Major Millions

Разнообразието от слот машини, представени на пазара от Microgaming днес, ви позволява да избирате не само темата, но и размера на залозите, от най-ниските до много сериозните. Разбира се, шансовете за счупване на най-големия джакпот са много по-големи, ако играете на максимална скорост, активирайки всички линии за заплащане, отколкото да поставите монета в купюри от 0,01 долара на един ред.

Но във всеки случай, както се казва, със сигурност има изключения. И подобно изключение беше слот машина Major Millions, в която, поставяйки само една монета на линия или само три монети на въртене, можете да станете собственик на прогресивен джакпот, чието количество се променя всяка секунда и може да достигне луди размери.

Опитайте късмета си и играйте безплатно демонстрацията на този слот машина без регистрация.

История на големи милиони

Играй Покер слот машина с 5 барабана Major Millions е усъвършенствано копие на предишен 3-барабанен слот със същото име. Основни милиони 3 барабана бяха лансирани през 2002 г. По онова време прогресивният джакпот Microgaming беше рядко любопитство. Играта с наистина мъжествен дизайн и весел мажор в заглавната роля се сдоби с милиони фенове.

Слот за 3 мили барабана Major Millions

Въпреки това, твърде простата функционалност, 3 барабана и само 3 линии на печалба не бяха интересни за всички. Затова разработчиците решиха да пуснат подобрена версия с по-класическа версия. Така се появиха Major Millions 5 Reels, които за второто десетилетие запазват интереса на милионна публика.

Между другото, версиите с макари 3 и 5 имат много подобен дизайн и са свързани с една прогресивна джакпот система. Това означава, че можете да спечелите милиони майор във всяка от тези игри. Тъй като машините на Майор Милиони бяха пуснати преди доста време, дълго време съществуват само техните настолни версии.

През историята на слота са спечелени повече от 60 джакпота на Майор Милиони, средният размер на които надхвърля 500 000, а максималният е близо 2 000 000.

Общо описание на слота и как да играете на Major Millions

И така, Майор Милиони е пушка за нападение с морска тематика. Главният герой е весела мажоретка в бяла туника, с луксозни сиви мустаци и широка белозъба усмивка. Всички икони на слотове също са свързани с военната тема: танк, военен кораб, снаряди, бинокли, самолет, военни украшения, шапка и секретно писмо.

Поле за майор милиони

От особено значение е музикалният съпровод на играта. На заден план се играе адаптиран военен марш, който подхранва чувството на вълнение. Когато печелят комбинации падат, барабанът се чува. И докато печелите джакпота, се прави тържествена музика в чест на победителя.

Във версията с 5 барабана, 15 печеливши линии и играчът може да избере на коя от тях да заложи. Това става лесно с бутона Select Lines или чрез директно кликване върху номерата на линията за плащане. Избраните линии са подчертани.

Игрални автомати Основни милиони милиони: изплащания

Освен това всички те могат да се видят в таблицата на плащанията, като щракнете върху Преглед на изплащането. В същата таблица можете да разберете колко струват различните комбинации.

Таблица за изплащане на основни милиони

 • За да се върнете към играта, просто щракнете върху Назад към играта.
 • След като изберете линиите за плащане, просто щракнете върху Spin, за да започнете да играете.
 • Залогът на ред е 1 монета, стойността на монетата е 0,20. Но играчът може да промени броя на печалбите, така че залогът на рунд може да варира от 0,20 до 3. За да се борите за прогресивния джакпот, разбира се, трябва да играете с максимални залози на всички 15 реда.
 • Ако играч добави печеливша комбинация, линията се маркира, а символите, които я формираха, се открояват и намигват.

Играйте големи милиони: печелете комбинация

Нестабилността на слота е ниска, а теоретичният коефициент на възвръщаемост на RTP е 89,37%.

Максималната печалба освен джакпота може да достигне 8 000 монети. И когато прогресивният джакпот се счупи, размерът му се нулира не до нула, а до 250 000.

Слот интерфейс

Ако разгледаме слот машината от функционалната страна – тогава всичко е възможно най-просто – три барабана са пред вас и дори за да погледнете в таблицата за заплащане, не е нужно да натискате допълнителни бутони. Има няколко бутона в сравнение със сложните слот машини, но тъй като те са тези, които решават резултата от печалбата, помислете за тях по-подробно:

 • Завъртане – стартира въртенето на макарите;
 • Bet Max – стартира завъртане с максимален залог;
 • Bet One – активира платежните линии;
 • Фиксирана стойност – представя номиналната стойност на монетата.

Когато стартирате завъртането, можете сами да натиснете бутона (Редовен режим) или да регулирате автоматичните завъртания (Експертен режим).

На допълнителните панели има информация за състоянието на акаунта в играта и размера на печалбите, добре, и в отделен ред, джакпотът, който се променя всяка секунда, ще бъде показан в текущи числа.

Технически спецификации

 • Интерфейс Брой макари – 3
 • Брой линии за заплащане – 3
 • Цената на една монета е 1 долар
 • Броят монети на ред – 1
 • Диапазон на размера на офертата – от $ 1 до $ 3
 • Максимална печалба – x50,000
 • Див символ – да
 • Прогресивен джакпот – Да
 • Очакван процент на изплащане – 89.37%

Символи и изплащания

В тази слот машина няма сложни тематични елементи, тук ще намерите само класически символи: Седем, Череши и Бар в различни варианти:

 • Черешите (двойни, тройни и всякакви) ще попълнят сметката за игра за 2, 5 или 15 монети.
 • Бар (единичен, двоен, троен и всякакъв) носи печалба в 10, 15, 20 и 30 залози.
 • Седемте (сини, червени и всякакви седем), попаднали на барабаните, ще зарадват играчите с плащане от 50, 80 или 400 залози.
 • Не без символа Wild, който се превърна в логото на играта Major Millions. Заменяйки елементи, той също може да увеличи печалбите от x1 и x4 пъти.

Прогресивен джакпот

За да бъде съкровеният джакпот в джоба ви, са ви нужни трите символа на основните милиони, за да заемете най-ниската позиция на барабаните.

Но в допълнение към това в игралната машина се играят още два фиксирани джакпота от 25 000 и 50 000 монети. За да направите това, тези символи трябва да заемат горната (50 000) или средната (25 000) позиция на барабаните.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment