Lucky 8 Line

Видео слот Lucky 8 Line е направен благодарение на компанията NetEnt, чиито творения не престават да радват многобройните фенове на онлайн слот машини. Разрешено е да се играе на 8 линии на видео слот с три барабана, но е възможно да се поставят по 8 залози на всеки от тях.

Характеристика на игралната машина е възможността да събира платена комбинация не само на активни позиции, но и в случай, че необходимия брой елементи на игралното поле просто отпадне.

Описание на дизайна

Играта изглежда се случва в истинска машина, поставена насред луксозна стая. В централната част на екрана има 3 барабана с 8 линии. На 9 позиции символите се появяват на случаен принцип, всяка от които е стилизирана в духа на първите игрални автомати, разположени в реални игрални зали.

Самата машина също е близка до ерата на 90-те: бутоните за управление на играта, линиите, числата в специални прозорци са нарисувани в съответния стил.

Символите отпадат на бял фон, а самите барабани са на син. Когато барабаните стартират, започва да звучи музика, която при желание може да бъде изключена в настройките, щраквам върху иконата на високоговорителите 1 път или махнете отметката на линията на звуковите ефекти, достъпна чрез натискане на гаечния ключ.

Игралната машина има 3 барабана. Линии на плащанията – 8. От тях три хоризонтални, три вертикални и два диагонални. Играенето на слот за плодове е много лесно. Вие поставяте залози, избирате броя на печелившите линии и натискате бутона “Старт”.

Тя няма всички видове бонуси, рискови времена или допълнителни игри. Всичко е изключително ясно и прозрачно. Нищо не отвлича играта от гледане на вкусни сливи, череши, дини. Класическият слот има седем символа, който умножава печалбите 1000 пъти. На таблото има двойни и тройни ленти.

Подробна информация за коефициентите и печалбите можете да намерите в графата за изплащане.

Основни бутони

Освен барабани, линии и плодове, машината има важни бутони. Те допълват функциите и дават инструкции. В късметлия слот за 8 линии можете да видите следните клавиши:

 • Един ред.
 • Позволява ви да направите своя принос на един ред. За да имате няколко, просто щракнете няколко пъти.
 • Всички линии.
 • Този бутон е за залагане на всички печеливши линии.
 • Таблица за изплащане
 • Дава пълна информация за печелившите комбинации.
 • Премахване на офертите.
 • Бутонът е предназначен за изчистване на всички по-рано направени приноси.
 • Максимална оферта.
 • С негова помощ можете да направите максимално допустимата оферта.
 • Започнете.
 • Бутон за стартиране на геймплея.

В долния ляв ъгъл има функция, която ви позволява да регулирате звука, да изберете мелодия, да промените малки контроли в късметлията с 8 линии слот машина. Можете да играете класическия слот на нашия уебсайт безплатно.

Не е нужно да се регистрирате за това. Ако решите да играете за пари, попълнете личния си профил и депозирайте пари. Щастливият слот за 8 плодове е щедър в плащанията, така че всички ще бъдат победител с него!

Машината е лесна за използване, дори за начинаещи ще е удоволствие да я играят. Опитайте и вие, може би това е видео слотът, който търсите! Успех

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment