Hotsync

Hot Sync е нова машина от Quickspin, която изповядва посоката за създаване на най-простите слот машини, където потребителите ще трябва да натискат само един бутон на контролния панел, за да започнат да въртят ротацията на онлайн машините. В техните творения разработчиците на Quickspin традиционно използват символи, разпознавани от всички играчи, като ярко червени седемци, плодове и звезди.

Нямаше изключение и друг слот, наречен Hot Sync, който имаше няколко функции, които правят играта ярка и незабравима.

Описание на обекта на машината

Hot Sync е емулатор на слот машини, който е изграден на базата на 5 игрални барабана с 20 игрални линии. Основната идея на слота е да се използват любимите герои на всички, които са познати на почти всички играчи, които са свирили барабани в видео слотове на трети страни поне веднъж.

Имало е място както за любимите и класически плодове, така и за диаманти, звезди и алени семи, които традиционно се считат за най-печелившите елементи. Подобно на създателите на виртуалния слот Fruits’n’Stars, разработчиците на разглежданата игра направиха всичко възможно да направят темата на плодовете свежа и модерна.

Въпреки това, за да не се повтаря, създателите на играта добавиха някои функции към своята машина, например функцията Sync, поради което няколко барабана са синхронизирани и направили същото за няколко бъдещи завъртания, което допринася за увеличаване на шансовете за получаване на печеливши комбинации.

Описание на дизайна на слота

Видео слотът се характеризира с лаконичен дизайн с колоритни графични елементи, но разработчиците не прекаляват с анимацията, отдавайки почит на оригиналните прототипи на слотовете, от които такива атрибути като череши, звезди, седем и други намират по-нататъшно развитие. На върха на интерфейса на абстрактния фон е логото на Hot Sync, под което има 5 барабана с 15 клетки за символи. По-долу е показан панелът с минималния брой бутони, необходими за активиране на бъдещите завъртания.

Слотът не е русифициран, затова се препоръчва първо да се проучат правилата му като част от безплатната версия на машината.

Описание на интерфейса на играта

Механиката при стартирането на игрите е подобна на тази, използвана в други онлайн видео слотове на други разработчици, така че потребителите на HotSync трябва само да отделят минимално време, за да се запознаят с него. Традиционно параметрите на завъртанията се задават в долната част на екрана на специален контролен панел. Броят на игровите знаци е 20, но неговите играчи не могат да бъдат променяни, така че трябва незабавно да преминете към етапа на промяна на размера на потребителския залог.

За тази цел използвайте стрелките нагоре / надолу около общия залог, който се превежда като общия залог. Минималният залог е 0.20, максимумът е 100. След това можете спокойно да стартирате ротацията на 5 барабана по един от двата начина. Когато натиснете най-големия оранжев бутон с кръгла стрелка, се активира ръчният режим, в който трябва да натиснете завъртането всеки път, когато искате да направите друго.

Когато изберете ред от миниатюрен бутон, се активира автоматичен кръг. Разликата от ръководството е, че на потребителя се дава възможност самостоятелно да зададе от 10 до 1000 завъртания, всяка от които ще се случи автоматично без никакви кликвания от участника.

При експертна настройка (напреднали) се предлага да се определи моментът на предсрочно прекратяване на кръговете, при достигане на определена сума от общата победа или с едно успешно изтегляне. Повече информация за правилата на завъртанията може да бъде в раздела за таблицата за заплащане.

Описание на играта

За да получите награда в устройството Hot Sync, ще трябва да съберете една от наличните комбинации в таблицата за заплащане. По традиция, печелившите комбинации включват комбинации, състоящи се от 3 или повече от един и същи тип символи, които, наред с други неща, трябва да бъдат поставени на общата активна линия и последователните номера на барабаните.

В случай на комбинация, размерът на възнаграждението се изчислява въз основа на размера на първоначалния залог, броя на участващите игрални символи и името на символа, тъй като всички те имат различен приоритет и цена в таблицата за заплащане. Най-желани са комбинации, съставени от диаманти, звезди, седем и камбани, последвани от дини, череши, сливи и лимони.

В рамките на слота, в допълнение към основната игра и традиционните изплащания, има и бонусна функция, която се задейства от специални символи. Ролята на скутера на машината играе символната бонус игра.

Ако на барабаните са начертани три броя, 2, 3 и 4, играчът получава 8 безплатни завъртания. По време на изпълнението на безплатните завъртания, всички символи на Hot Sync, които се появяват на барабаните, се превръщат в диви и остават в позициите си до края на всички останали ротации. След всички завъртания, играта преминава в традиционния режим.

Възстановяването на безплатните завъртания в слота е невъзможно. Golden wild е див символ на машината, който, на мястото на липсващия класически символ, се превръща в него, участвайки във формирането на нова платена комбинация. На активната линия наградите за комбинацията разчитат на правилата на обикновените герои.

Видео слот бонуси

Hot Sync wild е специален символ, който се появява в основната игра. Когато се появят едновременно два знака, започва въртенето на горещата синхронизация. По време на бонусната игра се добавят допълнителни диви символи към участващите барабани и завъртанията се повтарят. В хода на ротациите използваните барабани стават идентични.

Процесът на завъртане и рестартиране продължава, докато не се появят допълнителни буйни синхронизации. Режимът на рестартиране, като безплатните завъртания, е невъзможен.

Обобщение на описанието на машината

Hot Sync автоматът на Quickspin е типичен видео слот, който е приемник на традиционни трибаражни слотове, които основно ценят лекотата на използване, запаметяването и възможността за спечелване на ценни награди, докато насищането с бонус кръгове избледнява на заден план.

В този слот нямаше уникални бонус кръгове, бонус игри или двойни режими, тъй като разработчиците на слотове се ограничаваха да спират и клонират барабани, за което трябва да видите 2 или повече символа HotSyncWild.

Екипът на Quickspin радваше феновете на вълнението с най-новата новост на автомата Hot Sync. Познатите класически символи се въртяха по барабаните, но с приятни допълнения: два вида диви символи наведнъж. Очаквате безплатни завъртания и препратки и теоретична норма на възвръщаемост (RTP) от 96.29%.

Оценете новостта и играйте безплатно в демо слота машина без регистрация можете да в модула, разположен в горната част на страницата. Моля, имайте предвид, че това е средното за всички отношения автоматично. При равни други условия си струва да се избере друг слот за игра за истински пари.

Обратна връзка и впечатления от екипа на тестерите

Слот машината Hot Sync е доста интересен слот по отношение на геймплея и в същото време има доста голям потенциал за издаване на голяма победа.

В основната игра, както и повечето игрални автомати QuickSpin, Hot Sync позволява малка серия завъртания без печеливши комбинации с периодични печалби, вариращи от по-малко от номиналната до няколко залога, и по-рядко по-големи победи (без участие на бонусната функция) в рамките на 15-30 залога (максималната печалба в основната игра е 50 залога).

Бонусната функция се активира при издаване на два или повече специални диви символа, които активират куп барабани (издават идентични символи в тях) и възлагат многократни завъртания, които ще продължат, докато не се издаде нов специален символ за дива на барабаните, или до получаването на 5 символа.

В повечето активации (включително повтарящи се завъртания) слотът дава само 2 бонус символа или 3, но често не в ред, но например 1 + 4 + 5 барабана, които съответно не носят големи печалби и техните стойности варират от 1-20 ставки. По-рядко, игралната машина все още издава голям брой бонус символи и доста скъпи комбинации, които вече носят около 40-80 скорости, а максималните стойности, получени по време на активирането на тази функция са 180-200 скорости.

Функцията Hot Sync включва и безплатни завъртания, които се активират, когато се играят 3 символа “бонус игра” на игрални барабани и се дават 8 безплатни завъртания. Геймплеят в безплатните завъртания е подобен на основната игра, с разликата, че пакетите на барабаните са фиксирани към всички безплатни завъртания, независимо дали е бил издаден допълнителен символ в ротация или не.

Независимо от факта, че потенциалът за получаване на топ комбинации е много по-висок, отколкото в основната игра, слотът често дава по-малко бонус символи (специални диви символи, които активират барабанните пакети), а в редица бонус игри Hot Sync дава общите общи печалби в рамките на 10- 80 цени.

По-успешните бонус игри донесоха доста големи печалби, в диапазона от 100-150 залога, и онези бонус игри, в които успяхте да получите пълноценни свързани барабани, дадоха печалби в диапазона от 200-250 залога (зависи от броя на завъртанията с пълен екран, както и издадените символи), а максималната печалба, регистрирана от доставчика, надхвърля 650 залога.

Hot Sync не се препоръчва за играта за бонус пари, тъй като ще бъде трудно да се изпълнят изискванията за залог на него. Когато играете за истински пари, бих препоръчал само къси игрални сесии, за да се опитат да получат топ комбинации в основната или бонусната игра. Опитвайки се да “приключи” слота на дълги разстояния, не трябва да бъде.

Скрити параметри и настройки на слота Hot Sync

 • Бонус за безплатни завъртания – статистически на всеки 145 завъртания (0,69%).
 • Вероятността за удар (всяка победа) е 25.83%.
 • Разпределението на печалбите – 76% в основната игра и 24% в бонуса.
 • Максималната печалба при тестовете е 323x.
 • Средната бонус победа е 32x.
 • Волатилността е 8.23 ​​от 20 (висока).
 • Дължината на цикъла е дълъг.
 • Рейтингът на слот машината е 4.09 от 10.
 • Процентът на спечелване (RTP) от 96.29% ви позволява да получите положително очакване за победа.

Описание на игралната машина

Геймплеят ще се разгърне на 5 барабана и 20 фиксирани линии. Широка гама от залози от 0.20 до 100 кредита ви позволява да покриете всички категории играчи. За да получите печеливша комбинация от най-малко три еднакви символа трябва да попаднат на линията, започвайки с барабан номер 1.

Изплащането на наградата зависи не само от броя на символите в комбинацията, но и от размера на залога. Максималната печалба от 5000 кредита носи едновременното появяване на пет Wild символа. Рисковата игра не е предоставена тук, така че всички пари веднага ще бъдат кредитирани по Вашата сметка.

Интерфейс за слотове

Wild символ Изглежда, че след зимните прищевки разработчиците изпратили картечница в Далечния север. Там, където айсбергите се отклоняват, а температурата дори през лятото не надвишава марката 0. Вие сте като в огромен леден блясък, блестящ с ръбове, където лилави нюанси на декорация са от време на време разреждани с мигания с толкова много победи като северното сияние.

Прекрасната мелодия, съпътстваща ротацията на барабаните, ще бъде прекъсната от мелодичен звън, когато се добавя друга комбинация от награди. На контролния панел потребителят ще намери всички бутони на обичайните места.

Панелът за общия залог лесно ще ви помогне да изберете залог на завъртането и текущият размер на акаунта на играта винаги ще се показва в прозореца Баланс. Разглеждайки настройките, можете да премахнете музикалния съпровод, да настроите стартирането на въртенето от клавиатурата и дори да забраните скрийнсейвъра.

Особености:

 • Производителят на тази игрална машина – компанията Quickspin
 • Броят на барабаните – 5
 • Игрални линии – 20 (постоянно активни)
 • Диапазонът на размера на залозите – от $ 0.20 до $ 100
 • Максималната печалба за комбинация от пет еднакви снимки – x5000 (при избора на максимална скорост от диви)
 • Див символ – да (два вида – Див надпис и допълнителен символ, който стартира повторно завъртане)
 • Скатер – да (надпис на оранжев фон)
 • Бонусът се завърта – да (три до пет разпръсквания ще стартират 8 безплатни завъртания)
 • Очакваният процент на изплащане (RTP) в слота е 96,29%

Символи и плащания:

Тъй като таблицата за изплащане на символите зависи от размера на залога, ние даваме примери за максималната печалба:

 • Череша, лимон, диня и слива, които се подреждат по линията три до пет пъти, могат да прехвърлят от 50 до 625 монети на вашата банка с прасенца.
 • Звънец, звезда и седем дават на победителя награда от 100 до 1500 монети.
 • Blue Crystal носи 125, 625 и 2500 монети.
 • Wild на златен фон може да замени всички снимки, с изключение на Scatter-Bonus и Hot Sync Wild. След като сте добавили своя собствена комбинация, символът wild ще попълни сметката си с 250, 1250 или 5000 монети.
 • Допълнителни диви символи са Hot Sync Wild. Той също се появява на всички барабани, но не формира собствени комбинации, а само помага да се спечели. Но това не са всичките му способности – ако два такива символа се появят на полето едновременно, тогава започва повторното завъртане.
 • Барабаните се превъртат отново, а символите на намотките, където елементите за гореща мивка падат, стават същите. Повторното завъртане може да бъде удължено с появата на още два елемента Hot Sink.
 • Символът Scatter-Bonus може да падне върху барабаните №2, №3 и №4. Когато три елемента отпаднат едновременно, получавате 8 безплатни завъртания.

Безплатни завъртания

По време на безплатните завъртания Hot Sync Wild предоставя допълнителни предимства:

повторните завъртания се стартират дори с един вид такъв символ;

на барабаните, където е горещ мивка, докато краят на свободните завъртания се свърже и същите символи попадат върху тях. Ако имате достатъчно късмет, за да обвържете всичките пет барабана, печалбите ще бъдат огромни.

Къде да играе:

Казино Fastpay има няколко изненади на склад, които едва ли ще ви оставят безразлични. Това е теглене на пари в рамките на 15 минути и никакви изисквания за проверка.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment