Mermaid’s Diamond

Отдайте се на удоволствието от посещението на океана в компанията на очарователна русалка. Оригиналният онлайн казино видео слот на Mermaid’s Diamond, издаден от Play’N Go през септември 2017 г., веднага привлече вниманието на геймърите.

Симулаторът ще ви покаже невероятен свят, в който живеят ярки подводни жители, пазещи изгубените съкровища на океанското дъно. Предизвикайте съдбата си в слота за русалка Diam онлайн безплатно и се насладете на незабравимия геймплей.

Функции за дизайн на слот за русалка Diamond Slot

Графиката на устройството веднага се прехвърля в дълбините на океана. На дъното навсякъде можете да видите риба, минаваща покрай, коралови рифове, люлеещи се водорасли. Слотът има триизмерна графика, която придава на играта реализъм. Акцентът на симулатора е нетрадиционният тип барабани.

И така, първата и петата макари имат 3 реда знаци. Във втората и четвъртата барабани символите са подредени в 4 реда и средно виждаме 5 реда знаци.

Основната героиня на слота е красивата русалка. След всяка успешна комбинация символите са обрамчени от светещо синьо очертание, което изглежда невероятно впечатляващо. Динамичното музикално дублиране прави играта още по-забавна.

В долната част на екрана е интерактивен контролен панел, с който можете да зададете необходимите параметри на играта. Тук можете да конфигурирате размера на кредитите на рунд, да активирате автоматични завъртания, определяйки броя на завъртанията и условията за спиране на този режим.

Можете да играете Diamond Mermaid безплатно на нашия уебсайт без ограничения във времето, като премествате уменията си и се потапяте в играта.

Описание на предмета на машината

От незапомнени времена морето привлича изследователи и авантюристи. Тук се открива не само впечатляващата красота на дълбините, но и съкровищата, които се съхраняват на дъното под бдителния контрол на очарователните русалки.

Мистерията, вълнението от иманярството, екзотичният свят на жителите на морското дъно, приказен образ на владетелите на водните стихии – очарователни русалки – всичко това са компоненти на успешен сюжет за игрална машина. Тази тема беше адресирана от повече от един производител на софтуер за игри.

Play’n GO допринесе за този хазартен конфликт, като представи новия слот на Diamond Diamond през септември 2017 г. Производителят не разчита на оригиналността на историята, тъй като се основава на класическия сюжет на търсенето на съкровища, реализиран в бърза, динамична и не досадна игра.

Те изненадаха потребителя с ярки и впечатляващи графики, благодарение на които беше създадено реалистично изображение на дълбокото море, където потребителят се потопява в търсене на съкровища, оригинални изображения и особеност на допълнителни печеливши възможности, които добавят стрес и вълнение към процеса.

Описание на слота

Слот машина Mermaid’s Diamond от Play’n GO представя класическа тема в ново дизайнерско решение. 3D графиката пресъздава уникалния свят на подводни обитатели, където коралови рифове оживяват, въздушни мехурчета се издигат на повърхността, водораслите се движат и нейното порфирово цвете се разтваря.

На този фон са представени стилни барабани, където 8 символа (искрящи бижута и различни молюски) съставят наградни конструкции. Както в известната игрална машина Undines Deep, основната роля на сюжета е отредена на русалката с нейната очарователна красота.

Потребителят е информиран за победата чрез ярки анимирани проблясъци и разсейване на монети. Играта е придружена от динамична музика, която поддържа общото настроение на слота.

Игра на слот машина на русалка Diamond

Игровите линии тук са заменени от 720 възможни начина за победа. Комбинациите от 3, 4 или 5 елемента се броят отляво надясно и отдясно наляво. Минималните и максималните линейни ставки са от 0,20 до 100, в зависимост от валутата. Следните символи ще се появят на барабаните:

 • сапфир;
 • разнообразие от мекотели;
 • червен рубин;
 • морска звезда;
 • рампа;
 • черупка;
 • смарагд;
 • диамантът.

Скатер символ – картина на сандък. Дива е самата русалка, която замества всички останали герои, освен Скатъра. В слота има и бонус игри:

 • Trident Wilds е произволна функция, която може да работи по време на всяко завъртане. Тук Wild символите ще паднат на една или две барабани, помагайки на играча да получи печеливша комбинация;
 • Божествена интервенция – функция, която се активира, когато 4 съседни символа се появят на съседни барабани. Функцията ще добави още един (пети) Scatter символ, който ще позволи на участника да получи безплатни бонус завъртания;
 • Безплатни завъртания – тук се стартира мини-игра, в която трябва да отворите една от сандъчетата, всяка от които крие определен брой безплатни завъртания. Броят на безплатните завъртания може да достигне 25.

Освен това играчите могат да получат допълнителни завъртания, ако 3, 4 или 5 символа на Scatter се появят на екрана по време на един от безплатните завъртания. Като награда участникът ще получи от три до пет допълнителни безплатни завъртания. Ако разберете правилата, можете да опитате да играете за пари в слота Diamond Mermaid.

Общо впечатление

Слотът определено ще се хареса на феновете на морските игри. Емулаторът също има добър потенциал за победа, удобен интерфейс и страхотни бонуси.

Можете да стартирате онлайн слот машина Diamond Mermaid на компютър или мобилен телефон.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment