Machu Picchu

Културата и традициите на древните цивилизации пленяват умовете на търсачи, пътешественици и просто любители на всичко интересно и необичайно по света. Разработчиците на тематични видео слотове Microgaming са посветили новото си творение на едно от съвременните чудеса на света – тайнствения инковски град Мачу Пикчу.

Изгубеният град често се нарича „град на небето“, тъй като се намира на надморска височина над 2 хиляди метра и се смята за свещено място. Основан е от владетеля на инките Пачакутек през около 1440 г., но те откриват център на индийската култура едва след 5 века, през 1911г. Невероятната архитектура и ритуалните храмове предизвикват безпрецедентна наслада сред туристите.

А ето и още един мулти слот от Microgaming – безплатната игра на Mad Hatters слот машина, която е призната за един от най-добрите онлайн слотове за онлайн казина ТОП ревюта.

Описание на предмета на машината

Градът е оцелял до наше време именно защото конквистадорите не са могли да го намерят. Играй Покер Безплатно Слот слот машини, без да регистрира демонстрация, изумява с тяхната атмосфера и е в състояние да изпрати играча преди стотици години и да погледне живота на древните инки отвътре, както и проникнат в живота и културата на народите в Южна Америка.

В допълнение към естетическото удоволствие, на потребителя се предлага и широк спектър от възможности и възможности за награди: специални символи, безплатни завъртания, бонус рунд и хубави съотношения на изплащане до 5000 залози. Не отлагайте пътуването, защото златото на инките привлича много търсачи и комарджии.

Правила на играта в машината

Вашата задача е да изберете броя на печелившите линии и да направите оптимални залози. За да направите това, щракнете върху „Линии“ и „Монети“ съответно. Наградата в слота Мачу Пикчу се присъжда за наградни комбинации. Те са формирани от група идентични изображения. Най-малко три еднакви икони трябва да се появяват в активната линия. Сред тях са:

  • водач на племето;
  • броненосец;
  • лама и пума;
  • номинални стойности на картите.

Коефициентите за всяка комбинация са фиксирани. Максимумът (5000 кредита) се кредитира за пет изображения на планината. Лидерът е назначен от 50 до 1500 монети. За животни – от 25 до 750 кредита. Най-ниско платените са номинали на карти. Коефициентите им варират от 10 до 150.

Специални елементи

Разработчиците са използвали Wild (планина) и Scatter (лама). Wild символ замества липсващите снимки. Така че комбинацията се разширява до печеливша, дори и първоначално да не е била успешна. Три или повече Scatter икони се плащат на всяко място (x2 – x100).

Когато снимките с думите „Бонус“ се появят на 1-ва, 3-та и 5-та барабана, се отваря наградният кръг „Съберете богатството на Инка“. Състои се от 7 безплатни завъртания. Преди да стартирате завъртанията, трябва да изберете една от четирите клетки, в които е скрит множителят.

Размерът на умножителя варира от x5 до x15. Ако по време на безплатните завъртания на 4-та и 5-та макари изображенията на момичето и свещеника изпаднат, тогава функцията Llama Defication ще започне. Характеристиката му е незабавно плащане на 1 или повече залози, както и respin.

Устройството привлича вниманието с многобройни бонуси, функция respin, възможност за игра в автоматичен режим. Когато избирате автоматични завъртания, можете да посочите до 10 завъртания.

Стартирайте слот машина MachuPicchu и открийте тайни от живота на инките

Веднъж в мистериозен град, играчите ще могат да събират символни редове с различни тематични снимки.

На някои от тях ще бъдат изобразени невероятни древни сгради, докато на други – главните герои на виртуалната история. Те станаха водач на племето и чернокосата му дъщеря, които носят отлични победи в играта на късмета.

Присъства на игралното поле и различни животни, които биха могли да бъдат намерени в средата на XV век на територията на съвременен Перу. Производителят на софтуер за игри не забрави за наличието на традиционните стойности на картата в играта.

На какво ще се радват играчите, пътувайки през мистериозен град?

Предимствата на тези класически игрални слотове включват наличието на специални символи в играта. Ролята на Wild в машината отиде в образа на планините. Този знак ще замести липсващите снимки в платения ред, като събира още повече символни вериги.

Функциите на Scatter символа се изпълняват от свещената лама, която ще върне играчите до стотици залози. Останалите характеристики, които определят размера на плащанията в играта, са:

  • Минимална сума на залог: $ 0,5;
  • Максималният брой монети на ред: 15;
  • Символ на разсейване: да;
  • Див символ: да.

Описание на машината Резюме

Един завладяващ тематичен видео слот Мачу Пикчу е цветно и щедро решение за игри. Заедно с игралната машина Two Mayans, наблюдаваният слот получи много положителни отзиви.

Хармонична комбинация от обмислен геймплей, приятен дизайн и възможности за награди ще изненадат дори опитни фенове на късмета. Богатството на древните цивилизации вече е достъпно в цветния свят на Мачу Пикчу!

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment