Kings Of Cash

Картичката е един от символите на хазартните забавления. Съгласете се, че само няколко не могат да се справят, защото повечето от нас знаят правилата на поне една игра с карти. И някои постигнаха високо умение, с помощта на което спестиха богатство благодарение на TOP онлайн казина 2019.

Ето защо, разработчиците на емулатори на слот машини безплатно счетоха за необходимо да създадат модел, базиран на тесте карти. Най-популярният представител на тази тема е слот машина King of Cards от Novomatic и слот машина King Tiger също от Microgaming.

Въпреки това разработчиците от Microgaming също не оставиха настрана темата за картите. Следващият й проект за игра беше видео слотът Kings of Cash.

Описание на темата за видео слота

На пръв поглед става ясно, че с тази слот машина всеки потребител ще се чувства като цар. Червеният цвят, който изпълва целия екран на устройството, символизира величие и сила и програмира играча единствено да спечели.

Златната рамка, която рамкира барабаните, и разпръснатите златни монети близо до името на видео слота, служат като ярко потвърждение, че ще оставите играта като щастлив победител на голяма награда.

Барабаните са боядисани в приятен син цвят за очите. В съответствие с темата е избран музикален съпровод, благодарение на който ще усетите духа на кралската епоха. Поздравителна мелодия ще звучи през цялата игра.

И лесно можете да си представите облечен в червен халат и със златен венец на главата, марширувайки грациозно през тронната зала, където предмети благоговейно се поклоняват пред вас, а придворният оркестър ревностно издухва трупа. Положителното настроение просто ще премине през покрива.

Спестяването на впечатляващо богатство не е толкова просто, но главните герои на слота ще ви помогнат – четири царе на карти, те са символи на слот машина Kings of Cash. Също така върху барабаните има такива атрибути на сила като златната корона, кралския трон, знамето, сандъка със съкровища.

Всички изображения са направени в анимационен стил, което ги прави особено привлекателни. Комбинацията се счита за печеливша, която се състои от едни и същи снимки, докато между тях не трябва да има други знаци.

Описание на играта

В допълнение към основната игра във видео слот Kings of Cash има бонус, при който печалбите могат да бъдат 300 000 монети. Ключът към него ще бъде комбинация от символите на „короната“.

Действието се развива в отделен прозорец, където централната част е заета от дванадесет карти, а отстрани са разположени четири царе, всеки от които подготви награда за играча. За да получите един от тях, трябва да съберете комбинация от три еднакви портрети. Можете да отворите карти в произволен ред.

След всяко печелене, ще имате възможност да удвоите получената награда или да я умножите четири пъти в рисковата игра. Основното условие за спечелване на този кръг е правилното определяне на цвета на затворената карта или нейния костюм. Неправилна версия ще анулира сумата, която е била заложена. По желание можете да откажете да участвате в него.

Символи и линии на слота

  • Логото на видео слота е символ на Wild game. Функцията на знака е да заменя снимки от различни видове с еднакви икони, за да донесе нова парична награда на клиента. Само марката Scatter не подлежи на замяна.
  • Доларова банкнота – разпръсна символ. Основната задача на този знак е да стартира безплатни завъртания.
  • Короната на монарха е символ на Скатер. Три или повече снимки на символа на разсейване започват бонусната игра.
  • Веригата от четири крале се счита за най-ценната комбинация от награди.
  • 0,01-0,25 – диапазонът на минималните залози на машината. Комарджии, които обичат да играят голям избор, завъртат завъртане, което струва 3000 долара.
  • Фиксираният джакпот на видео слота Money Kings е 100 000 наградни монети.

Бонус игри

3 монархови корони стартират бонусна игра. Отваря се допълнителен прозорец, в който са поставени 12 карти. Те са обърнати с главата надолу. Задачата на госта на играта е да намери три царя с различни ивици.

Ако клиентът е успял да постигне целта, тогава се изплаща награда. Паричната награда, получена в бонус играта, може да бъде удвоена или утроена. За да направите това, комарджията познава цвета на картата и нейния костюм.

Кръгът на безплатните завъртания се отваря с втория символ на разсейване. Когато вериги от 3, 4 или 5 Scatter снимки се събират на екрана, потребителят получава 10, 15 или 25 безплатни завъртания.

Рисковата игра не е предоставена.

Заключение

Виртуален слот Kings of Cash е територията, на която ще се почувствате като крал, защото неговият дизайн, здрав дизайн и плащания допринасят за това. В тези аспекти той може да бъде сравнен само със слота Royal Cash, известен със своята щедрост и изобилие от бонуси.

Вероятно имате достатъчно приходи, за да създадете свое собствено, дори малко кралство и да управлявате в него щастливо досега. А съкровищницата може да се попълни по познат начин – чрез игра на Kings of Cash.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment