Legend of Hou Yi

Легендата на Hou Yi от PG SOFT е вдъхновена от легендарната история за Hou Yi и десетте слънца, които някога са живели в небето едновременно.

Говори се, че Хоу Йи бил изпратен от Небесния император, когато бил свидетел на всички разрушителни разрушения на земята от пламтящата топлина, излъчвана от тези десет слънца. Воин, Хоу Йи видя само едно решение – стреляйте със стрели директно в допълнителните девет слънца, парещи в небето! Хоу Йи успя да свали девет слънца и оттогава само едно слънце грееше ярко в небето.

В този слот можете да преживеете отново тази история за легендарния Ху Йи, който стреля по слънцето и през това време получавате диви символи, безплатни завъртания, мултипликатори и много други!

Този слот се състои от пет барабана, три реда и 30 печеливши линии с епична графика и анимация; те са не само подробни, добре изработени и триизмерни, но и атрактивни.

Характеристики Legend of Hou Yi

Залозите на Legend of Hou Yi варират от минимален залог от 0,3 евро на въртене до максимален залог от 150 евро на въртене.

Див огнен символ замества всички символи, с изключение на разпръснатия символ. Символът на разсейване се появява само на барабани 2, 3 и 4 и е символ, който започва кръг от безплатни завъртания.

Има символ на пламтящото слънце, самия воин Хоу Йи, ръка в броня, лък и стрела, както и допълнителни стрели. Можете също така да видите по-традиционни символи за игра на карти, като асо, крал, кралица и жак.

Легенда за Hou Yi Безплатни завъртания и бонуси

Три символа на разсейване на барабани 2, 3 и 4 ще задействат десет безплатни завъртания! За първото свободно завъртане на функцията безплатни завъртания стойността на умножителя е 1x. След всяко свободно завъртане стойността на умножителя ще се увеличи с един и до 10 пъти при последното свободно завъртане.

Имайте предвид, че символът на разсейване започва кръг от безплатни завъртания, но той няма да бъде показан по време на функцията за безплатни завъртания!

Хау Yi лов Характеристика

Ако един или повече символи на слънцето се появят на барабаните, Hou Yi ще стреля към символа на слънцето и следователно в тази функция всеки символ на слънцето има шанс да падне и може да се превърне в див символ.

Легенда за плащанията в Hou Yi

Най-високо платеният символ е дивият символ, който може да ви възнагради с до 1500 монети за пет вида. Символът на пламтящото слънце може да ви възнагради с до 500 монети, докато Hou Yi може да ви донесе до 300 монети за пет от тези монети.

Бронирана ръка може да ви възнагради с 200 монети, лък и стрела може да ви донесе 150 монети, а набор от стрели може да ви възнагради с до 100 монети за пет от тези монети.

Символите на игралните карти са най-ниско платените символи: асо ви носи до 90 монети за пет монети, цар – до 80, а кралица – до 70 монети за пет. Джак е най-ниско платеният символ, който ви носи до 50 монети за пет.

Легендата за графиката и звука на Hou Yi

 • Цветовата схема в Legend of Hou Yi е лека и неутрална с различни нюанси на жълто, напомнящи ви за жаркото горещо слънце. Барабаните са инсталирани в горната част на екрана за игра, а по-долу воинът Хоу Йи насочва лъка и стрелите си към далечното разстояние между напълно сухите голи планини. Детайлите на анимацията в тази игра са толкова епични, че дори можете да видите горещия въздух да минава покрай нея.
 • На заден план звучи истински приключенски саундтрак, а когато въртите барабаните, в играта влизат и други звукови ефекти, както и Хоуу мърмори, когато стреля със стрела. Това прави играта още по-забавна и интересна.
 • Можете да намерите опцията за автоматично пускане вляво от бутона за превъртане и таблицата за заплащане, като кликнете върху символа с три хоризонтални линии.
 • Легенда за Hou Yi е слот машина с 5 барабана и 30 печеливши линии.
 • Играчите на слот могат да залагат от 1 до 10 монети на линия с минимален размер на монети 0,01.
 • Играй слот играта предлага няколко функции, включително опция за автоматично игра, безплатни завъртания, разпръснат символ, див символ, мултипликатор.

Легенда за информация за игралните автомати на Hou Yi

 • Барабани: 5
 • Линии за плащане: 30
 • Софтуер: Pocket Games Soft
 • RTP:%
 • Джакпот: 1500
 • Максимални монети: 10
 • Минимален брой монети: 1

Характеристики на игралната машина: опция за автоматично игра, безплатни завъртания, разпръснат символ, див символ, мултипликатор

Заключението на Легендата за Хоу Йи

PG SOFT Legend of Hou Yi е уникална игра с интересна, освежаваща тема, базирана на легендата, че отдавна има десет слънца. Хоу Ий спаси планетата, като свали още девет слънца, които унищожиха културите и домовете, карайки хората да гладуват и дехидратират.

Безплатните завъртания се възнаграждават с увеличаващи се умножители, както и функцията Hou Yi Hunt, която може да превърне символа на слънцето в див символ, давайки ви повече шансове за победа!

Хазартът е само забавление за възрастни. Трябва да сте над 18 години, за да играете. Играйте отговорно.

С лозунга “разликата има значение”, те наистина приемат елемента на разликата сериозно. PG SOFT игрите наистина се различават не само по теми и геймплей, но и във всички останали аспекти на играта, с идеи, които са напълно нестандартни!

Играйте нашата битка за слотове

Не пропускайте възможността да играете вълнуваща битка с нашето специално, уникално и най-първото социално преживяване на онлайн казината – Battle of Slots.

Видео слотовете ви дават възможност да играете Битки за първи път срещу вашите приятели и други играчи на videoslots.com с игри от NetEnt, Thunderkick и Play’n GO. Има само една битка за слотове – и ще я намерите само на videoslots.com!

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment