Hot Sync

Hot Sync е нова игрална машина от компанията Quickspin, която издава посоката на създаване на най-простите игрални машини, където потребителите ще трябва само да натиснат един бутон на контролния панел, за да стартират въртенето на играта на онлайн слот машини.

В своите творения разработчиците на Quickspin традиционно използват разпознаваеми герои от всички играчи, като яркочервени седморки, плодове и звезди. Друг слот, наречен Hot Sync, не беше изключение, който получи няколко функции, които правят играта ярка и незабравима.

Описание на предмета на машината

Hot Sync е емулатор на слот машина, който е изграден на базата на 5 барабана с 20 линии за заплащане. Основната идея на слота е използването на всички ваши любими герои, които са познати на почти всички играчи, които поне веднъж са играли барабаните на видео слотове на трети страни.

Тук имаше място както за любимите, така и за класическите плодове, както и за диамантите, звездите и алените седемци, които традиционно се считат за най-печелившите елементи. Подобно на създателите на виртуалния слот Fruits’n’Stars, разработчиците на наблюдаваната игра положиха всички усилия, за да изглежда темата за плодовете свежа и модерна.

Независимо от това, за да не се повтори, създателите на играта добавиха някои функции към игралния си апарат, например функцията Sync, благодарение на която няколко барабана се синхронизират и правят еднакви за няколко бъдещи завъртания, което допринася за увеличаване на шансовете за спечелване на комбинации.

Описание на слота

Видео слотът се характеризира с лаконичен дизайн, използващ цветни графични елементи, но разработчиците не прекаляват с анимацията, отдавайки почит на първоначалните слотове за прототип, от които атрибути като череши, звезди, седем и други намериха своето по-нататъшно развитие.

В горната част на интерфейса, върху абстрактен фон, логото на Hot Sync разцъфтява, под което има 5 барабана с 15 клетки за символи. Малко по-нисък е панелът с минималния брой бутони, необходими за активиране на бъдещи завъртания. Слотът не е русифициран, затова се препоръчва първо да проучите правилата му като част от безплатната версия на машината.

Описание на интерфейса на играта

Механизмът за стартиране на барабани за игри е подобен на този, използван в други онлайн видео слотове от трети разработчици, така че потребителите на HotSync трябва да отделят само минимално количество време, за да се запознаят с него.

Традиционно параметрите за завъртания се задават в долната част на екрана на специален контролен панел. Броят на символите на играта е 20, но играчите не могат да бъдат променяни, така че незабавно трябва да преминете към етапа на промяна на размера на потребителския залог. За тази цел използвайте стрелките нагоре / надолу близо до общия залог на надписа, което се превежда като общия залог.

Минималният залог е 0,20, максималният е 100. След това можете спокойно да започнете да въртите 5 барабана по един от двата начина. Когато натиснете най-големия оранжев бутон с кръгова стрелка, се активира ръчният режим, в който трябва да натискате завъртането всеки път, ако искате да направите друго теглене.

Когато изберете ред от миниатюрен бутон, се активира автоматичен кръг. Разликата от ръчната е, че тук на потребителя се предоставя възможност да зададе от 10 до 1000 завъртания, всеки от които ще се извършва автоматично, без кликвания от участника.

В настройките на експертите (напреднали) се предлага да се определи времето за предсрочно прекратяване на автоматичните кръгове, след достигане на определено количество от общите печалби или при едно успешно равенство. За повече информация относно правилата за държане на завъртания вижте раздела за заплащане.

Описание на играта

За да получите награда в рамките на машината Hot Sync, ще трябва да съберете една от наличните комбинации в таблицата за изплащане. Традиционно категорията на печалбата включва комбинации, състоящи се от 3 или повече от един и същ тип символи, които, наред с други неща, трябва да бъдат поставени на обща активна линия и последователни номера на барабана.

Ако има комбинация, размерът на наградата се изчислява въз основа на размера на първоначалния залог, броя на участващите символи в играта и името на символа, тъй като всички те имат различен приоритет и цена в таблицата за изплащане.

Най-желаните са комбинации, съставени от диаманти, звезди, седмари и камбанки, последвани от дини, череши, сливи и лимони. В рамките на слота, в допълнение към основната игра и традиционните плащания, има бонус функция, стартирана от специални символи.

Ролята на разсейването на машината се играе от символа на бонусната игра. Когато три парчета изпаднат на барабаните под номера 2, 3 и 4, играчът получава 8 безплатни завъртания. По време на внедряването на безплатни завъртания, всички символи за гореща синхронизация, които се появяват на барабаните, се превръщат в диви и остават на своите позиции до края на всички останали завъртания.

След всички завъртания играта преминава в традиционен режим. Невъзможно е да рестартирате безплатните завъртания на слота. Golden wild – див символ на машината, който, бидейки на мястото на липсващия класически символ, се превръща в него, участвайки във формирането на нова платена комбинация.

Намирайки се на активната линия, наградите се награждават за комбинацията според правилата на обикновените символи.

Технически спецификации

 • Производителят на тази слот машина е Quickspin
 • Броят на барабаните – 5
 • Игрови линии – 20 (постоянно активни)
 • Диапазон на размера на офертата – от 0,20 до 100 долара
 • Максималната печалба за комбинация от пет идентични снимки е x5000 (при избора на максимален залог от дивата природа)
 • Wild символ – да (два вида – надпис Wild и допълнителен символ, който започва повторно завъртане)
 • Скатер – да (надпис на оранжев фон)
 • Бонус завъртания – да (три до пет разсейва ще стартират 8 безплатни завъртания)
 • Очакваният процент на изплащане (RTP) в слота е 96,29%

Символи и плащания

Таблица на изплащанията Тъй като размерът на изплащанията по символи ще зависи от размера на залога, ние даваме примери за максимални печалби:

 • Череша, лимон, диня и слива, подредени по линията три до пет пъти, могат да прехвърлят от вашата банка 50 до 625 монети.
 • Bell, Star и Seven дават награда на победителя в размер от 100 – 1500 монети.
 • Blue Crystal носи 125, 625 и 2500 монети.
 • Надписът Wild на златен фон може да замени всички изображения с изключение на Scatter-Bonus и Hot Sync Wild. След като добавите собствена комбинация, див символ ще попълни акаунта ви с 250, 1250 или 5000 монети.

Допълнителен див характер е Hot Sync Wild. Той също се появява на всички барабани, но не формира свои собствени комбинации, а само помага да получите печалба. Но това не е всичките му възможности – ако два такива символа попаднат на полето едновременно, започва повторно завъртане. Барабаните се превъртат отново и символите на бобините, където елементите на гореща мивка изпадат, стават същите.

Повторните завъртания могат да бъдат удължени чрез появата на още два елемента за гореща мивка.

Символът Scatter-Bonus може да се появи на барабани № 2, № 3 и № 4. Когато паднат три елемента едновременно, получавате 8 безплатни завъртания.

Безплатни завъртания

По време на безплатните завъртания Hot Sync Wild предоставя допълнителни предимства:

 • повторни завъртания се задействат дори с появата на такъв символ;
 • на барабаните, където беше гореща мивка, до края на безплатните завъртания те се свързват и върху тях падат същите символи. Ако имате късмета да свържете всичките пет барабана, тогава печалбите ще са огромни.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment