LotsALoot 5 Reel

Когато хората видят дъга, мнозина знаят, че това не е само оптичният ефект на земната атмосфера. От древни времена традициите казват, че това е знак за небето: там, на другия край на дъгата, в земята е заровено гърне със злато.

Просто трябва да стигнете до това място и да го изкопаете. Вярно е, че преди това трябва да изчакате дъгата в небето. Ако обаче не искате да чакате подходящо време, можете да се справите с игровия автомат Lootsalot 5-Reel.

Хазартът е най-популярното забавление в света. Нито едно хоби няма толкова много последователи. Въпреки това, в онлайн казиното Slot V можете не само да се забавлявате, но и да печелите истински пари.

За да направите това, просто изберете “правилните” машини, например LotsALoot 3 Reel от Microgaming. Този слот ще ви впечатли с процента на възвръщаемост и ще донесе много печалби. Стартирайте го в демо режим наистина на сайта Slot V.

Предимства на LotsALoot 3 Reel

 • Основното предимство на LotsALoot 3 Reel е, че е освободен от Microgaming. Този разработчик на игри е известен с висококачествен софтуер за игри с най-новите генератори на случайни числа.
 • Сред другите предимства на LotsALoot 3 Reel: зашеметяваща графика, цветни герои, интригуващ геймплей и добре подбран музикален съпровод. Като го изиграете само веднъж, скоро няма да искате да опитате нещо ново.
 • LotsALoot 3 Reel на Microgaming е много лесна за игра, така че устройството е подходящо за начинаещи играчи. В долната част на екрана ще намерите контролен панел, с който можете да конфигурирате машината за себе си. Но всъщност ще трябва само да направите залог и да натиснете бутона “Старт”.

Къде да играете LotsALoot 3 Reel

 • Игралната машина LotsALoot 3 Reel на Microgaming е с безпрецедентно търсене, така че можете да прекарвате време с нея в много хазартни заведения. Независимо от това, най-добре е да го играете в слот V. В тази институция ще бъдете добре обслужвани, ще предложите лицензиран софтуер и ще дадете куп различни бонуси.
 • Освен това тук не само редовни играчи, но и начинаещи получават подаръци. А в Slot V има демо режим, благодарение на който наистина е възможно да играете всеки слот абсолютно безплатно.
 • Lotsaloot 5-Reel е прогресивно видео слот с пет барабана с 25 линии на печалба, направени от Microgaming. От допълнителните опции в играта се използва “див” символ. Максималният размер на джакпота е прогресивно прогресивен.
 • В игралната машина можете да залагате монети в купюри от цент до 2,5 долара.
 • Играта има прогресивен режим на джакпот, така че най-голямото изплащане е невъзможно да се назове точно. Всичко зависи от натрупаната в момента сума.
 • Играй слот машина е допълнен с див символ, който може да замени други символи и да завърши печелившата комбинация.

символи

Запълването с дъгата на играта се вижда във всеки елемент на дизайна. Така символите на барабаните за игра са много ярки, наситени, буквално, всички цветове на дъгата.

Наборът от знаци включва както символите на тестето за карти „10“, „J“, „Q“, „K“ и „A“, които са обичайни за слотове с пет барабана, както и традиционния надпис с надпис „бар“ и масивна седем – и двете от които символ, изпълнен с градиент на дъгата.

Освен това има четирилистно листенце от детелина – без него, никъде в приказките за дъгата, късмет и саксия със злато. А самата саксия, пълна със златни монети под многоцветна дъга, е най-печелившият символ. Логото на играта под формата на медальон от дъгата с надпис „Lootsalot“ е символ „див“.

Джакпотите

Обхватът на залозите в играта варира между $ 0,1 и $ 2,5. Размерът на максималните печалби зависи от прогресивния джакпот. Изборът на безплатна игрална машина без регистрация е само за обучение, тъй като тук няма да получите награди.

Как се играе Lotsaloot 5 Reel – Progressive? (Интерфейс)

Лентата на дъгата минава под полето за игра и поставя върху нея логото на играта и бутона „изплащане на изплащане“. На екрана с таблицата за изплащане името на логото се разделя и показва саксия със златни монети, които са разпръснати навсякъде около него.

Магическа саксия излъчва излъчване, което се разминава в лъчите по целия фон. Многоцветни маркери на линии, самите линии на изплащане, ярки символи, сияние на заден план, лого на дъгата – всичко това изглежда като цветна експлозия, която искате да присвиете. Но това е невъзможно, защото прогресивният джакпот изисква старание и постоянство.

В долната част на интерфейса ще видите бутоните:

 • Изберете Линии – активирайте линията за заплащане;
 • Bet Max – задайте максималния залог;
 • Завъртане – въртете макарите.
 • Номиналната стойност на монетата в тази игра е фиксирана и е 10 цента.
 • Експертният режим ви позволява да стартирате играта в автоматичен режим.
 • За обучение трябва да изтеглите игралния автомат безплатно на нашия портал.

заключение

Играта има великолепна визуализация на дъгата, че е невъзможно да премине с игрална машина. Красива легенда също добавя привлекателност към играта.

Препоръчваме играта на тези, които не са доволни от фиксираните плащания и искат да рискуват пари, за да получат прогресивен джакпот!

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment