Illuminous

Шведската компания Quickspin пусна класическа многоредова слот машина, основните символи на която са скъпоценни камъни.

В Illuminous акцентът пада върху яркия дизайн на слота, невероятната графика и красивата анимация. Всяка победа е придружена от ефектни проблясъци и ярки блестящи преливания от скъпоценни самородки.

Разнообразие от цветове, светкавици и други ефекти хипнотизира плейъра. Освен зрелищна картина, Illuminous има и завиден процент на възвръщаемост, което не може да не привлече играчите.

Описание на дизайна

Дизайнът на слота, интерфейсът, графиката и анимацията, музикалният съпровод на геймплея – това са силните страни на Illuminous. Играта е разредена с ефектни проблясъци с всяка победа, ярка светкавица мига по екрана, мониторът е залят от светлина и всичко това под динамичните ритми на звуковия дизайн. 5 барабана са разположени в средата на екрана.

Под тях е поле за настройка на режима на нормално или ускорено въртене. Вдясно в долния ъгъл е бутонът за автоматично стартиране, като щракнете върху който ще бъдете помолени да зададете броя на завъртанията в автоматичен режим.

Под него е основният бутон, който стартира въртенето на макарите. В долната част на монитора има и поле за залагания с падащ списък. С една дума, дизайнът на машината е класически. Тя се откроява със своите сияйни ярки цветове и шикозна графика.

Светещи правила за онлайн слот

Устройството се управлява от панела в долната част на екрана. Има информационни сектори и ключове. Информационните блокове на дисплея на илюминативните слот машини:

 • Баланс – броят кредити в текущата сметка на потребителя;
 • Линии за залагане – броят на реда (20 броя). Той е фиксиран параметър. Невъзможно е да се промени нито в нормалния режим на игра, нито по време на безплатните завъртания;
 • Win – броят на получените кредити за последната печеливша комбинация.
 • Бутон с икона на зъбно колело отваря допълнителни настройки за игралната машина.

Клавиши на игровия панел на слота:

 • Общ залог – щракването върху него отваря списък с всички възможни опции за общия залог от 0,4 до 80 демо кредити. Кликването върху едно от номерата ще зададе залога като текущ. Можете също да зададете общата скорост, като използвате стрелките нагоре и надолу;
 • кръгъл клавиш със стрелка – стартира един оборот на макарите;
 • малък бутон с две кръгли стрелки – активира автоматично завъртане на слота. Натискането на този клавиш отваря настройките за автоматично превъртане. Тук избирате желания брой автоматични завъртания;

Усъвършенстван превключвател – намира се в настройките за автоматично спин. Той дава възможност да се установят допълнителни опции за спиране на автоматичните завъртания. След като ги настроите, трябва да натиснете клавиша Възпроизвеждане и автоматично превъртане ще започне.

Ако по време на кръга на автоматичните завъртания са паднали три символа Bonus Wild Scatter, участието на потребителите е необходимо, за да стартирате безплатни завъртания.

По-долу са описани всички опции за спиране на автоматичните завъртания:

 • когато броят на кредитите в сметката на играта е по-малък от текущия общ залог;
 • след като усилването в едно завъртане е равно или по-голямо от определеното количество;
 • когато всички автоскроли са завършени;
 • след като се изгуби броят на демо кредитите, равен или по-голям от посочения брой

Клавишът Paytable, както и бутонът с буквата „i“, отваря информационното меню. Тя включва правилата на играта върху слота, символи и плащания за тях, схеми на линии на изплащане, както и описание на бонусите на устройството.

Печелившата комбинация е последователност от поне три знака. Всички комбинации от награди са разположени отляво надясно. Плаща се само най-ценната печеливша комбинация.

Символи и коефициенти на игралната машина Illuminous

На полето на слот машина Illuminous има тринадесет вида символи. Възнаграждение в кредити се издава за печеливша комбинация от три, четири и пет идентични снимки. Със зададената максимална обща ставка изплащанията ще бъдат както следва:

 • Символ “див” – 100, 300, 1000;
 • Бонус Wild Scatter – 100, 300, 1000;
 • розов кристал – 100, 300, 1000;
 • оранжев кристал – 60, 200, 400;
 • зелен кристал – 60, 120, 300;
 • син кристал – 60, 120, 300;
 • “А” – 20, 60, 160;
 • „К” – 20, 60, 160;
 • “Q” – 10, 40, 100;
 • “J” – 10, 40, 100;
 • “10” – 10, 40, 100;
 • “9” – 10, 40, 100.

Символът Bonus Wild Scatter – картина на сфера с буквата W и надпис Bonus – е “див”. Той замества всяка картина на игралното поле. Bonus Wild Scatter може да активира както респините, така и кръг от безплатни завъртания на слот машина Illuminous.

Снимка с буквата W също е див символ. Той ще замени всяка друга картина на игралното поле, за да създаде печеливша комбинация, с изключение на символа Bonus Wild Scatter.

Смоли върху просветващия слот

Когато на игровото поле на игралния слот машина Illuminous се появят два символа Bonus Wild Scatter, стартира се respin. По време на него се активира горещият ефект на макарата: от един до няколко допълнителни „диви“ символа ще се появят на маркираните макари.

Спадането на символите Bonus Wild Scatter по време на респин активира допълнително безплатно завъртане.

Кръг от безплатни завъртания на игралната машина Illuminous

Три или повече символа Bonus Wild Scatter активират безплатна обиколка. Кръг от безплатни завъртания се състои от пет безплатни завъртания.

Стартирането на безплатни завъртания активира ефекта Hot Reel. Той ще действа, докато завършат безплатните завъртания. По време на ефекта „Гореща макара“ на барабаните, които са подчертани, се появяват диви символи.

По време на кръга на безплатните завъртания могат да се задействат и завъртания. Активирането ще се извърши по същия начин, както в нормален режим на игра.

По време на безплатните завъртания на панела за игра се появяват две допълнителни графики:

 • Безплатни завъртания – показва броя на неуспешните безплатни завъртания;
 • Обща печалба – показва печалбите, получени за перфектни безплатни завъртания.

Залогът по време на безплатните завъртания е същият, както беше по време на завъртането, което ги активира. След приключване на кръга от безплатни завъртания, потребителят се връща в нормален режим на игра.

Слот машина Illuminous има средна променливост: печелившите комбинации ще се появяват на игралното поле сравнително често. Устройството е подходящо както за начинаещи потребители, така и за опитни комарджии.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment