More Cheese Please

Само ние ли сме или има нещо безспорно, нещо напълно хипнотизиращо в игри с слотове, в които има един централен герой, който току що се оказа чаровно малко същество?

През последните десетилетия обаче производството и индустрията на специализирани игрални машини, всеки от най-големите производители на игрални машини в даден момент пусна игра, в центъра на която има специален характер като главен координатор.

Докато на някои липсваше сериозност и – нека си признаем – харизма, толкова често е необходимо да носят цялата тежест на слот играта на раменете си, от време на време се появява герой, който успява да отрече скептици, скептици, съмнения и циници.

Genesis Gaming не е непознат за тази стряскаща (поне ефективна ефективност) концепция; базираният в Тексас продуцент, който изби безброй заглавия през последните години, които работят върху уникална предпоставка за характер – главно за успешна и ентусиазирана реакция

Днес ще работим заедно, за да определим дали едно име с уникално име наистина (и наистина казва нещо в индустрията!) Още сирене Моля, всъщност е успех в това качество или неуспех.

Кажете сирене

Както вероятно вече сме решили (ако не, пригответе се да се почувствате глупаво). Още сирене Моля, се фокусира върху специален характер на гризачи, а именно върху малка мишка. Неговата работа в по-широкия контекст на играта е да води играчите през богатия и доходоносен пейзаж на самата игра.

Едно нещо, което веднага хваща окото ви, когато изтеглите играта, е нейната спираща дъха графика и ефекти на качеството на звука. Да се ​​каже, че те привличат и насърчават актуализиран подход към вашите игри може да се счита за груба подценка – всъщност те са едни от най-добрите, с които този колонист се е сблъсквал в Genesis за кратко време.

В игрите пет барабана моментално привличат със своите размери и живи цветове, да не говорим за атрактивните символи, които ги украсяват. В допълнение към това, различните бутони, разположени отдолу и отстрани, са много в съответствие с общата тема, която винаги е бонус.

Характеристики и функции

Както бе споменато по-рано, слотът More Cheese Please се фокусира върху стандартната 5-колесна механика (за съжаление не за зрял чедър) и общо 25 отделни линии на изплащане.

С минимален залог от $ 0,01 и максимален залог от $ 4 на активна линия на въртене, играта не разполага с голям диапазон, въпреки че все още има достатъчно за привличане на начинаещи – играчи от средно ниво, които, благодарение на прекрасната игрална тема – Сигурни сме че ще бъде така.

Всички печалби от барабаните се изплащат отляво надясно на съседни барабани, като се започне от най-лявата макара, въпреки че очаквайте участието на разпръснатите барабани. Освен това всички печалби се умножават със залог на ред, с изключение на разпръснати; и печалбите, появяващи се на отделни редове, се добавят заедно, за да върнат общите печалби в играта.

Символът на разсейване за игри е бутонът на мишката, а всички печалби се умножават по общия залог (x5 = 50, x4 = 10 и т.н.). Дивите символи са представени от колело от сирене и могат да заменят всички символи, с изключение на разсейване.

Когато един или повече символи за заместване заместват знаците като част от печалбата, за този ред се изплаща максимално възможна печалба.

Три пръскачки, появяващи се на барабаните, отключват бонусния кръг на колелото за сирене, което дава шанс на играчите да получат най-големите печалби, налични в играта.

За да завършите всичко това и да го направите много по-приятен за потребителя, предвид ниските лимити на залога, играта се допълва от функция за автоматично игра, която ще поддържа въртенето на барабаните при въведения залог, докато не попитате за това!

Забавна забава

Въпреки факта, че това в никакъв случай не е най-уникалните 5 брокери на пазара в момента, въпреки това, More Cheese Please е много интересна игра от опитен разработчик, който наистина знае какво правят и какво търсят клиентите им.

Създаването на игра, която се откроява в натоварената днес индустрия, не е лесно и не е, че Genesis няма имена, така че ще им дадем пропуск.

ЛУКОВИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

За да увеличи сумите на изплащане в слот-машината More Cheese, моля, производителят добави коефициенти на умножение, които се умножават в безплатни завъртания. Действителните стойности на функцията за награда се определят на предварителния етап на тегленето на безплатни завъртания, когато играчът завърти колелото на късмета.

БОНУСНИ РЕЖИМИ

Колелото на късмета

Безплатни завъртания

Игралната машина More Cheese Моля, получихте една опция за бонус, която използва безплатни завъртания и мултипликатори. Можете да получите достъп до режима за безплатни завъртания чрез комбинация от 3, 4 или 5 активатора на всички слотови клетки, след което кръгът на Fortune Wheel започва с разделянето на барабана на сектори:

  • 5 FS – x3;
  • 10 FS – x3;
  • 15 FS – x4;
  • 20 FS – x4;
  • 25 FS – x6.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment