Leprechaun Tales

В съвременния свят този тип забавление е популярен, като игра на слот машина. Сред огромния асортимент от онлайн игри се открояват оригиналните продукти на марката Genesis Gaming, създателите на които предлагат на общественото внимание различни сюжети за видео слотове. Потребителят ще получи истинско удоволствие, потапяйки се в света на вълшебните приключения и спечелвайки добри награди.

Издаването на игралната машина Leprechaun Tales се състоя наскоро – през февруари тази година, така че емулаторът е класиран сред най-новите в редиците на висококачествени и забавни онлайн игри. Говорейки за нови продукти, слот машина Lion Dance Festival ще ви разкаже всичко за празника на Нова година в Китай.

Според рейтинга на ТОП най-добрите онлайн казина, отзивите на потребителите за тази игрална машина не могат да не зарадват всички играчи на хазарт – други 777 казино слот машини са безплатни с максимална възвръщаемост и достатъчно възможности за победа.

Описание на предмета на машината

Темата на видео слот Leprechaun Tales е базирана на сюжетите на популярни ирландски легенди, главните герои на които са фантастични същества, подобни на гноми или елфи. Наричат ​​се лепрекони; според древните легенди целта на живота на лепреконите е натрупването на злато.

През нощта, когато жителите на ирландските села спят здраво, хитри гноми се промъкват в къщата, търсейки запаси от златни монети и бижута. Малките същества обаче вземат златни зърна, но правят това ежедневно, натрупват колосално богатство.

Крадците съхраняват плячката си в глинени съдове – според легендата не е трудно да ги намерите, наблюдавайки дъгата след дъжда: там, където дъгата докосне земята, е скрита вълшебна саксия. Играй слот машина предлага на геймърите вълнуващо търсене на съкровища от Leprechaun – онлайн приключение ще донесе страхотни награди и много забавления!

Описание на слота

Дизайнът на видео слота Leprechaun Tales е тематичен. На екрана има цветно изображение на краля на лепреконите, който е в собствената си съкровищница и съзерцава натрупаното богатство.

Фонът на емулатора е направен под формата на красив пейзаж с многоцветна дъга, преобладаващите цветове на които са нюанси на зелено, което е толкова обичано от ирландците. Ярките тематични герои са забележително визуализирани; те ще запознаят играча с представители на легендарния мъничък фолк.

Създателите на слота Leprechaun Tales използват подробни техники, анимационни ефекти, подчертавайки печелившите комбинации, което прави играта по-забавна. Саундтракът на игралната машина повишава настроението, създавайки оптимални условия за ефективна игра.

Описание на интерфейса на играта

За да играете успешно игралната машина Leprechaun Tales, трябва да се запознаете с принципите на управление. Преди да започнете онлайн играта, трябва да кликнете върху иконата на зъбно колело, отваряйки раздел, който ви позволява да променяте параметрите на играта, избирайки броя на активните линии и определяйки с размера на залога.

Същият раздел ще ви запознае с таблицата за изплащане на Leprechaun Tales, благодарение на която геймърът ще получи изчерпателна информация за символите на слота, видовете комбинации и коефициента за тях.

Схемите за конструиране на наградни последователности ще ви позволят да се ориентирате по-добре по време на играта, а системата за потребителски настройки помага да се увеличи комфорта на онлайн сесията, като се регулира силата на звука на звука и т.н.

За да стартирате завъртанията, използвайте кръговия клавиш със стрелки; Има опция за автоматична игра, преди да активирате, която геймърът независимо избира броя на завъртанията.

В долната част на екрана са показани индикатори, които ви позволяват да проследите стойността на залога и да спечелите, баланса върху салдото на играта на потребителя. По време на бонусния кръг се появява прозорец с допълнителна информация, който показва броя на безплатните завъртания, предоставени като награда.

Лаконичният геймплей благоприятства бързото развитие на алгоритмите за навигация на слотовете Leprechaun Tales, особено след като можете да получите необходимите практически умения, като стартирате демо версия на играта.

Описание на играта

Играйният автомат има 5 барабана, а броят на печалбите достига 25. Задачата на играча е да формира комбинации от награди. Едни и същи снимки на слота Leprechaun Tales трябва да бъдат изградени в съответствие с правилата на емулатора: отляво надясно, непрекъснато, като се започне от първата макара на играта.

Без позоваване на активни линии, играе само разсейване – символ на разсейване. Някои комбинации от награди се състоят само от чифт идентични символи, което осигурява висока производителност на играта. Пистолетът-автомат Leprechaun Tales съдържа специални символи. Позлатена четирилистна детелина се използва като дива, което е и най-ценният символ на слота.

Ирландският символ на късмета замества обикновените изображения, което ви позволява да завършите комбинации и да формирате свои собствени комбинации на активни линии. Символът на разсейването е гърне със злато, разположено на фона на съкровища.

Скатерът пада произволно, заемайки всяка позиция на игралното поле. Комбинациите от скатери носят добри множители за общия залог; ако на игралното поле се появи 3-5 разсейване, започва бонусната игра с безплатни завъртания.

По време на активния допълнителен кръг на Leprechaun Tales, геймърът ще определи независимо числовата стойност на мултиплейъра за своите награди – това ще позволи да се направи рулетката на дъгата, Wheel of Fortune от приказни лепрекони.

Има следните опции за възможности за награди: 10 или 15 безплатни завъртания с умножител x3; 20 или 25 безплатни завъртания с умножаване на наградата 4 пъти; 30 безплатни завъртания с x5 мултиплейър. По време на бонусния кръг най-лесният начин да намерите злато са лепрекони!

Описание на машината Резюме

Machine Leprechaun Tales ще даде лесно и позитивно настроение, благодарение на приятен тематичен дизайн и прекрасна визуализация на магически теми. В слота има всичко необходимо, за да се конкурирате с популярната игрална машина Land of Gold.

Приказно щедър допълнителен кръг ще доведе до грандиозни печалби, а наличието на рулетка като интерактивен елемент от играта носи желаното разнообразие. Богатствата на лепреконите очакват отчаян играч, готов да последва виртуалната дъга!

Leprechaun Tales е слот машина с 5 барабана и 25 линии, разработена от Genesis Gaming, посветена на начина на живот на тези мистични ирландски мъже. Безплатни завъртания, диви и разсейвания се предлагат като бонуси. Има и джакпот от $ 15 000.00.

Темата на този слот е показана предимно на барабаните, а фонът избледнява на заден план. На заден план е само купчина златни монети. Това са барабани със символи като четирилистна детелина, гърне със злато, цветни покер костюми, кралят на лепрекони, генерал лепрекон, лелеконът Жокер и пияният лепрекон, които помагат за създаването на тази игрална тема.

Цената на завъртане в Leprechaun Tales варира от 0,01 до 250,00 долара. Това се конфигурира чрез промяна на броя на печелившите линии и монетите, заложени на всеки ред.

Дивите идват под формата на четирилистна детелина. Четирилистна детелина ще действа, за да съответства на другите символи на слота и, когато е възможно, да завърши печеливши комбинации. Див символ може да се появи на всички барабани, за да увеличите печалбите.

Скатерите са представени със символ на гърне със злато. Три от тези икони ще позволят на потребителите да активират функцията за бонус на колелото. Тук потребителите ще получат 10, 15, 20, 25 или 30 безплатни завъртания, които са придружени от бонусен умножител на x3, x4 или x5. Тези безплатни завъртания не могат да се активират отново.

Leprechaun Tales е слот машина, която създава вълнение не чрез тема, а чрез геймплей. Множество опции за изплащане, предоставени от стандартни награди и бонус функции, могат да бъдат всякакви вълнуващи в тази игра на Genesis. Като цяло, това е страхотна игра.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment