Legend of the White Snake Lady

В Китай старата история за бялата змия, която е живяла с младо момче, е широко известна. Нежно се грижеше за нея и скоро стана ясно, че тя може да се превърне в красиво момиче, което притежава магия. Ако се интересувате от тази легенда, можете да гледате карикатурата “Легендата за бялата змия” (“Хакудзядан”).

А любителите на хазартните забавления по този въпрос могат да тестват новата Легенда за игралната машина на White Snake Lady, която разработчиците от Yggdrasil Gaming са посветили на известната приказка. Те имат много колоритен модел с няколко интересни бонус функции.

“Легендата за бялата змийска момиче” е видеокасета с 5 барабана с петнадесет символа на екрана. Няма активни линии и размерът на залога винаги е равен на двадесет и пет монети.

Номиналните чипове на клиента определят техните собствени от диапазон от един цент до пет евро. Съответно, не по-малко от двадесет и пет цента и не повече от сто двадесет и пет евро се приемат за кръг.

Играта предлага различни видове прости и специални картини, безплатни respins с разширени функции, както и други интересни опции.

Основните елементи формират печеливши комбинации, правейки ги от три или повече еднакви картини. Символите трябва да се появяват на съседните барабани, започвайки от първата от ляво на дясно, или от последната в обратната посока.

Размерът на печалбите се определя от деноминацията на монетите и от коефициента на получената комбинация (от x25 до x25000). На третата страница на таблицата е показана илюстративна схема на формиране на вериги и изчисляване на плащанията.

В единия гръб може да има няколко вериги наведнъж. В такива случаи кредитите се обобщават. Игри за еднакви шансове във видео слота Легенда на лейди White Snake no.

Общият залог в слота “Легенда на белата змия” винаги е еднакъв и се равнява на 25 монети. Това се показва в секцията “Залог на монети”, под първата макара. Може да има и общ размер на кредитите, те са основната валута на слота.

Първоначално потребителят получава 10 000 кредита. Колко ще е в монетите е до играча. Тя може да определи стойността на една монета, използвайки превключвателя Coin Value. Има няколко различни стойности от 0,01 до 5. За да зададете максималната стойност на монета с едно кликване, се предоставя бутонът Max Bet. Може да се намери под втория ляв барабан.

В долния десен ъгъл е разделът Баланс. Ако сумата пред нея е специална икона, това означава, че се показва броят кредити. Ако няма специален знак, балансът се показва в монети. Можете да промените показаната валута, като кликнете върху малък прозорец.

Друг начин да се определи в кои игрални единици се показват сумите е да се разгледа секцията с общия залог. Ако се нарича Cash Bet, то кредитите се показват навсякъде. Ако Coin Bet, играчът ще види монетите.

В прозореца с името Win, ще бъде показана и сумата в кредити или монети. Тук се показват печалбите, които ще бъдат изплатени на потребителя според резултатите от миналото.

Слот гръб

Ротации в слот машина Легендата на White Snake Lady се пускат едно по едно или последователно. За да стартирате завъртането, трябва да натиснете бутона със заоблена стрелка. Намира се в центъра на долния контролен панел.

След като спрете първата ролка, символът на този бутон се променя на квадрат. Кликването върху него в този момент веднага ще спре всички останали барабани.

За да започнете серия от завъртания, трябва да обърнете внимание на отделен бутон. Той се намира вдясно от единичния бутон за завъртане. Кликването върху него предизвиква допълнителен прозорец. Той съдържа различни номера. Всеки от тях съответства на броя на бъдещите автоспини.

Има общо осем стойности от 10 до 1000. Има и икона за безкрайност. Кликването върху него ще стартира такъв автоматичен режим, който спира само ръчно. Останалата серия от автоспини се прекратява след като всички заявени ротации са изпълнени.

Струва си да си припомним, че по време на автоматичния режим не можете да променяте стойността на монетите или да отидете на някой участък от слота.

Символи и коефициенти за легендата на слот машина на White Snake Lady

Главните герои в слот машина Легенда за бялата змия дама девет. Всички те са изработени в тематичен стил. Две изображения в слота имат специални характеристики. Първата такава картина е “диви” символ. Прилича на топка от змии, над която е надписът Wild.

Това изображение се появява само на третия барабан. Когато “дивият” символ падне на игралното поле, той може да замени всяка друга картина. Това ще доведе до по-дълга комбинация. Освен това, след появата на дивия символ, той извършва respin. За неговите параметри в следващия раздел.

Вторият специален символ се откроява сред останалите с най-голямо съотношение на изплащане. Тази снимка показва бяло момиче, което е посветено на машината. За пет такива изображения на различни барабани, потребителят ще получи 25 000 монети. Ако тази комбинация се разреди с “диви” символ, играчът ще получи само общо 100 залога в монети. Останалите фактори на бялото момиче са четири и десет.

Заслужава да се отбележи, че 100 обичайни нива се основават на последователност от пет еднакви символа от всякакъв вид. Останалите коефициенти за снимките са различни:

 • изображения на къща, мост или мъж със зелен пламък в размер на три и четири броя, съответно 25 и 75 монети;
 • хората с чадъри и кнедли имат коефициенти 2 и 4 съответно за минималната и средната последователност;
 • Зелена жена-змия и възрастен човек ще донесе 3 или 6 залога в монети.

Печелившите последователности в слота се създават от символите, които падат върху съседните барабани. В този случай е задължително една от снимките да е на първата или петата ролка.

Respins и настройки

Допълнителни завъртания, които започват, когато изчезнат диви символи, са безплатни за потребителя. Максималният играч може да получи три respin. Това ще се случи, ако в резултат на всяко допълнително превъртане на игралното поле се появи още един див.

Настройките на машината са в скрита секция. За да го отворите, трябва да кликнете върху бутона с плюс. Намира се в долния ляв ъгъл. След това се появяват четири бутона. Опциите се отварят, когато кликнете върху предавката.

Настройките в слота регулират относително много параметри. Например, съществуват различни варианти за скоростта на въртене на барабаните. Също така удобно регулира силата на звука. В прозореца с опции се задават някои условия, при които автоматичният режим ще бъде прекратен.

Символи

След пускането на устройството, ще видите на екрана различни символи на древната легенда, както и други тематични снимки.

Моля, обърнете внимание, че изображението на главния герой се заплаща за максималния коефициент x25000 само в случаите, когато комбинацията е съставена без Wild.

Символът Wild се появява само в третата колона и може да замени всички други снимки, ако е необходимо.

Появявайки се в някоя от трите клетки, тя остава в това положение и след това започва свободното завъртане. Ако друг диви пада, те и двамата “се придържат”, и започва нов респин.

Както разбирате, не може да има повече от три от тях.

Подробности за правилата се обсъждат в помощта.

Бонус игри Легенда за бялата змийска дама

Всички бонус функции са обсъдени по-горе. Няма други опции за бонуси или допълнителни изплащания.

Джакпотите

 • Легендата за Белата змийска дама не играе натрупания джакпот Yggdrasil.
 • Как се играе Легендата на Белата змийска дама? (Интерфейс)
 • Освен това накратко за значението на английските термини на контролния панел:
 • Coin Value – изберете стойността на монетите
 • Cash Bet – сумата на залога
 • Max Bet – играта с максимална скорост
 • Печеливша за всеки завъртане
 • Баланс – кредити по сметката
 • Централният бутон започва и завършва завъртането. В дясно има бутон за автоматично пускане.
 • Знакът плюс отляво отваря панел с елементи за въвеждане на таблицата за заплащане, прозорец с правила, панел за настройки и т.н.
 • Вие няма да изтеглите машината Легенда на Бялата Змия дама. Можете да играете в браузъра.

Заключение

Това е наистина интересна онлайн хазартна игра с красиви графики и вълнуващи геймплей функции. Сигурни сме, че много читатели на Casinoz определено ще го харесат.

В описанието на модела на официалния сайт на разработчика се посочва, че това е игра с висока степен на вариация. След като тествахме слота, не можем да не се съгласим с това твърдение. В този процес не са толкова много комбинации, но почти всички са силно платени. Функциите на наградите не се пускат много често, но всеки от тях ви гарантира солидна победа.

Теоретичното връщане на Легендата за бялата змийска дама може да се счита за приемливо за съвременните видео казина.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment