Hockey Hero

През 2016 г. спортната колекция от видео слотове беше попълнена с нова инстанция. Компанията Push Gaming представи на публиката игрална машина Hockey Hero. Слотът е посветен на хокея на лед. Така че играчите имат шанс да бъдат в хокейния отбор и да спечелят тази вълнуваща игра.

За да направите това, функционалността на безплатната игрална машина Hockey Hero има всички необходими опции: специални символи, бонус игра, безплатни завъртания със специални характеристики.

СВОБОДНА ХОКЕЙНА ГЕРО АВТОМАТИЧНА ИГРА

Свободната слот машина Hockey Hero е слот машина с 5 барабана и 40 линии. Всички линии са включени в игралния процес по подразбиране, така че в кръга се формира единичен залог. На играча се дава възможност да посочи сумата на залога на специално поле. И веднага се показва на специален дисплей. Основните и специалните символи са свързани с темата за хокея.

Дори картите изглеждат така, сякаш са поставени върху леда. Най-високата печалба е налична само при максимален залог. В Hockey Hero има див символ – изображение на златна чаша. Wild замества всяко изображение в игралната линия, ако е необходимо да спечели кръга.

Разпръснатият символ е портата. Ако на игралното поле паднат 3 скатера, функцията за свободни завъртания започва. Играчът има 5 безплатни завъртания. По време на свободния цикъл Scatter не пада, което означава, че безплатните завъртания не могат да бъдат удължени.

Но печалбите, които се формират на този етап, могат да се увеличат поради допълнителни мултипликатори, които се определят случайно.

БОНУСНА ИГРА НА ХОКЕЙСКИЯ ХЕРОК НА ПЕРСОНАЛА

В допълнение към свободната сцена, разработчиците поставиха още една бонус игра, Hold и Respin, в слот машината Hockey Hero. Активирането му е възможно след като изображението на някой от 3-те хокеисти се появи на първия ляв барабан в пълен ръст: в червена, зелена или синя форма. Барабанът с хокеист е фиксиран и не се превърта, а останалите правят едно повторно завъртане.

Способността да остане на вертикалите също е надарена с диви животни, които изпадат на този етап. Ако друг играч с хокеен играч излезе от играта, играчът получава поредно повторно завъртане.

Интерфейсът на безплатната машина Hockey Hero е русифициран. Следователно навигацията в играта е ясна за всички. Значително помага да се запознаят с правилата на слота и да научат свойствата на символи специална страница информация.

Сред настройките на модела е настройката на параметрите на автоиграта, лимита на загуба и победата. Можете да регулирате звуковите ефекти, за да придадете на играта автентични спортни емоции. Характеристика на хокейния слот – контролът е достъпен както от традиционния панел, така и от вертикалния панел вляво на екрана, докато разглеждате информационния раздел.

Автоматичен Hockey Hero красиво декориран. Той е удобен за използване. Моделът съдържа няколко бонус опции, сред които специалните завъртания се отличават със специално забавление.

Истинските мъже обичат хокей, така че не пропускайте и сте щастлив шанс да го играете онлайн. Слот машина Hockey Hero чака нови победители!

Hero Hockey: основните характеристики

Това първоначално развитие на компанията Push Gaming ще ви отведе до ледената арена и ще ви позволи да измерите силата си с майсторите на най-високата лига. Отивате до вратите на врага, хвърляйки победния гол и получавайки супер награда – това е, което очаква щастливия човек, който иска да опита този видео слот на практика.

Ето основните параметри на надеждната техническа база:

 • Броят на универсалните барабани – 5.
 • Броят на печелившите линии е 40.
 • Обхват на линията за залагане (мин. / Макс.) – 0.01 / 2.5.
 • Максималният залог е 100.
 • Най-голямата печалба в един кръг е 250.
 • Коефициент на възвръщаемост (RTR) – 96.53%.
 • “Диви” и разпръснати символи.
 • Бонус игра – предоставена.

Безплатни завъртания.

Тази единица няма нито прогресивни, нито фиксирани джакпоти, но в същото време “простите” печалби излизат с необичайна честота. Въпреки това, можете лесно да проверите това лично и без никакъв риск. За да направите това, просто използвайте демото от производителя, където можете да играете не само безплатно, но и без регистрация.

Интерфейс и правила на играта

Слот машина Hockey Hero (Push Gaming), за да играете онлайн безплатно

Всички печеливши линии първоначално са активни по подразбиране, така че потребителят трябва само да въведе своя залог (клавиш Total Bet) и да провери общата сума в същия прозорец. Балансът на средствата се показва на индикатора Баланс, а печалбите се показват в прозореца Win.

След това можете да стартирате въртенето – в ръчен или автоматичен режим. В последния случай е необходимо предварително да се зададе общия брой завъртания в сесията.

След пълното спиране на барабаните, остава само да проверите комбинациите от картини, които се образуват върху тях и да изяснят колко и за какво сте спечелили.

Символи и плащания

Печалбите се изчисляват чрез умножаване на първоначалния залог на множител (от х2 до х250), чийто размер зависи от броя на идентичните изображения в непрекъснат ред отляво надясно. Сред символите, които ще видите:

 • Трима хокеисти – в синьо, зелено и червено.
 • Шайба.
 • Каска.
 • Кънки.
 • Карти – Джак, кралица, крал и асо.

Подробна ценова листа за различните им комбинации можете да намерите в раздела PayTable. Специално внимание трябва да се обърне на специалните знаци:

 • Златната купа (Wild) не се заплаща сама по себе си, но тя замества всички липсващи връзки в наградните вериги с изключение на разпръснатото.
 • Scatter – тройно или повече изяви навсякъде по екрана предизвиква серия от до 15 безплатни завъртания с допълнителни множители – x3.
 • Особеност на слота е, че всичките трима хокеисти, както и разпръснатите и дивите символи могат да бъдат разширени от цяла колона от четири клетки, което значително увеличава шансовете за успех. В този случай резултатите от всички успешни комбинации са обобщени.

Награди

Видео слотът предлага бонус игра на две нива:

Опция за безплатни завъртания

Потребителят има право на пет безплатни завъртания на фиксирани цени от казиното. Коефициентът на множител за тях се избира случайно. Дори и да е успешна, сесията не продължава.

Задръжте & Respin

Тази опция се активира, ако един от хокейните играчи се покачи до най-лявата колона на екрана. Неговият образ е фиксиран в тази форма, а другите барабани отново се завъртат. По същия начин, дивите временно са замразени и когато изображението на друг спортист падне в клетка, играчът получава допълнителен респин.

По този начин, Hockey Hero е модерен gaminator с фиксиран брой линии, скромно ниво на лихвените проценти и средна волатилност. Той със сигурност ще се хареса на професионалисти и начинаещи. Успех!

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment