Mirror Magic

Не е тайна, че много хора притежават невероятни магически сили, които им позволяват да видят бъдещето, да общуват с миналото и да променят настоящето. Такива занаятчии могат да се нарекат магьосници, магьосници, магьосници.

Именно за такива хора, които имат свръхестествени способности, е създадена игралната машина ТОП на най-добрите онлайн казина за печалби, наречена Mirror Magic. Темата на този слот е, че потребителят навлиза в другия свят, където се прилагат други закони, където магьосниците се считат за напълно естествено нещо.

Играчът ще трябва сам да научи основите на магията, за да се опита да спечели най-големите награди в играта. И слот машина Mobster Lobster ще изненада с щедрост и оригиналност, както и процент на възвръщаемост, идентичен на Mirror Magic. И за да играете на слот машини, отидете на Sloto.TOP безплатно!

Описание на темата за видео слота

Играта се развива на фона на мистериозен и мрачен замък, пълен с призраци и магьосници. Цветовата схема в машината е представена от тъмни нюанси, което придава на играта мистерия.

Трябва да се отбележи използването на анимации в слота, които придават на играта известен реализъм, а самият геймплей става по-интересен. Също така тази машина използва звукови ефекти, които придават на играта достоверност и привличат вниманието дори на най-взискателните потребители.

ПРЕГЛЕД НА ТЕХНИЧЕСКИТЕ ПАРАМЕТРИ НА МАШИНАТА

Въпреки яркия тематичен дизайн на симулатора Mirror Magic, всички цветове избледняват на фона на продуктивни технически характеристики:

 • игралното поле на машината се състои от 5 барабана и 25 кредитни ленти;
 • цената на един жетон за игра е от 0,01 до 10 долара;
 • само 1 монета се приема на активна лента;
 • при завъртане е възможно да зададете залог в диапазона 0,01 – 250 долара;
 • максималната печалба достига фактор 2000;
 • очакваният процент на възвръщаемостта на наградата е 97,1%.

ТЕМАТИЧНИ СИМВОЛИ И ТЕХНИТЕ ФУНКЦИИ

Разнообразие от тематични герои правят играта вълнуваща и невероятно интересна. Ние предлагаме на всички фенове на игралната машина Mirror Magic да се запознаят с редица икони, които участват в съставянето на наградни комбинации и предоставяне на допълнителни функции:

 • Древни многоцветни монети, жители, замъчни служители и дори портрет на вещица – набор от типични основни символи.
 • Знакът „Wild“, представен в образа на придворния джистер, е ценен елемент от играта, който изгражда комбинации от награди с високи коефициенти. Веднъж попаднал на правилното място, символът Wild замества стандартните изображения от поредицата.
 • Символът на Scatter под формата на магьосница с вълшебна топка не е свързан с активни ивици, поради което се плаща на всяка позиция на екрана. От три свободни знака се стартира серия от безплатни завъртания.
 • Можете да играете на слот машина Magic Mirror за истински пари с изход към карта или в безплатен тестов режим, като използвате виртуални монети.
 •  Рисковият хазарт и късметът ще донесат на геймърите солидни парични плащания и много положителни емоции.

Заключение

Тази слот машина принадлежи към фантастични слотове, които имат ярка и доста реалистична графика, а също така предлагат на играча да се запознае с герои, които имат свръхестествени способности.

Феновете на слот машината Panther Moon и други устройства с мистична тема ще бъдат зарадвани от завладяващия сюжет. В допълнение, слотът използва разнообразна и много печеливша символика, на базата на която се съставят печеливши комбинации и по принцип се провежда геймплеят.

В зависимост от това дали играчът е в основния или бонусния кръг, съотношението на броя и изплащането на символите варира. Трябва да се отбележи, че играта има възможността да активира бонус играта, което дава увереност на играча да получава по-големи награди.

И тази слот машина има прост контрол, който се състои в използване само на няколко бутона.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment