Jokerizer

Слот машината Jokerizer от Yggdrasil Gaming е един от най-популярните в клуба Frank. Причините за неговата популярност са следните: отлична графика, интуитивен интерфейс и невероятни печалби. Ако го играете веднъж, вече не искате да търсите нещо ново.

Слот машината Jokerizer ще ви даде много положителни емоции и много големи победи.

Как се играе Jokerizer

Игралната машина Jokerizer е разработена от популярната компания Yggdrasil Gaming. Тази марка е известна с висококачествения софтуер за хазарт, така че няма да останете разочаровани. Ще намерите грандиозна графика, необикновени теми и високи коефициенти на изплащане. Jokerizer е много лесен за игра, така че слотът е идеален за начинаещи.

Всичко, което трябва да направите, е да направите залог и да натиснете бутона “Старт”.

Ако не сте уверени в способностите си и още не сте готови да рискувате собствените си спестявания, играйте Франк в демо режим. За да направите това, ще получите виртуални кредити, които можете да похарчите за залози. Ако безплатните кредити свършат, просто обновете страницата. Можете да играете Франк безплатно, колкото искате, няма ограничения.

Как да спечелим в Jokerizer

Опитните играчи използват различни стратегии, за да спечелят в Jokerizer колкото е възможно по-често. За съжаление идеалната формула за успех не съществува. Затова днес има десетки различни тактики и стратегии.

По-голямата популярност е спечелила стратегията Мартингейл. Най-често се използва при игра на рулетка, но никой не забранява да се играе с него в слот машини от Yggdrasil Gaming. Всичко, което трябва да направите, е да вдигнете залозите след всяка загуба, така че след като сте спечелили, останете в черно.

Преди да започнете играта, потребителят трябва да избере сумата на вноската. В колоната Стойност на монетата с помощта на ключове “+” и “-” се регулира скоростта. Можете да поставите на един ред: 0.10, 0.20, 0.50, 1 или 2 кредита.

Броят на редовете тук е 5, те са фиксирани. Това означава, че е невъзможно да се промени техният брой. Например, в случай на залог от 1 кредит, общата сума на вноската ще бъде 10 игрови единици. За да започне въртенето на барабаните, кликнете върху бутона Старт.

Натискането на Старт отново спира барабаните незабавно.

Информационен сектор на екрана:

 • Линии – броя на активните линии;
 • Coin Bet – информация за броя на предоставените кредити;
 • Win – сумата на текущата печалба;
 • Баланс – броят кредити по сметката.

Когато натиснете клавиша MaxBet, ще повишите максимално офертата си. Възможно е да се активира автоматичното превъртане на барабаните. За да направите това, кликнете върху AutoPlay и изберете необходимия брой автоматични завъртания.

Допълнителни бутони на контролната конзола

За да отворите панела с допълнителни бутони, натиснете бутона “+” (разположен в долния ляв ъгъл).

Има ключ за плащане – отваря таблицата за заплащане. Като използвате клавиша Правила на играта, можете да се запознаете и с подробните правила на играта. Изключване на звуци – включване / изключване на звука.

Ключът за настройка на играта отваря информационния блок, съдържащ следните параметри.

Аудио секция:

 • Сила на звука – настройва силата на звука;
 • Звукови ефекти – включване / изключване на аудио ефекти;
 • Ambience Sound – активиране / деактивиране на звуковия фон.

Визуална секция:

 • Spin Speed ​​- настройва скоростта на превъртащите се барабани;
 • Show splash screen – настройка на външния вид на началния екран;

Раздел „Опции“:

 • Показване на стойности в монети – превключване на игралната валута от кредити към монети;
 • Натиснете интервал за завъртане – активиране на функцията, с която можете да завъртите барабаните с клавиша Space;
 • Auto collect – настройка на сумата на печалбата, която автоматично се кредитира в сметката в режим Jokerizer.

Също в това меню можете да конфигурирате допълнителни параметри за автоматично превъртане. Показва количеството загуба / печалба, след което авто-въртенето е деактивирано.

На екрана от двете страни на барабаните има цифрови индикатори. Кликването върху някой от номерата ще покаже траекторията, по която се формират комбинациите.

Можете да опитате останалите видео слотове от жанра Fruit тук.

Символи и коефициенти в онлайн слота Jokerizer

За да получите победа, трябва да направите комбинация от три или повече еднакви символа. Комбинациите се считат за печеливши от ляво на дясно и от дясно на ляво.

В видео слота има 6 общи символа и едно допълнително. По-долу е даден списък на всички символи и плащания за тяхната последователност. Печалбите се посочват при общ залог от 10 кредита.

Специални знаци:

joker scatter – се появява само на втория, третия и четвъртия барабан. Играчът получава от 1 000 до 6 000 кредита за отпадане на три разпръснати джокери в случаен ред. Размерът на плащанията се формира на случаен принцип. За хоризонтална или диагонална последователност от три такива изображения, машината дава печалба от 6,000 кредита. В режима на Jokerizer, комбинацията се счита за награда, когато се появят две такива снимки.

Други символи:

 • череша, лимон – 20, 40, 100;
 • грозде – 20, 60, 120;
 • звънец – 40, 60, 160;
 • числото 7 е 40, 80, 240;
 • звезда – 60, 100, 400.

Забележка: като кликнете върху определена икона, ще видите печалбата за нейната последователност.

Бонус Режим Jokerizer

Всяка награда на играч активира режима на Jokerizer. С тази игра в горната част на екрана ще видите броя на получените кредити. С печелившите игрални единици ще се начислява такса от следните цени. Особеността на тази функция е, че последователността от скатерни символи се състои от две пиктограми в хаотичен ред.

Изплащането за два разпръснати джокера е от 20 до 6000 кредита. Режимът Jokerizer се прекратява след спечелване на повече от 1000 кредита. Потребителят може да прехвърли всички пари в баланса чрез кликване върху Колекцията (ключът се появява само с бонус Joker).

Завъртане на барабаните в режим Jokerizer, играчът няма да може да промени сумата на залога.

Jokerizer е еднорък бандит с 5 барабана и 5 награди. Няма “диви” символ и безплатни завъртания, няма и рискова игра. Теоретичната възвращаемост е 88,8%.

При активиран режим Jokerizer процентът на възвръщаемост се увеличава до 98.8%.

Променливостта на слота е висока, т.е. плащанията се правят не толкова често, а в голям мащаб. Контролните бутони са много удобни.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment