Jewel Blast

Quickspin е една от най-известните и успешни компании, която разполага с фантастични и вълнуващи видео слотове в арсенала си, усложнена от невероятни игрални чипове, невероятна графика и специални ефекти.

Общо описание на слота

Класическата слот машина Jewel Blast е направена в най-добрите традиции на игралните автомати. Възлюбена от милиони играчи, темата за намирането на съкровища, скъпоценни камъни и различни бонуси е напълно разкрита в Jewel Blast.

Играчът има възможност да събира печеливши комбинации от скъпоценни камъни и други игрови символи на барабаните на слота, да се наслади на невероятната красота на многоцветни експлозии от скъпи нокти от най-ярките цветове и да получи щедри бонуси под формата на игрални монети за това.

Описание на дизайна

Разработчиците проектираха интерфейса на игралната машина в познат стил за посетителите на онлайн казина. Пет барабана на слот машината са разположени в средата на екрана на тъмен фон, под тях е контролен панел с поле за помощ за повикване. Графика и анимация потвърждават името на слота.

Това е особено забележимо, когато на екрана се случи „скъпоценна експлозия“, когато се получи печеливша комбинация. Многоцветна палитра се излива от милиони ярки нюанси на най-красивите и скъпи камъни точно на екрана на монитора, което показва незаменимото попълване на баланса ви с прилична сума.

Познати на класическите слотове в долната част на екрана са контролите за геймплей, където можете да оцените чиповете на играта в съответствие с финансовите си възможности, да направите залог, да зададете броя на редовете, участващи в играта, да включите режим на автоматично игра и също да се запознаете с таблицата на изплащанията и да намерите много полезна информация за играе в полето Инфо.

В допълнение, линиите се показват удобно, като кликнете върху номера на всяка от тях, можете да видите местоположението му на барабаните. Интерфейсът на Jewel Blast е прост и интуитивен дори за начинаещи.

Описание на играта

Въртенето на барабаните се стартира с натискане на бутона “СТАРТ” в долната част на екрана, след което скъпоценните камъни блестят на екрана с всички цветове на дъгата. Завъртанията се предлагат и в автоматичен режим.

Те добавят разнообразие към процеса и добавят вълнение към специални герои, които служат на откритите пространства на слота в полза на максимална печалба. Така че див символ ще замени всеки друг символ на активна и потенциално печеливша линия, а бонус символите носят приятни изненади, дори когато се появяват разпръснати по барабаните, а не на фиксирана линия на заплащане.

Необичайна бонус гра, в която Blast Wave постоянно актуализира комбинации, събиране на печеливши линии на барабаните на Precious Explosion, ще зарадва всички играчи без изключение.

Precious Blast ”е слот машина с 5 барабана с двадесет и пет активни ленти. Всички те са включени по подразбиране, така че не можете да промените броя им. Залозите на тези позиции са неизменно равни. Те могат да бъдат от един цент до четири евро. По този начин се приемат най-малко двадесет и пет цента и не повече от сто евро на рунд.

В играта са достъпни основни снимки, действащи според общите правила, два специални символа и бонус рунд. Те се разглеждат по-долу. Елементите на основния екран след спиране на барабаните са подредени в три реда.

Повечето плащания се начисляват според стандартните комбинации, които са непрекъснати вериги от едни и същи снимки, подредени по активни линии. Те трябва да започнат с крайния барабан отляво. Изображенията трябва да са три, четири или пет. Ако техният брой е по-голям от минималния, плащането се начислява само за най-дългата последователност. Тя, разбира се, е най-ценното.

Печалбите се изчисляват чрез умножаване на залога, който сте направили на един ред, с коефициента, посочен в таблицата за получената комбинация. Тези индикатори варират от x5 до x500. Ако има повече вериги в едно завъртане, начислените по тях плащания се сумират. Парите се превеждат веднага в основната сметка, тъй като няма шанс за игра.

Символи

Обичайните снимки в слот машината са пет многоцветни скъпоценни камъни, скрити в сфери, наподобяващи сапунени мехурчета. Те са разположени върху барабаните на дълги ивици, поради което цели колони или дори целият екран могат да бъдат заети от елемент от същия тип.

В ролята на специални герои са две разновидности на Wild: редовна и бонусна. Можете лесно да ги разпознаете по надписите. По-долу са разгледани накратко техните функции:

  • Wild може да формира платени вериги според обичайните правила. Той също е в състояние да замени липсващите снимки, в допълнение към бонус Wild, в последователности, ако се появи там, където той може да го направи.
  • Bonus Wild не носи печалби самостоятелно. Той замества други герои, с изключение на базовия Wild и участва в т. Нар. „Бонус за експлозия“. Прочетете за това по-долу.
  • Разработчиците на модела не предлагат разсейване и класически безплатни завъртания.

Бонус игри Jewel Blast

Ако на екрана се появят два символа Bonus Wild, бонусът експлозия се активира. Всички символи, съседни на тези снимки на барабаните, са пометени от екрана от мощна ударна вълна. След това върху свободните позиции попадат нови елементи.

Ако комбинациите се формират едновременно, печалбите се присъждат върху тях. Опцията може да се стартира няколко пъти подред. За вас е безплатно.

В допълнителния екран в Jewel Blast няма тематична бонусна игра. Всички други допълнителни функции на играта са разгледани по-горе.

Как се играе Jewel Blast? (Интерфейс)

Моделът е напълно русифициран, като включва всички надписи на екрана, таблицата за заплащане, помощната секция и диалоговите прозорци. Това ще ви помогне да разберете тънкостите на правилата и дизайна без проблеми.

Както при повечето онлайн игри за хазарт „Quickspin“, има изскачащ панел за избор на залог. Щракнете върху съответния прозорец, за да го отворите, и посочете желаната стойност. Тя е зададена не на линия, а веднага на кръг.

Ново завъртане се стартира от кръгла стрелка вдясно. Има режим на автоматична игра. Ако поставите отметка в квадратчето „Бърза игра“, кръговете ще се появят много по-бързо.

Таблицата за изплащане има четири страници. Те изброяват всички коефициенти за изчисляване на печалбите, обясняват характеристиките на специални снимки и опции за бонус, а също така показват оформлението на активните линии.

Почти няма настройки. Разрешено е да заглушите, коригирате размера на екрана и да направите някои други промени. Възможно е също да видите записи на игри, но тази опция е достъпна само в режим на реални пари.

Не е необходимо да изтегляте Jewel Blast. Просто пуснете модела в браузър на сайта на институцията, в която ще играете.

Заключение

Всъщност единствената оригинална характеристика на машината е „бонусът на експлозията“, но дори това не може да се нарече уникално развитие на създателите на играта.

Подобни функции – дори под различни имена и в малко по-различни форми – има в слотовете на много други марки. Но тази новост все още е наистина интересна, ефективна и във всички отношения висококачествена. Определено ще ви даде много положителни емоции.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment