Marioni Show

Загубата на вяра в чудеса е най-голямото разочарование на един завършен човек. За възстановяването му ще помогне цветният слот машина Marioni Show от Playson.

Той ще се потопи във фантастичния свят на трикове и необикновени вози под ръководството на маестро Мариони. Този слот е пълен с изненади и изненади, така че всеки участник оставя шоуто с интересни подаръци.

Описание на слота

Играйният автомат Marioni Show отваря вратата към мистериозния свят на магията и триковете, затова според цирковата традиция дизайнът трябва да е ярък и закачлив. Благодарение на великолепния дизайн, представеното устройство изглежда разрез над видео слота с 5x Magic с подобна тема.

Слотът е създаден в 3D формат, така че изображението да стане необичайно живописно и реалистично. В цветовата палитра преобладават нюанси на лилаво. Този цвят отдавна се смята за символ на мистерия и лукс.

Благодарение на него потребителят веднага усеща мистичното присъствие на магия. Интригуващият музикален акомпанимент допълва това впечатление. Благодарение на анимационните техники, играта е изпълнена с емоции и динамика.

Главният герой – магьосник и шоумен, изхвърляйки карти, показва печеливши комбинации, а барабанните клетки се отварят, както в класическите средновековни театри.

Дизайнът на слота е стилен и идеен. Художниците успяха да пресъздадат атмосферата на магическа реалност, създадена от хитър магьосник.

Описание на интерфейса на играта

Контролният панел в Marioni Show е компактен и интерактивен. Целият геймплей се побира в малка линия под барабаните, която органично се вписва в общата среда на слота за игра.

Изскачащ прозорец, в който е разположена основната информация за играта, е скрит под знака и. Тук потребителят научава за деноминациите на героите, функции и функции на специални герои, както и правилата на играта.

Опцията залог е оборудвана с контроли нагоре / надолу, благодарение на които играчът може да избере залог (увеличаване / намаление). За да настроите максималните стойности, е необходимо да активирате опцията Max.

Ако са зададени всички параметри, тогава потребителят трябва да избере режим на игра. Осигурен е голям бутон с въртяща се стрелка за ръчно стартиране на барабаните. Това е Спин. До него има по-малък бутон с две въртящи се стрелки и буквата А в средата. Това е опция, която активира автоматичния режим на игра.

Щраквайки върху него, играчът ще види изскачаща икона, в която е необходимо да зададете параметрите на автоиграта: броя завъртания и условията за прекратяване на автоматичните завъртания (преди да използва определен лимит, преди да получи единична победа). След това започва автоматично игра.

В реда по-долу в десния ъгъл са иконите за потребителски настройки. Те ще ви позволят да създадете най-удобните условия за игра: да регулирате силата на звука, да активирате / деактивирате бързи игри и анимации.

Символи

 • Специалисти от Плейсън изобразяваха различни приказни герои на екрана на игралната машина Marioni Show: дракон, магьосница, сатира от древногръцки митове, принцеса, добър и зъл рицар. Представени са и деноминации на карти от кралица до асо.
 • Рицарите се използват за стартиране на награден кръг.
 • След това обсъждаме усъвършенстваните функции на различни герои:
 • Wild (buffoon) се появява само в трите средни колони, поради което самата комбинация не е такава. Той играе ролята на жокера, замествайки други изображения, освен разсейване.
 • Extra Wild (buffoon) действа като допълнителна wild карта, която се появява по време на безплатни завъртания.
 • Скатер (замък) започва безплатни завъртания. Те се задействат от три разсейвания. Играчът получава и плащане за тях в размер на пет общи залога.
 • В таблицата плащанията за комбинации са посочени от реалната сума на залога.

Бонус игри Marioni Show

Помислете за възможностите за награда за видео слот:

 • Крупие – това е името на функцията, чрез която търговецът раздава три карти с мултипликатори. Беше описано по-горе.
 • Бонусна игра – Играта започва, ако рицарите се срещнат на екрана лице в лице. Трябва да изберете един от тях. Лекият воин може да ви даде x15 умножител, докато тъмният войн може да ви даде безплатни завъртания. След това ще играете карти, опитвайки се да победите противника си. Правилата са много прости: картите ще се сравняват една по една, за да се определи победителят. Дори и да загубите, ви е гарантирана награда за утеха.
 • Безплатни завъртания – Три разсейвания започват десет безплатни завъртания. Според резултатите от бонусната игра можете да получите правото да участвате в петнадесет безплатни завъртания.
 • Тук играта се играе с пари от казино. Мултипликаторите в картите на крупие се увеличават до x3, x5 и x7. Допълнителен жокер се появява на първата барабана и добавя една до три наградни завъртания към останалата сума.
 • Подробно, всички правила за бонус могат да бъдат изучени на тематичните страници на таблицата за изплащане.

Бонус кръг

Шоуто на Marioni предоставя бонус рунд, създаден в отделна история, която допълва цялостния конфликт в играта. Тази игра се провежда на отделен екран. Започва, когато светлите и тъмни рицари се срещнат лице в лице на барабаните.

Потребителят трябва да избере един от тях. Светлият рицар ще донесе коефициент на умножение 15, а тъмният ще донесе 15 безплатни завъртания. След избора си трябва да играете карти. На играча ще бъдат издадени 4 карти.

Трябва да ги отворите последователно. Ако те са по-високи от тези на противника, тогава потребителят ще спечели, а ако не, ще получи утешителна награда.

Заключение

Играйният автомат Marioni Show ще представи вълнуваща игра, в която потребителят може да се наслаждава не само на висококачествена графика и стилен дизайн, но и на допълнителни мултипликатори, оригинални супер бездействащи функции, безплатни завъртания и сюжетна бонус игра.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment