Ho Ho Tower

Чисто нова, наскоро пусната онлайн игрална машина Tower Ho Ho ще прехвърли играча в Хонконг, за да отпразнува Нова година. Високата и блестяща кула на небостъргач с три колела на Fortune на покрива ще даде не само коледно празнично настроение, но и гарантирана победа за всеки, който стигне до самия връх.

Опитайте Ho Ho Tower да играете безплатно, без да се регистрирате в онлайн казино. Този режим е най-подходящ за запознаване с играта и тестване. Играйте на нашия портал – подготвихме не само демо версия на играта, но и отзиви от други комарджии, така че да ви е по-лесно да направите избор.

Дизайнерски характеристики на слота Ho Ho Tower

След като стартирате този слот, ще бъдете в покрайнините на Хонконг. Преди вас под снежинките, непрекъснато струящи от нощното небе, ще се простира голям китайски мегаполис с високи кули на небостъргачи. Накъдето и да погледнете, светещите празници светят, защото сега е Бъдни вечер! На фона на падащи снежинки разработчиците поставиха големи, полупрозрачни барабани.

Те са украсени със златни седемци, цветя, окачени с гирлянди от бонсай. Тук има сладкиши – незаменим атрибут на всеки празник. Ако видите логото на играта или символа “Ин и Ян”, тогава помислете, че имате късмет – три колела на късмета ще ви донесат солидна печалба и това е гарантирано.

Този слот е добър избор за тези, които решат да играят безплатно Ho Ho Tower. Красиво, с добър саундтрак и интересен геймплей, ще бъде страхотно забавление. Тези, които се подготвят за сериозна игра, няма да се отегчават, докато я тестват.

Характеристики на игралната машина Ho Ho Tower

Общият брой на барабаните, който се предоставя в машината е 5, комбинациите се създават от съседни колони, ако има идентични знаци. Броят на вариациите на печелившите комбинации е 99 броя. Тъй като се използват само символи със стандартен размер, има 15 от тях в покой на игралното поле.

За да направите геймплея приятен и продуктивен, запознаването с игралната машина Ho Ho Tower трябва да започне с информационния раздел.

Не е трудно да намерите бутона за извикването му, тъй като функционалният панел е представен само от четири бутона, които са разположени в ъглите на игралното поле. Горе вляво е точно ъгълът, който е необходим в този случай. Информационният отдел се състои от три блока: таблица с изплащанията на играта, настройки, както и описание на правилата за играта.

Най-долу вляво е бутон, който влияе на най-важния параметър на играта – залога, както и стратегията за неговите промени. Напротив, можете да започнете завъртания ръчно и от горния десен ъгъл да активирате автоматична игра.

В допълнение към основната игра в основния кръг, играчът може да се състезава за наистина големи награди в бонус играта, която се стартира от разсейване. Те могат лесно да се запомнят поради факта, че разсейването е изобразено просто и логично с думата Бонус.

Три от тези знаци – започва допълнителен кръг. Повече от три – играчът получава живота на наградите, които могат да бъдат използвани в този кръг. По правило в игралните автомати има един или повече знака, които имат възможността да правят замени.

Тук таблицата с името на слота играе такава роля, но не завършва само с подмяна, тя е еквивалентна на 5 бонус знака, следователно не само поражда допълнителен кръг, но и дава 2 допълнителни живота, което ще увеличи продължителността му.

Играта на слот машина Ho Ho Tower

Базовата игра предлага на комарджия да събере комбинации на 99 печеливши линии. Три еднакви знака. Подредени във верига, започваща от първата макара, ще ви дадат парична награда. Символът Магия под формата на лого на играта ще ви помогне в това. Той, появявайки се на рулони, се превръща в желания знак, за да завърши вашата комбинация.

Бонусният кръг с колелата на късмета ще започне, ако се появят три символа „Ин и Ян“. Ще трябва да въртите тези колела на свой ред и във всяка следваща награда са много по-солидни. Този кръг ще приключи, когато стрелката сочи към вече използвания сектор на колелото.

За да помогнат на комарджията, разработчиците са предвидили допълнителен живот или опити, които правят възможно завъртането на колелата няколко пъти, събирайки още по-големи награди. Броят на допълнителните животни зависи от разсейването, което активира “бонуса”:

  • три разсейвачи дават правото на едно завъртане;
  • четири разпръсквания дават един допълнителен живот;
  • петте знака “Ин и Ян” дават два допълнителни опита;

Магическият символ, който ще се превърне в разсейване, също дава право на два допълнителни завъртания на колелото на късмета.

Преминаването към следващото колело ще се случи, ако съответният сектор изпадне. Допълнителните животи, които не са “изгорели” в предишния кръг, се пренасят към следващия, което е от полза за онези, които решат да играят за пари в Ho Ho Tower.

Общо впечатление

С дисперсията, която е над средното ниво, не можете да разчитате на лесна игра. Според разработчиците вероятността за всяка печалба тук е 22,6%. Тези индикатори принуждават да бъдат внимателни. Трябва внимателно да изчислите вашите ставки, така че депозитът да е достатъчен за възможно най-много завъртания.

Това може да стане само чрез тестване на машината. Останете на нашия портал, за да играете безплатно слот Ho Ho Tower онлайн. Тези отзиви, които сме събрали точно за такъв случай, ще ви помогнат. Прочетете какво мислят другите комарджии за тази игра.

Напишете колко много ви е харесало. Всяка ваша обратна връзка ще бъде полезна за следващите посетители.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment