Jungle Games

В сюжетите на които са комбинирани темите за спорт и животни има доста много слотове. Онлайн казиното симулатор Jungle Games на NetEnt, пуснат на пазара през юли 2010 г., е друг пример за игри в този жанр.

 Слот дизайн на Jungle Games

Емулаторът на Jungle Games има много ярка и цветна графика, което ви позволява да се насладите напълно на играта. Героите на сюжета са стари приятели от машината на Лудата маймуна, защото отдавна сте запознати с животни от екзотични страни.

Барабаните са поставени на фона на изображение със сенник, украсен с африкански атрибути като маски и барабани. Между другото, разположението на бутоните е направено точно върху барабаните, така че трябва да се насладите на такъв приятен геймплей.

Символите, които постоянно мигат на барабаните на слота за Jungle Games, ни позволяват да отбележим оригиналността на забавлението, а също така са в състояние да дадат само приятни емоции.

Джунгъл игри Обща информация

Много изгодни опции очакват всички, които решат да стартират Jungle Games, защото той предлага такива победи, на които много игрални машини могат да завиждат.

Играчът има възможност да направи залог и да активира две дузини печеливши линии, което ще направи възможно спечелването на максимума. Управлението тук е доста просто и дори начинаещ може да го измисли и да не говорим за по-опитни потребители.

Стандартният набор от бутони не дава най-малкия шанс да се объркате, следователно, Jungle Games са много лесни за научаване и приятни в играта.

Игра в игри с джунгли

Как да играя Jungle Games? Този слот, подобно на много слот машини, любезно ни предоставя таблица за изплащане, след като прочетете, която можете да получите най-точната информация за комбинациите, намерени на барабаните.

Също така общата информация за играта идва на помощ и ако тези два източника са отдавна проучени, струва си да започнете играта. Началото включва избора на няколко параметъра, включително броя на активните линии, броя на монетите върху тях, както и тяхното номинално значение.

След като това приключи, можете веднага да започнете въртенето на барабаните, като правите това като единични завъртания и автоматично, когато потребителят зададе определен брой от тях.

Символите, които ще се появят на екрана, включват

  • спортна свирка;
  • очила и кърпа;
  • баскетболна топка;
  • бар;
  • ракета и топка за тенис на маса;
  • боксови ръкавици;
  • самите животни (хипопон, жираф, горила, носорог и лъв).

Комбинациите са формирани от три еднакви икони на активната линия и са в състояние да внесат 5-150 допълнителни кредита в баланса. Всеки звяр ще се състезава в определен спорт. Най-печелившият символ е „Кралят на джунглата“, който може да донесе до 1000 наградни кредита на участника.

Wild – снимка със златна чаша, която може да даде големи изплащания и да удвои печалбите ви, ако се появи в някоя от комбинациите с награди. Символът на разсейване е златният медал на победителя; той ще възнагради с голям брой безплатни завъртания.

Появата на Scatter символи в размер на три или повече ще стартира наградната игра Pick Win, в която ще трябва да изберете някой от символите на Scatter. Зад всеки от тях се крие награда – от 10 до 30 безплатни завъртания с умножител до x5. Ето защо, използвайте шанса да получите доста големи изплащания в бонусния кръг.

За да разберете по-добре характеристиките на играта, опитайте първо в слота на Jungle Games, за да играете онлайн безплатно.

Общи впечатления

Отличната графика и забавните герои от животни, разбира се, ще се хареса на всеки геймър. Играта също ще ви зарадва с много печеливши функции, които могат да ви донесат прилични парични награди.

Слотът може да се препоръча на всички, които обичат спорта, анимационните филми в мадагаскарския стил, а също така предпочитат модели с интересна функционалност. Не забравяйте да опитате да играете във видео слот за Jungle Games безплатно, за да оцените възможностите си и да разбиете солиден джакпот в играта за истински пари.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment