Machine Gun Unicorn

В приказна страна, възникнала във фантазиите на разработчиците от Genesis Gaming, щастливо са живели малки понита. Но се случи нещастие: те бяха нападнати от орди кръвожадни зомбита. Смелите деца предприеха битката и успяха да унищожат много врагове, но силите бяха неравностойни.

И тогава на помощ им пристигна мощен еднорог, притежаващ уникална черта, която го превръща в страхотно оръжие. Вместо обичайния клаксон на челото му беше монтирана мощна картечница. Излишно е да казвам, че сега ходещите мъртви ще имат трудности.

Как ще се развият събитията в слот машина Machine-Gun Unicorn, ще научите, когато лично тествате оригиналната новост на добре позната марка. Между другото, този модел стана финалист на конкурса Game to Watch 2015 на изложението ICE Totally Gaming 2015, така че трябва да бъде тестван.

„Еднорог с картечница“ е видео слот с 5 барабана с десет реда. Всички те са активни по подразбиране, така че не можете да промените броя им. Офертите за тези позиции винаги са равни. Те идват от един цент до десет долара. Съответно на кръг се приемат най-малко десет цента и не повече от сто долара.

На главния екран петнадесет знака са подредени едновременно, подредени в схема 5×3. Наборът от налични опции се състои от прости и специални изображения, функцията Symbol Bombs и други функции.

Простите картини носят печалби, образувайки комбинации на участващите линии, които трябва да се състоят от три, четири или пет еднакви елемента. Интересно е, че такива вериги се формират от първата макара от ляво на дясно и от петата колона отдясно наляво, но за всяка отделна лента изплащането се таксува само за най-ценния вариант.

Печалбите се изчисляват чрез умножаване на залога, направен на линията, по комбинирания коефициент, посочен в таблицата (от x2 до x100). Ако има няколко платени вериги, начислените заеми се сумират. Правилата на играта не предвиждат кръг на удвояване, така че парите автоматично се теглят по сметката.

Според информацията, предоставена в информационния раздел, Machine-Gun Unicorn връща 97.187% от общите залози на дълъг игрален сегмент.

Символи

Приказният свят на видео слотовете е обитаван от многоцветни понита, въоръжени с брадви и прилепи, огнено дишащ дракон и зомби глави, затворени в прозрачни банки. Тези снимки излизат на ивици на барабаните, така че символ от същия тип може да заема не само цялата колона, но дори и целия екран.

Тук има само един специален елемент – Wild. Това е същият еднорог с картечница в челото. Изпада само на третата макара. Когато се появи на екрана, стартира опцията за награда на Symbols Bombs.

Бонусни игри Machine-Gun Unicorn

В бонусния кръг на Symbols Bombs, който се провежда на главния екран, еднорогът взривява всички зомбита, които са на барабаните с тях. За всеки унищожен враг се дължи плащане. Колкото повече мъртви са убити, толкова по-голяма ще бъде наградата. Може да бъде от 0,5 до 150 общи залози.

Ако изобщо нямаше зомби, когато еднорогът се появи на екрана, клиентът получава плащане от четири залога.

Как да играя еднорог на машина-пистолет? (Интерфейс)

На контролния панел почти няма етикети и всички елементи са интуитивни. Нашите съвети относно значението на термините на английски език ще помогнат на начинаещ да разбере характеристиките на интерфейса:

 • Баланс – състояние на сметката
 • Заложете – залагайте на рунд
 • Печелете – спечелете на въртене

Вдясно има два кръгли бутона. Горната част стартира въртенето и спира барабаните преди време. Долната включва режим Turbo, в който играта се ускорява.

Вляво има и кръгъл бутон. Той отваря меню със следните раздели:

 • Залог – изберете залог на завъртане
 • Auto Play – автоматична игра
 • Помощ – таблица за изплащане и правила

Изображението на високоговорителя заглушава звука. Можете също да разширите играта на цял екран.

Не е необходимо да изтегляте Machine-Gun Unicorn. Слотът се предлага във флаш версия.

Колко ви е нужно, за да притежавате необуздано въображение, за да може еднорог, митично същество, символизиращо сдържаност и целомъдрие, да бъде снабден с картечница, вместо рог, поставен директно в средата на челото?

Разработчиците на Genesis Gaming бяха способни на това, като излязоха не само с пъстър характер, но и с цяла история … В една далечна, далечна страна, над седем морета, над седем хълма, имаше малки понита.

Те спокойно скубаха трева, пръскаха се в потоци и се възхищаваха на цветята, докато не бяха нападнати от ужасни зомбита. Забравяйки за развлеченията, понитата се въоръжиха и започнаха да защитават земята си.

Но какво могат да направят малките коне срещу орда чудовища? Тук влиза в игра златоносният еднорог, който унищожава зомбитата с далечна далекобойност. Чудя се какво се случи след това? Започнете да играете безплатно слот машина Machine Gun Unicorn, без да се регистрирате в демо режим и разберете продължението на историята.

Междувременно само ще разкрием малка тайна: вероятността да получавате плащания в тази машина е 97.18%, което ви позволява да получите положително математическо очакване, когато играете с активен бонус.

Как да спечелите?

 • Игралната машина е перфектно тествана в безплатен режим.
 • Слотът не реагира на опити за промяна на цикли с помощта на бутоните Spin и Maxbet.
 • Промяната на стойността на монетите и тяхното количество значително влияят на игровия цикъл на слота.
 • Печалбата (RTP) от 97,18% ви позволява да получите положително очакване за победа.
 • Вариацията (променливостта) на слот машината е средна.
 • Научете как да спечелите на слот машина Machine Gun Unicorn.

Описание на картечницата картечница еднорог

Избухващи символи Красивата страна, в която живеят понитата, вече е пред вас: бледо розови облаци, висящи зелени клони на разпръснати дървета, синята повърхност на чист поток …

Символите на барабаните, въоръжените бебешки понита и ужасните зомбита изобщо не се вписват в околната среда, така че тихо и мирен на пръв поглед. Но саундтракът, ритмичен, малко смущаващ, с пукнатината на оръжия и звука на монети, не забравя, че на макарите на Machine-Gun Unicorn има истинска битка.

Отличителна черта на слот машина Machine Gun Unicorn е плащането на комбинации не само отляво надясно, но и обратно. Но имайте предвид, че ако две комбинации се образуват на активната линия наведнъж, ще бъде изплатена само най-голямата печалба.

Технически спецификации

 • Производител на слотове на Gan Unicron – Genesis Gaming
 • Броят на барабаните – 5
 • Брой линии на плащане – 10 (винаги активни)
 • Линия залог – от 0,01 до 25 долара
 • Диапазон на размера на офертата – от 0,01 до 250 долара
 • Максималната печалба за комбинация от пет знака – x100 (космати зомбита)
 • Wild символ – да (Еднорог с картечница, пуска бонус)
 • Бонусна игра – да (Символи Бомби за избор на артикули)
 • Очакван процент на изплащане – 97.18%

Символи и плащания

Таблица за изплащане в слот машина за пистолет Unicorn В слот машина Machine Gun Unicorn има няколко символа и ще ви бъде лесно да ги разберете:

 • Обитатели на красива страна: оранжево пони с люлка, зелен дракон, който извива пламъци, малък розов еднорог с палка и лилави понита може да ви плати в наградни комбинации от 2 до 15 монети.
 • Три вида зомбита, вече уловени и запазени под завивките, ще добавят от 5 до 100 монети към акаунта ви в играта. Тези символи, както и предишните, са характерни с това, че могат да заемат не само целия барабан, но и цялото игрално поле.
 • Еднорог с картечница е страховит див символ. Той замества всякакви символи, но може да се появи само на третата макара. Също така, появата на Unicorn стартира бонусния кръг Symbols Bombs.

Бонусна игра

В бонусния кръг на Symbols Bombs, който се провежда на общия екран, Еднорогът ще застреля от картечницата всички зомбита, които се озовават с него на игралното поле. За всяко зомби разчита изплащане, чийто размер можете да намерите в таблицата за търсене.

Ако към момента на появата на Еднорога няма зомбита на терена, пак ще получите изплащане, равно на четири общи тарифи.

Заключение

Разбира се, темата на играта няма да привлече всички. Мнозина ще я намерят за твърде несериозна. Но ако се интересувате от подобен жанр, сме сигурни, че моделът няма да ви разочарова. Тя е цветна, завладяваща и качествена по всякакъв начин. Да, и няма да забравим за доста високото ниво на възвръщаемост.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment