Merry Xmas

Най-дългоочакваната и приятна почивка за много хора е Коледа. В различни страни той се нарича по свой начин, но в същото време има свои традиции, които обединяват целия свят в празнуването.

Би било неразумно да организирате такова забавление по всяко време на годината, но производителят на софтуер за игри Play’n Go мисли по различен начин, така че създаде вълнуваща игрална машина Merry Xmas, която прехвърля всеки играч в приказната атмосфера на Нова година, когато самият участник пожелае.

Описание на предмета на машината

Както се очаква, слотът е декориран в съответствие с коледната тема и затова макарите се въртят на фона на снежна борова гора. Също така, цялото игрално поле е украсено с многоцветни гирлянди.

В допълнение, анимациите под формата на спускащи се снежинки придават на играта незабравима приказна атмосфера, позволявайки на всеки потребител да бъде точно в навечерието на Коледа. Музиката изигра своята роля в създаването на стил за машината, който идеално се вписва в цялостния й дизайн.

Описание на играта

Разработчиците на машината не ограничиха феновете си само в една основна игра и затова всеки, който иска да спечели много, може да изпробва силата си в рисков кръг. Преходът към него е възможен само в случаите, когато всяка една печеливша комбинация ще се формира на игралното поле.

След като това е направено, участникът трябва да натисне клавиша GAMBLE, който активира допълнителна обиколка. В него играчът трябва да отгатне цвета на обърнатата карта, за да удвои печалбата на завъртане или правилно да посочи цвета на една и съща карта, за да получи награда за четири пъти.

Увеличаване на награди няколко пъти подред за едно и също завъртане. За да спре да изпитва съдба в рискова игра, участникът трябва да натисне клавиша COLLECT, с който ще го остави.

Символи

Основните елементи, които формират комбинации според общите правила, са изображенията на Дядо Коледа, неговия елен, коледно кълбо, две камбани, горящи свещи, чаша с греяно вино и дълъг бонбон.

Играта също използва специални герои Wild (x2, x3, x4 и x5) и Bonus (подарък за Нова година).

Нека видим как се различават от обикновените снимки:

  • Wild – всички разновидности на този елемент се появяват само на третата макара. Тя не се изплаща самостоятелно, но заменя други символи, с изключение на бонус един, увеличавайки изплащанията за комбинации съответно два, три, четири или пет пъти.
  • Бонус капки на първата, третата или петата барабани. Когато той едновременно се появи веднага на три барабана във всяка позиция, наградният кръг започва.

Бонус игри Merry Xmas

Бонусната игра на този модел се отваря на допълнителен екран. Ще трябва да изберете един от трите подаръка, за да разберете размера на изплащането на бонуса. Тя може да достигне до сто и петдесет общи залози, направени на въртене.

Обобщение на описанието на слот машината

Ако играч иска наистина да се забавлява и полезно да прекарва свободното си време, тогава машината за весела Коледа само ще му помогне.

Този слот има невероятни тематични графики, които могат да пренесат всеки потребител в прекрасна и приказна коледна вечер, пълна с изненади и подаръци. Слотът ще бъде интересен предимно за феновете на популярната игрална машина Secret Santa, с разнообразни подаръци и бонуси.

Незабравима атмосфера ще даде празник по всяко време на годината, а наградите, разчитащи на участника за спечелване на играта, ще се превърнат в истински празнични изненади.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment