напрежение, сякаш самият играч ще трябва да излезе на сцената и да изиграе няколко световноизвестни хитове.

БЕЗПЛАТНА АВТОМАТИЧНА ИГРА НА МОТОРХИД

Визуално слотът може да изглежда малко мрачен, защото основният цвят тук е сив. Но тези, които са запознати с работата на Motorhead, ще се радват само за това, защото именно такава сдържана цветова схема позволява разкриването на темата в цялата й слава. В допълнение към картината ще има шик музикална композиция, която прави развлекателния процес няколко пъти по-динамичен.

Местоположението на играта е представено под формата на сцена, в която подготовката за предстоящия концерт е в разгара си. Прожектори, прожектори, комплект за барабани и високоговорители ще заобикалят играчите през цялото действие.

Игралното поле на слота има нетипична конфигурация, тъй като първите 2 барабана са опънати на 3 позиции, следващите две до 4, а последната барабана се състои от 5 клетки.

Под барабаните е най-функционалната част на машината – контролния панел. Бутоните му ще ви помогнат да конфигурирате всички параметри преди стартиране, както и да изберете режима на въртене на барабаните.

Играта ще се проведе на 76 линии, които са в постоянна активност. Комбинациите могат да бъдат изградени от тематични символи, които носят индивидуални коефициенти на изплащане. Всеки символ е нарисуван в зависимост от темата, от която гърбовете са много по-атмосферни.

Слотът предполага наличието на няколко специални герои, сред които беше и прословутата дива. Той ще оцени неговата универсалност и ще допълва всички видове комбинации на терена. Скатерът, който се предлага и в слота на Motorhead, ще играе на случаен принцип и ще стартира около 10 безплатни завъртания.

Скатерът не е в състояние да се подреди в свои собствени комбинации, тъй като разположението му на полето е ограничено до три средни барабана.

По време на нормални ротации могат да се активират бомби, след експлозията на които клетките ще поставят същите символи. По време на безплатни завъртания няколко барабана могат да бъдат напълнени с едни и същи елементи наведнъж, в резултат на което потребителят може да получи огромни печалби.

Безплатните завъртания също са добри, защото са безплатни, защото залаганията не се изискват. Печалбите в този случай са съвсем реални и се прехвърлят в баланса на потребителя. Състоянието на баланса се показва на контролния панел.

Описание на играта

Началото на играта на слот машина Motorhead, или по-скоро, първоначалните настройки са същите като в повечето тематични слот машини. Единственото изключение са линиите, тъй като индикаторът им е стабилен и не изисква контрол от страна на потребителя. Останалата част от играча все още чака настройка на залога и стартиране на завъртанията.

Първото действие може да се извърши с няколко бутона: стойност на монета, ниво и макс залог. Първите два клавиша са необходими за посочване на броя монети на ред и тяхното номинал, а вторият – за максимално възможен залог.

Стартът в играта Motorhead се предлага както в ръчен, така и в автоматичен режим. Безплатните завъртания, които се отварят чрез разсейване, ще се извършват при последната стойност на залога, направена от потребителя.

В същото време институцията за развлечения прави залога за играча и в момента на въртене функцията Mystery Reel ще бъде достъпна, което предполага пускането на мистериозни снимки през полето, които могат да превърнат съществуващите герои в идентични елементи.

Бонусът Mystery Reel се предлага и в стандартния режим на игра, а активирането му става по случаен начин. В играта има и още един бонус Bomber.

Същността му е, че бомби от 5 до 15 броя могат да се появят на полето по време на нормални ротации. Те експлодират и след това също се превръщат в идентични изображения, увеличавайки максимално шанса на потребителя за награда.

Описание на машината Резюме

Тематичната игра Motorhead е оригинална и е в състояние да заинтересува дори най-опитните и изкусни потребители. Слотът със сигурност ще се хареса на феновете на игралната машина Jimi Hendrix, която също беше посветена на легендарния музикант.

Оригиналната конструкция на интерфейса, няколко бонус функции, включващи теми и висококачествено визуално представяне правят тази машина достойна за вниманието на всички играчи!

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment