Legend of the Golden Monkey

Играч, който обича да разрешава всякакви тайни и тайни, е да се запознае със златната маймуна – главният герой на атмосферния, мистериозен, интригуващ видео слот от младия продуцент Yggdrasil.

Игралната машина е привлекателна с наличието на специални символи, безплатни завъртания, оригинални опции. Безплатният Legend of the Golden Monkey слот, ярко декориран в анимационен стил, впечатлява с модерна графика, привличайки вниманието с изображения, изпълнени в 4K-видео стил.

БЕЗПЛАТНА ИГРА АВТОМАТИЧЕН ЛЕГЕНД НА ЗЛАТНАТА ПЪТКА

Разработчиците на Legend of the Golden Monkey опитаха всичко възможно, придавайки висока степен на реализъм на играта, което в комбинация с добре подбран аудио запис усилва впечатлението за случващото се. Древната ориенталска легенда вдъхнови цветната визуализация на мистериозната история на Легендата за Златната маймуна.

Следователно игралната машина, барабаните на която са направени в стила на китайската пагода, не само радва окото, но и привлича с изобилие от възможности. Слотът за пет барабана ще предлага 243 варианта за формиране на комбинации.

След като залозите са назначени, геймърът натиска клавиша за стартиране, стартирайки процеса на игра. Като символична поредица от „Легенда за златната маймуна“ се използват култови предмети, като позлатени часовници с дракон; купа с малахит наситено зелен цвят; вълшебен амулет; змийски корони; мистериозна бутилка и пергамент; картонени костюми.

Дивият символ на Legend of the Golden Monkey е изображение на златна маймуна, която изпълнява основната функция на заместване на обикновени изображения, в допълнение към играещи комбинации.

Интересното е, че правилата на играта Legend of the Golden Monkey ви позволяват да формирате комбинации, изграждайки герои в двете посоки – отляво надясно и отдясно наляво. В основния режим на игра опцията „Златни маймуни“ се активира на случаен принцип – легендарният примат се появява на игралното поле, удря опашката с дълга опашка и добавя към нея символ, който най-често се оказва див.

Появената картина е фиксирана в позицията в хода на няколко (до десет) завъртания. Кръг от безплатни завъртания започва след като на игралното поле изпадат 3 или повече разсейвания със съответния английски надпис „Free Spins“. Опцията “Златна маймуна” може да добави липсващо разсейване.

БОНУСНА ИГРА АВТОМАТИЧЕН ЛЕГЕНД НА ЗЛАТНАТА ПЪТКА

В случай на стартиране на бонус режим, играчът избира броя на завъртанията и допълнителни награди. Предлагат се 6 безплатни завъртания с диви символи на равномерни барабани; 8 безплатни завъртания с разширяващ се символ на главната героиня на слота – маймуната – на централния барабан; 10 завъртания със задължителното появяване на див символ на екрана.

Ако върху легендата за екстремния хазарт на Златната маймуна се появи изображение на скрит със съкровище играч, чака незабавна награда или мини-кръг със безплатни завъртания при залозите на институцията.

Създателите на машината обещават значителен процент на възвръщаемост, достигащ 96%. Видео слотът е интересен ефектен реалистичен дизайн, направен в духа на древен Китай. Изобилието от бонус опции и наличието на специални символи украсяват играта, давайки на играча много бонус функции.

Разберете тайната на легендарната Златна маймуна лесно и изгодно, като изберете интересна легенда на машината „Златна маймуна“!

Компанията Yggdrasil съществува в онлайн хазарта не толкова отдавна, но всички издания, които светът вижда досега, бяха отлични. Всички те имат различен набор от функции, теми и процент на възвръщаемост.

В същото време всички те са обединени от факта, че са създадени с голямо внимание към детайлите, така че геймплеят се оказа наистина завладяващ.

Yggdrasil създаде Легендата за Златната маймуна с главния герой, маймунският цар, който, прелитайки над лозите, ще направи магия с вашия резултат.

Какво привлича играча в тази машина

Приматите имат свое племе, което прави всичко възможно, за да защити своите съкровища. Въпреки това, вие ще бъдете в състояние да спечелите благоволението на тези същества и да получите добра сума. Дизайнът тук е направен така, че да можете да се движите в източния град с колони и древни шарки.

Сред предметите, които запълват полето, можете да намерите: стара златна и сребърна саксия с монети, свитък, щит, вълшебна отвара, корона, предмети, изработени от скъпоценни камъни, направени в стила на картонени костюми. Сред специалните – диви и безплатни завъртания.

Основните характеристики на този слот включват следното:

  • може да се спечели в две посоки: отляво надясно и обратно;
  • има лепкави и сгъваеми диви символи;
  • бонусният кръг започва след поне три мача на разсейване;
  • допълнителни диви

Най-значителното плащане носи 5 съвпадащи по линията на златни съдове. За да станете собственик на печалба, която умножава залога ви по 250 пъти, можете да заложите от 0,25 до 125. Това е доста широк диапазон, което означава, че можете да играете на тази машина с всяка банка.

Процесът се контролира в долната част на екрана на специален панел.

Специални функции за победа в Legend Golden Monkey

Sticky Wilds е функция, която ви позволява да държите диви знаци на едно и също място. Дивата тук е маймуна. Wilds пръчките ще работят, стига да печелите с тях.

Отброяването на знаците-заместители се появява на третата намотка под формата на цифра, която ще показва броя на завъртанията, при които тази картина ще замръзне в една клетка.

Играта има и минифункция, която работи на случаен принцип. В този момент се появява маймуна, която може да превърне едно изображение в друго с надеждата, че ще се оформи печеливша комбинация.

В апарата на петата макара, скринът със съкровищата понякога спира. Това се случва както по време на основния кръг, така и по време на наградните кръгове. Когато видите тази снимка, пригответе се да вземете до 1000 чипа или до два Безплатни завъртания.

Изберете свои собствени условия за завъртане на подаръци

Вие сте поканени да се насладите на плащания, без да теглите парите си. Този кръг започва, когато екранът съвпада с три лилави надписа. Ако има 4 от тях, тогава ще получите допълнителни хиляди монети, а за 5 – пет хиляди.

Преди да започнат безплатните завъртания, трябва да изберете условията му: броя на завоите и дивите. Това може да бъде 6 завъртания, където дивата винаги ще бъде на 2-ра и 4-та намотка.

Вторият вариант е 8 с лепкави и сгънати заместители. Третата – 10 с постоянно разположени Sticky Wilds до средата на колелото.

Легендата ще стане реалност

Трябва да се доверите на играта и да се опитате да станете богат. С умножаването на вашия залог от 250 пъти и такова огромно множество възможности, това изглежда съвсем реално. Игралната машина The Legend of the Golden Monkey има теоретична възвръщаемост от 96%, което е много обещаващо.

Тук най-голяма печалба ще има по време на безплатните завъртания. Докато трае основният кръг, можете да се насладите на следните функции: мини-игри и характеристиките на дивия символ. Маймуните, които в същото време могат постоянно да замръзнат на едно място, да се разширят в пълна степен и да заменят други изображения, могат да ви направят по-богат.

Ако се съмнявате дали да започнете да играете, опитайте демонстрационния режим. В него можете да тествате всичко безопасно, без да се страхувате да загубите собствените си пари.

Не всички легенди са просто приказки и в този случай можете да сте сигурни, че такъв път към богатството е реален. Стартирайте легендата за слот „Златната маймуна“ още сега!

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment