Lucky Xmas

Lucky Xmas е слот машина от серията производители на Boongo, която радва играчите с настроението за Нова година и Коледа. Всички знаят, че Дядо Коледа има собствена резиденция, този път играчите ще бъдат на ново място, където ще се срещнат с любимия си герой!

За да се озоват в обновената резиденция на Дядо Коледа, играчите ще трябва да въртят барабаните на безплатна игра за весела Коледа. Тук всеки елемент ви позволява да усетите празничната атмосфера, а приятен лек падащ сняг, който се върти на заден план, ще ви позволи да усетите цялата топлина и комфорт на коледните събития!

БЕЗПЛАТНА LUCKY XMAS AUTOMATIC GAME

Феновете на хазарта могат спокойно да разглеждат това развитие като подарък за Нова година. Има много причини за това, които трябва да бъдат разпознати на етапи. В слота има 5 намотки, които имат свои собствени характеристики и предимства.

Първата и петата макара на слота са огледални една спрямо друга. Това означава, че тук във всеки случай ще се появят същите символи. Има 40 реда за изпълнение на залози и тази сума не може да бъде променена.

Залогът се прави на завъртането, а не на обема на редовете. Веригите вървят в посока отляво надясно. За плащане се прехвърлят само комбинации с по-висока стойност. Ако веригите съвпадат напълно, сумите от печалбите за тях ще се сумират.

Коледни символи и награди за тях

 • Всички 40 платежни линии участват в играта. Не можете да промените тяхната дейност. За всяка ротация, играчите са поканени да изберат залог от широк диапазон – от 0,40 до 80 монети. А сега за печалбите, дадени от символите в този слот.
 • 10 – този символ носи само 5-40 монети.
 • J е в състояние да даде 5, 15 и 45 монети.
 • Q ще изплати 7, 20 и 50 монети.
 • K ще върне на сметката по-големи суми от предишните знаци. За него е заложена награда от 8, 25 и 60 монети.
 • И той предлага да вземе джакпот от 10, 30 и 70 монети.
 • Пирамидата дава на играчите от 20 до 100 монети.
 • Дървените войници предлагат да вземат от 25 до 200 монети.
 • Кон с инвалидна количка ще спечели 40, 100 и 250 монети.
 • Детската кола дава 45, 120 и 400 монети.
 • Пликът с Дядо Коледа е най-високо платеният символ. Той ще даде 50, 200 и 600 монети.

Функции на слота

Идентични макари, които могат да се платят. Във всеки гръб ще намерите две макари, които ще бъдат изпълнени със същите символи. Тези специални намотки са първата и петата. Симетрията увеличава шансовете за победа.

Smurfetta се превърна в див символ. Тя се появява пред играчите само на три барабана – първата, третата и петата.

Символът, на който са изобразени Смърфетта и Смърф, също замества други снимки. Но те също ще удвоят печалбата за комбинацията от герои, в която са участвали. Този символ се появява само на централния барабан.

Снежният човек е разпръснат. Когато на барабаните се появят два символа разсейване две, три и четири, ще получите 10 безплатни завъртания. В бонусните игри се предлага допълнителен див символ Smurfetta с елени. Той дава умножител, за да спечели x3.

Този символ се появява само на барабана на номер три. Друг специален символ в тази игра е Sled. За всеки символ, който попадне на централната макара, ще получите едно допълнително безплатно завъртане.

СПЕЦИАЛНИ ИГРАЧНИ СИМВОЛИ

Този слот има няколко специални символа наведнъж, които включват:

 • Див символ. Това е изображение на коледен гном, който замества снимките на барабаните, с изключение на символа на разсейване. Също така, дивият символ събира собствена комбинация, като по този начин увеличава печалбите с фактор три.
 • Скатер символ. Тази картина може да отпадне навсякъде и във всеки случай ще бъде отчетена като печеливша. Символ за разпръскване се появява на средната барабана и вече три такива снимки, изобразяващи снежен човек в коледна топка, ще позволят на играчите да получат безплатни завъртания.
 • Символ, който добавя свободно въртене. Тази картина се появява само на 3-та барабана и става активна, когато правите безплатни завъртания.

БЕЗПЛАТНА РОТАЦИЯ НА ЧЕСТИТЕ КОЛЕДНИ ЕДИНСТВА

Безплатни завъртания, които играчите получават по време на основната игра, потребителите могат да стартират автоматично.

Размерът на залога се определя от последния залог, направен от играча. Скатерите не отпадат отново по време на безплатни завъртания, така че активирането на допълнителни безплатни завъртания не се извършва. Може би това е само след току-що изпуснатия символен низ от разсейването.

Няма специални наградни игри, както и рискован рунд за удвояване в слота, но безплатните завъртания, както и няколко вида див символ, позволяват на играчите да се наслаждават на всяка позиция на екрана.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment