Lucky Dragon Boat

Китайският дракон е символ на добро начало; тя е свързана с водния елемент. Така че не е странно, че в Китай има празник – фестивалът на драконовите лодки. Genesis Gaming решиха да ни запознаят с игралната машина Lucky Dragon Boat.

Според китайските традиции този празник предпазва от зло, затова хората гребят в лодки, изобразяващи дракони. Създателите ви дават възможност да пътувате по реката до невероятния свят на играта и да видите кой стига до победата първи.

Няма регистрация, геймърите не трябва да изтеглят някои неща, за да направят играта по-интересна, играчите получават всичко наведнъж. На игралното поле виждаме следните бутони: Залог, Общ залог, Печеливш и линии и баланс. Трябва да направите залог от поне 0,01 до 2,00. В игралната машина има 50 линии, играчът може да промени броя им, ако играе за първи път.

Така че комбинацията е обикновена: направете своя залог и завъртете. Ако трябва да излезете, Autoplay ще работи за вас. Онлайн играта съдържа 5 х 3 барабана, тя е компактна и доста проста за игра. За да спечели истински пари, играчът трябва да получи комбинация от три или повече еднакви символа на определена позиция.

Ако говорим за символа Scatter, тогава в този случай слот машина дава плащания дори за два еднакви символа. Иконите не са разнообразни: три еднакви дракона, които се различават само по цвят (зелено, синьо и жълто), няколко зелени зони и два специални знака.

Wild изглежда като емблемата на слот с дракон и името на играта върху него. Разсеяният прилича на три монети, които се изтеглят от червена панделка. Лодка Lucky Dragon – печеливш лодки и бонуси

Тук няма много възможности, но нека видим какво ни дава този хазарт. Wild като винаги замества други икони, но не Scatter и помага да се изградят по-печеливши комбинации. Също така такъв символ дава най-доброто изплащане – 750. Разсейването се изплаща във всички позиции, плаща се и дори за два еднакви символа.

Други символи дават равни плащания от 20 до 500. Играчите могат да получават от 5 до 250 плащания за символи на карти. Значката Scatter, както обикновено, предлага безплатни завъртания – от 5 до 12.

Играчът ще избере една от трите лодки за дракон. Лодката, която той избира, се превръща в Wild символ за цялото време на безплатните завъртания и дава повече шансове за получаване на печеливши комбинации.

Ако Wild се появява по време на безплатни завъртания, той се заключва на място и остава Wild за целия период на безплатни завъртания. Има джакпот – играчът ще получи 75 000 плащания за него.

Както подсказва името, слотът Lucky Dragon Boat е слот с ориенталска тематика с морска тема. Поради многото игри, насочени към източния играч, в резултат на което в момента има наличен огромен брой от тези слотове, има ли Lucky Dragon Boat нещо ново или различно в офертата? Е, имаме доста официално начало с китайската тръба и кимвали, осигуряващи саундтрака, но какво се крие под този плаващ кораб?

На барабаните …

Има 5 барабана в 3 реда и обикновено имаме голям брой печеливши линии, само 50. Щастливите златни монети са диви символи, които се появяват по същия начин като всички останали символи на всички 5 барабана.

Те получават максималния залог при залог 15x за печалба от 5 по рода си. Има 3 различни дракона плюс копринена възглавница, която всеки плаща 10 пъти, а ние имаме значки за карти под формата на букви, които плащат 5 до 1,5 пъти за 5. Това доста обобщава основната игра, както в играта Няма случайни събития, но на всички барабани имаме скатерни кораби Lucky Dragon.

Лодка с бонус

Три или повече разсейвачи провеждат 5, 8 или 12 безплатни игри съответно на 3, 4 или 5. Преди да започнете завъртанията, ще изберете един от трите дракона – червен, зелен или син.

Това се превръща в допълнителен Wild символ и, подобно на обичайния Wild, той става лепкав за продължителността на безплатните игри, когато се появи. Не можете да рестартирате тези бекове, което е малко разочароващо.

Нашият изглед …

Слотът за Lucky Dragon Boat е доста прост за неуспех поради лош бонус рунд, без възможни опити или допълнителни завъртания. 5 завъртания просто не са достатъчни, за да натрупате прилично количество жокери за прилична такса, дори ако играчите наистина оценяват този тип бонус безплатни завъртания.

Дори и да сте направили няколко, изплащанията не са достатъчно високи в таблиците за заплащане, за да оправдаят чувство на очакване или вълнение. Ако искате ориенталски слот с добър бонус под формата на лепкави шегаджии, тогава Mat’uri на Play’n Go ще бъде отлична алтернатива.

Въпреки 96.96% RTP и чести победи в основната игра, както и плавна графика и музика, играта за повечето играчи е просто твърде светска и с ниска променливост. Щастливият Дракон, разбира се, не прави нищо, за да плава на моята лодка …

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment