Leprechaun Legends

Разработчиците на Genesis Gaming толкова харесаха Ирландия, нейните традиции, легенди и приказни проспериращи жители – лепрекони, че през април 2016 г. те решиха да внедрят подобен сюжет за игра в нова игрална машина, наречена Leprechaun Legends.

По време на игра на поле с пет барабана с три ивици и 50 печеливши линии, играчите на слот ще могат да разберат всички подробности за най-невероятните легенди на лепрекони, които ще помогнат да се разкрие тайната на богатството на тези приказни герои.

Първото нещо, от което се нуждаете след зареждането на слота, е да изберете подходяща стойност за общия залог от 0,50 до 500 CU. на въртене.

Решавайки нивото на залога, играчът на игралната машина Leprechaun Legends може да активира въртенето на барабаните, резултатът от което е в състояние да донесе парична награда (до x2500 залози), в случай че в игралната зона се образува верига от 3+ еднакви картини отляво надясно.

В разработената слот машина Leprechaun Legends, доставчикът Genesis Gaming гарантира, че ще върне на клиентите до 96.028% от депозитите за дълъг период на играта.

LEPRECHAUN ЛЕГЕНДИ АВТОМАТИЧЕН ИЗПЪЛНЕНИЕ

За да покажат по-точно избраната тематична история, дизайнерите на компанията решиха да поставят полупрозрачно поле насред зелените, мъгливи хълмове на приказна Ирландия. Склоновете на тези малки планини са изпъстрени с четирилистни детелини, които според легендата носят късмет. Цялостният геймплей се допълва от необичайни 3-D вложки, както и подходящи звуци на фона на играта.

Изборът на герои на игралното поле на игралната машина на Leprechaun Legends се състои от снимки на четири лепрекони с различни музикални инструменти, както и шест купюри на игрални карти (от 9 до асо). Следните символи изпълняват специалните функции за награда в слота:

  • Дива (златна четирилистна детелина) – замества обичайните имена, а също така, според общо установените правила, създава свои собствени печеливши комбинации от същите диви символи.
  • Бонус (златен съд с дъга) – върти се само на първата макара на слота от лявата страна. Комбинирайки със снимка на гърне със злато, играчът получава незабавна парична награда с произволен размер.
  • Scatter (лого на слота) – свободен символ изпълнява няколко функции едновременно: стартира опцията „Luck O’ the Irish“ с комбинация от 2+ разсейвания; активира наградния кръг „Легендарни песни“ след появата на 3+ разпръснати; платени от общата сума на офертата. Този тип символ не е обвързан с активни линии, поради което той изпълнява своите функционални задължения, като се появява на всяка позиция на полето.

LEPRECHAUN ЛЕГЕНДИ БОНУСИ ЗА БОНУС

Късмет О` ирландците. Наличието на подходяща комбинация от изображения може да задейства опцията „Luck O’ the Irish“, която активира повторното стартиране на барабаните, където няма разпръснати символи. По този начин, играчът ще може да събере по-голям брой активатори на награди, което ще формира и допълнителна парична награда.

Легендарни песни. След като на барабаните се появят 3, 4 или 5 символа на разсейване, играчът на онлайн слот машина Leprechaun Legends ще може да започне да върти 7, 10 или 15 безплатни завъртания. В бонус играта над 4 барабана от дясната страна ще има изображения на четири лепрекони, които ще превърнат обикновените снимки на лепрекони във фиксирани заместващи имена след появата на изображението на желаната форма на определена макара.

Ако има четири фиксирани символа за гной на всичките намотки, кандидатът ще получи две допълнителни завъртания. Бонусната игра не се разширява чрез комбинация от разсейване.

Игралната машина Leprechaun Legends е посветена на ирландските легенди за лепрекони, които донесоха късмет и зарадваха хората с положителни емоции. Можете да проверите магическия ефект на митичните същества в основните кръгове или безплатни пакети за завъртания, където те играят ролята на допълнителни жокери и събират много повече печеливши комбинации.

Приказната атмосфера на игровия автомат Leprechaun Legends се подчертава перфектно от фонова музика и колекция от символи, които включват изображения на лепрекони, стойности на карти и допълнителни атрибути. Последната категория артикули играе специална роля в характеристиките на слота, защото активира безплатни завъртания и замества други.

Избирайки техника на залагане в игровия автомат Leprechaun Legends, потребителите трябва внимателно да проучат данните за изплащанията и да изчислят паричната сума на банковата сметка, така че да продължи дълго време. Тази стратегия на играта се обяснява с висока степен на възвръщаемост, която се проявява максимално в условия на голямо разстояние.

ЛУКОВИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

За да помогне на играчите на онлайн слотове, производителят добави функция за бонус повторно завъртане, което увеличава шансовете за стартиране на бонус. За да активирате функцията Respin, достатъчно е да получите поне две свободни, след което безплатните завъртания ще направят едно завъртане и евентуално ще донесат липсващия символ.

Лепкава дива

Втората характеристика на игралната машина Leprechaun Legends се проявява по време на безплатни завъртания, когато обикновените снимки на леприкони стават допълнителни заместители, ако се появят под образите на главните герои. Подобни действия не само увеличават броя на дивите, но и ги фиксират в своите позиции до завършване на Безплатните завъртания.

БОНУСНИ РЕЖИМИ

Основният бонус на игралната машина Leprechaun Legends се състои от безплатни завъртания и функция Sticky Wild. За да го стартирате, трябва да съберете определено количество хлабав на всички клетки на барабаните на слота:

  • 3 скатер – 7 FS;
  • 4 скатер – 10 FS;
  • 5 скатер – 15 FS.

ГОТОВО ЗЛАТО

Специалният режим на слот машина Leprechaun Legends изглежда много по-опростен и се играе точно на главния екран, когато се появи с комбинация от символи Rainbow и Pot of Gold. За това слотът изчислява парична награда в рамките на x1-x10 общите залози.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment