Machu Picchu Gold

Игралните автомати на нашето време предлагат на геймърите отлична възможност да посетят далечни страни, без да напускат дома си. Ето защо онлайн игрите са популярни сред потребителите от различни категории.

Особено интересни са шедьоврите от млади производители, предлагащи интерактивни елементи, както правят разработчиците на Genesis Gaming. Игрите, принадлежащи към портфолиото на марката, се отличават с високо ниво на софтуер, отлична динамика на процеса на игра и висококачествен дизайн.

И като говорим за динамиката в тази тема, е невъзможно да не споменем още една слот машина безплатно с бонуси: Игралните автомати Mirror Magic са безплатни и без регистрация в Sloto.TOP.

Играта разказва за другия свят, където се прилагат други закони и където магьосниците се считат за напълно естествено нещо. И двата геймърски слота могат да бъдат намерени във всички без изключение ТОП 10 онлайн казина за истински пари.

Описание на предмета на машината

Разработчиците на популярната компания Genesis Gaming предлагат на хазартните фенове да посетят мистериозен древен град, наречен Мачу Пикчу, първото споменаване на което датира от 15 век от н.е.

Създателят на слот машина Machu Picchu Gold успя да качествено да визуализира оригиналната атмосфера на планинските вериги в Перу, майсторски осъзнавайки на слота екрана характеристиките на културата, архитектурата и живота на инките. Темата за древните цивилизации е много популярна сред комарджиите, както демонстрира онлайн слотът Aztec Empress.

Геймър, който оценява виртуалните приключения, е в състояние да получи щедри награди, тръгвайки в търсене на съкровища. Auto игра Machu Picchu Gold е достъпна в демо режим: за да стартирате емулатора не се изисква регистрация или реални залози – потребителят получава практически умения безплатно.

Описание на слота

Дизайнът на игралната машина е много цветен, нейният фон приканва играча да разгледа невероятно красивия планински терен, където някога са били сградите на древните индийски хора.

Разработчиците използват ярки цветови схеми, а стилът на графиката е по-близо до “карикатурата”, което придава радостно настроение, вдъхновяващо търсенето на Inca gold. Анимационните ефекти са истинска декорация на играта, което прави геймъра ентусиазирано да замръзне пред екрана в очакване на загубата на наградна комбинация.

Има най-различни тематични символи – преобладаващият нюанс на снимките е златисто жълт, свързан с богатство. Многоцветните наименования на карти допълват положителния геймплей. Прекрасен саундтрак придава на играта специално докосване, фокусирайки се върху кулминацията.

Описание на интерфейса на играта

Игралната машина с пет барабана има 50 линии, които играчът може да използва по време на активна сесия. Началото на играта Machu Picchu Gold – изборът на параметри, за които потребителят трябва да кликне върху иконата на зъбно колело. Отвореният раздел ви позволява да определите броя на редовете и размера на залога.

Бутонът за стартиране със заоблена стрелка стартира въртенето на макарите, което ви позволява да започнете формирането на комбинации. За играчите, които не искат да пускат собствен гръб, има опция да играят автоматично. Персонализираните настройки на машината Machu Picchu Gold ви позволяват да регулирате силата на звука, като увеличавате комфорта на сесията.

Индикаторите на слота информират играча за състоянието на баланс, размера на залога и печалбите. Таблицата с изплащанията на емулатора ще запознае играча с правилата на слота, характеристики на бонус рундове, коефициенти, видове комбинации.

Описание на играта

Основната задача на потребителя е да изгради наградни последователности, състоящи се от символи от същия тип, разположени непрекъснато в активната линия. Референтната точка е най-левият барабан; при падане на една линия се изплаща най-старата комбинация, ако наградените комбинации паднаха на различни линии, тогава се добавят наградите на играча.

По време на играта потребителят ще забележи наличието на специални символи, което прави алгоритмите на слота Machu Picchu Gold разширени. Изображението на златна статуя се използва като див символ, който помага да се образуват комбинации, замествайки обикновени символи. Интересен вариант на основния режим е появата на шамана, който пада на всички барабани на слота, с изключение на първия.

Шаманът притежава древни знания, които му позволяват ефективно да се трансформира в произволно подбрани символи на машината. Разпръснатата икона е зидана картина с надпис “Бонус”, която отпада на позициите на играта, без да се позовава на активните линии.

След като събра комбинация от разсейване, потребителят получава отлични коефициенти на умножение за общия залог.

В допълнение, разсейването осигурява достъп до бонус играта с 10 безплатни завъртания, където всемогъщият Шаман произволно превръща снимките на машината в диви символи. Всеки потребител би искал да търси онлайн съкровищата на инките – независимо от възрастта и практическите умения.

Петте барабана на видео слота Machu Picchu Gold разполагат с различни видове символи, използвани за съставяне на печеливши комбинации и стартиране на наградни функции. В същото време на екрана се появяват двадесет изображения.

В машината има петдесет линии, но можете да използвате не всички ленти, а произволен брой от тях. Всяка в демо версията приема от един цент до десет долара (0,01 – 500 долара на въртене).

Прости елементи, жокери, разсейване, безплатни завъртания с бонуси и наградна функция за подмяна на символи – това е набор от опции за игри за видео слот Machu Picchu Gold.

Основните изображения носят на потребителя пари, когато няколко идентични изображения образуват непрекъсната верига на която и да е от участващите ленти. Той трябва да започне безпроблемно от първата колона.

Изключенията се обсъждат в следващия раздел на прегледа.
Размерът на наградата се изчислява във всеки случай поотделно. Линейният залог се умножава по коефициента, предвиден за съществуващата комбинация. Случва се от x2 до x1000. Разрешени са множество изплащания в един кръг.

В игралната машина Machu Picchu Gold няма двойна игра.

Символи

Шест деноминации с карти, двама индийци в национални носии, лама и бойна брадва – тези символи са обикновени и действат според описаните по-горе правила.

Разширените функции са надарени с такива специални снимки:

  • Wild (ценна фигурка) образува комбинации по активни линии и замества други изображения във веригите, с изключение на разсейването.
  • Разсеяността (златен надпис BONUS) се плаща, като се появява във всички клетки на екрана. Плащанията се изчисляват по общия курс. От три разпръснати те започват и наградни завъртания с бонуси.

Коефициентите за изчисляване на печалбата са посочени в таблицата.

Бонусни игри Machu Picchu Gold

Machu Picchu Gold има следните бонуси:

  • Замяна на шамански символи – при нормални завъртания всички шамански изображения се заменят с произволно избран символ, включително джокер. Можете да видите шамана само на втората – петата барабани, така че самият той не е платен.
  • Безплатни завъртания – Три, четири или пет разсейвания започват десет завъртания на парите в казиното. Броят на лентите и размерът на залога остават непроменени до края на рунда. Всички шамани са заменени от шегаджии.

    Подробности за правилата са обяснени в сертификата.

Как се играе злато на Мачу Пикчу? (Интерфейс)

Контролите на играта са направени в интуитивен стил и нямат подписи.

Вдясно са бутоните за стартиране на ново завъртане в ръчен или автоматичен режим.

Вляво е предавката, която отваря менюто. Има секции за избор на броя редове и размера на залога, както и референтен раздел с коефициенти и правила.

Можете да конфигурирате само основни параметри на звука, броя завъртания на автоиграта и размерите на екрана. Не е необходимо да изтегляте слот машина Machu Picchu Gold. Той е проектиран да работи в прозорец на браузъра.

Заключение

Най-завладяващите характеристики на модела са безплатните завъртания и възможността за замяна на някои снимки с други. Скатери и шегаджии също правят играта по-вълнуваща.

Обърнете внимание на ниската възвръщаемост. Нивото на дисперсия може да се счита за ниско.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment