Lion’s Fortune

Игралния слот Fortune Lions е оборудван с 5 барабана, има 50 активни линии, на всяка от които можете да поставите само 1 монета в купюри от 3 до 30 цента. Има добри новини за високите ролери под формата на джакпот, равен на 450 безумни заеми.

Символи на играта и нива на бонус на слот машина Fortune Lions

Символите на играта в Fortune Lions напълно поддържат нейната тема. Ще се срещнете с господин Чоу и съпругата му, а също ще играете с маджонг с тях, събирайки същите герои от традиционните китайски шашки с шарки и тотемни животни.

Почти всеки завой може да ви донесе победа, защото за да активирате линията, трябва да получите поне 3 еднакви символа, като се започне от самата лява барабана. · Wild е представен под формата на китайски дракон и има стандартни функции: заместване на всеки герой на полето, с изключение на Scatter и Bonus, за да получите най-печелившата комбинация. ·

Скатер е лотосово цвете. Минималният брой разсейвания, които ще ви дадат бонус завъртания, е три. · Бонус символът е изображението на циклона. Съберете три от тези символи и ще отворите опция за бонус, при която ще се оформят печеливши линии, не само като се започне от първата макара, но и от петата.

По този начин вашите залози ще ви донесат двойно печалба.

Създателите на видео слота Fortune Lions се погрижиха за всичко: има диви символи, нива на бонуси и добър джакпот. Играта е проста. Интерфейсът е приятен и ненатрапчив. Освен това можете веднага да опитате да играете играта Fortune Lions безплатно в нашето казино.

Търсите най-новите игрални машини за себе си, на които можете да играете без заплащане и без регистрация? Днес има такъв огромен брой онлайн игри, че понякога дори опитни геймъри са объркани и не могат да избират играта за първи път, да започнат игра, в която ще бъдат любопитни, неусложнени и полезни.

Подобно тестване отнема много време и води до загуба на пари. Затова нашата организация препоръчва да се тества един от 6000-те слота – Fortune Lions от Playtech.

Наистина ли е възможно да играете на Fortune Lions слот машина на нашия сайт?

Защо е възможно да играете на слот машина Fortune Lions на уебсайта на нашата организация безплатно и без регистрация?

Специално, за да могат потребителите да играят безплатно слот машини онлайн, слотът Fortune Lions е представен на нашия уебсайт в демо режим. Няма разлика между него и платената версия.

Той е предназначен само за проучване.

Такива слотове могат да се играят онлайн на уебсайта на залата за хазартни игри в бившия ОНД, като се правят платени залози. Съветваме нашите клиенти да имат изпробвано и истинско, необвързващо, но вълнуващо и завладяващо въведение в игралната машина.

За разлика от платените версии на Fortune Lions, когато клиентът е принуден да бъде готов да губи и губи пари, в този случай има възможност напълно да се отпуснете и да получите удоволствие, без да мислите за неуспех.

Решил да започне играта безплатно в игрални автомати без регистрация, комарджията има възможност да използва виртуален заем, който изразходва при приемане на залози. Тъй като този заем е ограничен, след достигане на определения лимит за отпускане на нов заем, ще трябва да презаредите страницата в браузъра си, за да стартирате онлайн играта в демо машини безплатно и без регистрация.

Тогава предоставеният паричен баланс също ще бъде актуализиран, а основните компоненти на игровото действие ще останат непроменени. Тъй като залозите са виртуални, не е възможно да се изтеглят печалбите, изразени в парично изражение.

Какви характеристики характеризират слота Fortune Lions?

Визуално този слот не се различава от платената версия, с изключение на наличието на бутона “Играй безплатно”. Демо играта разкрива напълно темата, образите на героите, параферналите и пресъздава съответните звукови ефекти. На заден план е сюжет, подобен на истинския.

Като вторични опции се използват спомагателни символи:

  • Wild изпълнява същата функция като жокера в постоянни слотове, покер и други игри с карти. Той замества вертикално всички знаци и снимки, като по този начин допълва серията и създава печеливша комбинация, удвоявайки нейния коефициент. Wilds са редовни, подвижни, разширяващи се, неподвижни и съседни
  • Скатер активира безплатни завъртания. Ако се появи повече от 3 пъти, играчът получава допълнителен бонус рунд
  • Ако 3 разпръсквания се подредят подред на дадена площадка, общият залог ще бъде умножен по коефициента им.

Никой не отменя риска от загуба на пари в истински игри, следователно, играейки демо слотове безплатно и без регистрация, вие не само ще научите нови стратегии и знания, но и ще ускорите реакцията, овладявайки способността да повярвате на вашата интуиция.

Лесно е да се убедите сами – играйте Fortune Lions. След като сте получили необходимите умения, както и задълбочено знаете всички характеристики на играта и ходовете, можете да се надявате да спечелите в тази игра.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment